NEDERLANDSTALIG SCRABBLEVERBOND

Divers


Dénomination : NEDERLANDSTALIG SCRABBLEVERBOND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 446.472.984

Publication

03/11/2014
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD TERKoophandel Rechtbank van Kooph L

23 OKT, 20%

Afd9rieeeLIRNE

Ondernemingsnr : 446.472.984

Benaming

(voluit) : Nederlandstalig Scrabbleverbond

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Roostraat 3 - 8.670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Wijziging maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 26 juli 2014 heeft Rita Meurrens haar ontslag ingediend als bestuurder (en voorzitter). Het ontslag wordt door de algemene vergadering aanvaard en de algemene vergadering geeft kwijting voor het uitgeoefende maandaat.

Er werden één kandidatuur gesteld voor een bestuurdersmandaat, namelijk Anne-Marie Vander Straeten van Fair Play Dendermonde. De kandidaat wordt bij stemming aanvaard,

Conform art. 13 van de statuten worden de zaken van de vereniging geleid door de Raad van Bestuur, De Raad van Bestuur vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De vereniging wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter en secretaris en twee andere bestuurders.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder. De bevoegdheden van bovengenoemde personen worden precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. Een mandataris kan vrijwillig ontslag nemen, hiertoe wordt een schriftelijk verzoek ingediend bij de Raad van Bestuur. Effectieve leden hebben het recht om op de zetel van de vzw inzage te vragen van notulen van de vergaderingen van personen die een mandaat hebben.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar 8700 Tielt, Holdestraat 42,

Marc Stepman

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I~L~i~i,LTTAiLt1.,;.,.;a_!ti s C~ii"" `.;4 ~i"'.'`i,

i:..íw.:V'r

 6 APR. 2011

VZ'jFGriff~ é

Ondernemingsnr : 446.472.984

Benaming

(voluit) : Nederlandstalig Scrabbleverbond

(verkort) NTSV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Roostraat 3 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

In de algemene vergadering van 12 februari 2011 heeft Antoon Swenker zijn ontslag ingediend als bestuurder. Het ontslag wordt door de algemene vergadering aanvaard.

Er werden één kandidaturen gesteld voor een bestuurdersmandaat, namelijk Fernanda Van Den Bossche. De kandidaat wordt bij stemming aanvaard.

Conform art. 13 van de statuten worden de zaken van de vereniging geleid door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De vereniging wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter en de secretaris en twee andere bestuurders.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder. De bevoegdheden van bovengenoemde personen worden precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.Een mandataris kan vrijwillig ontslag nemen, hiertoe wordt een schriftelijk verzoek ingediend bij de Raad van Bestuur. Effectieve leden hebben het recht om op de zetel van de vzw inzage te vragen van notulen van de vergaderingen van personen die een mandaat hebben.

1111

" 11059102"

Vc behc aan Belt Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NEDERLANDSTALIG SCRABBLEVERBOND

Adresse
Zetel : Van Roostraat 3 - 8.670 Oostduinkerke

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande