NEDFONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEDFONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.700.861

Publication

13/05/2014
ÿþ" i Pijegreq Mocl Word 11.1

mît@ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE.

05 -0

BELGISCH 3TAA

RBEIIEERGELEGD

- 2(14 la 04. 2014

19ANK KOW1Mtb,LDEL , KORTFtlerlille

eu.

11

*14098482*

be

a

131 stÉ

Ondernemingsnr 454.700.861

Benaming

(voluit) : NEDFONDS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8500 Kortrijk, Antoon Herbertstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Annelles Ghesquière te leper op 25 maart 2014, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt elf bladen een verzending te leper op 27 maart 2014 boek 182 blad 69 vak 15. Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ). (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE E.A. Inspecteur a.i."

BLIJKT: Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "NEDFONDS" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING

Er wordt kennis genomen van en uitdrukkelijk ontslag gegeven van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato 19 maart 2014 tot toelichting van de geplande omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, alsook van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 december 2013 en van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te Kortrijk, vertegenwoordigd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 24 maart 2014.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 december 2013 die het bestuursorgaan van de NV NEDFONDS heeft opgesteld met een balanstotaal van 642.260,05 EUR en een netto-actief van 641.550,59 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Het netto  actief van de NV NEDFONDS ad 641.550,59 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat 433.850,00 EUR bedraagt.

Onmiddellijk volgend op de omzetting van NV naar een BVBA zef het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap worden verminderd ten belope van 415.300,00 EUR om het maatschappelijk kapitaal te brengen van 433.850,00 EUR tot een bedrag van 18,560,00 EUR.

Na de kapitaalvermindering zal het netto-actief van de vennootschap afnemen tot een bedrag van 226.250,59 EUR. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap na de kapitaalvermindering of 18.550,00 EUR zal voldoende zijn als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV NEDFONDS naar een BVBA en het mag niet voo andere doeleinden gebruikt worden.

Deze verslagen worden goedgekeurd en blijven bewaard in het dossier van de instrumenterende notaris en zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met dien verstande:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de naamloze vennootschap die tot nu toe bestond; dat de omzetting geschiedt met behoud van het kapitaal;

- dat de omzetting geschiedt met behoud van de huidige aandeelhouders; ledere aandeelhouder behoudt zijn aandelen die thans aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn geworden.

- dat door het feit van de omzetting het ganse vermogen van de naamloze vennootschap zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aan gebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die in de plaats wordt gesteld in alle rechten en verplichtingen van de bestaande vennootschap van wie zij de voortzetting is.

De omzetting zal geschieden onder het voordeel van

° de artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

" artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

° artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

° artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen mevrouw Dorine Ghyseiinck, respectievelijk de heer

Tom Vandekerchove te ontslaan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder respectievelijk bestuurder van de naamloze vennootschap.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot niet - statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te benoemen, mevrouw Ghyselinck Dorine Carine Martha, geboren te Ieper op 11 april 1963, (rijksregister nummer 63.04.11-088.60), wonende te 8500 Kortrijk, Antoon Herbertstraat 17, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel, welke zich hiertegen verzet.

De duur van het ambt van niet statutaire zaakvoerder is niet beperkt. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

VIERDE BESLISSING,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot vermindering van het kapitaal met vierhonderdvijftienduizend driehonderd euro (E 415.300,00) om het te herleiden van vierhonderddrieëndertigduizend achthonderdvijftig euro (E 433.850,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 Eur) door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van aile aandelen. Deze vermindering wordt uitsluitend uitgeoefend op het kapitaal en niet op de reserves.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om het op deze manier vrijgekomen bedrag van vierhonderdvijftienduizend driehonderd euro (¬ 415.300,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en geeft haar zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid voortaan vast te stellen als volgt

Het uittreksel luidt ais volgt:

1° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-tkelijkheid. Zij draagt de benaming nNEDFONDS".

2°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Antoon Herbertstraat 17.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

3°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichtingen en d,ekoratie van aile mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen;

de aankoop, verkoop en ruiling, het behéér, het adviseren en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen -en van aile roerende goederen en rechten voor eigen rekening;

'

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaan dé of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of ondamerningen voor eigen rekening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en de ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede hot verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie;

advies en raadgevend bureau inzake management en aanverwante activiteiten;

de aan en verkoop, in en uitvoeren, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Activiteiten van beleggingsadvies en vermogensbeheer zijn hierbij evenwel uitgesloten gezien zij overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings en inschrijvingsregime onderworpen zijn.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, In alla vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

Zij kan eveneens contracten van dienstverlening afsluiten met andere vennootschappen met betrekking tot haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nfiverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, directielid of vereffenaar van andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen.

De vennootschap kan eveneens als lasthebber of gevolmachtigde optreden voor andere vennootschappenh 4°  Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de akte.

5°  Kapitaal - Maatschappelijk vermogen - Gestorte bedragen,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeventienduizend vijfhonderd (17.500) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zeventienduizendvijfhonderdste (1/17.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

60 - Bestuur en vertegenwoordiging - Controle - Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaaKvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties ais voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bestuursbevoegdheid.

ledere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden, Vertegenwoodigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

b) controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen Individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan ledere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren leste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

7° - Maatschappelijke boekjaar,

Het boekjaar van de vennootschap begint op éénendertig december van ieder jaar en eindigt op dertig december van het zelfde jaar.

8° - Aanwending van de winst - wettelijke reserve,

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag pfaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist

Deze algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

10° Oproepingen toelatingsvoorwaarden - uitoefening stemrecht.

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen %AS& de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

b) Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheldslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals .bedoeld'in'artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen wordért fddr dé tdiepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het

Burgerlijk Wetboek volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

VOor-f behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



" Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

110 Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat aile aandelen dezelfde rechten moeten hebben VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- expeditie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Annelies Ghesquière,

Geassocieerd notaris

,

I' !





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014 : KO151265
13/06/2013 : KO151265
15/03/2013 : KO151265
10/05/2012 : KO151265
22/04/2011 : KO151265
24/03/2010 : KO151265
27/03/2009 : KO151265
25/04/2008 : KO151265
25/05/2007 : KO151265
14/05/2007 : KO151265
02/05/2005 : KO151265
21/04/2004 : KO151265
29/03/2004 : KO151265
24/03/2003 : KO151265
25/03/2002 : AN309151
24/03/2001 : AN309151
23/03/2000 : AN309151
01/01/1997 : AN309151
01/04/1995 : AN309151
08/05/2017 : KO151265

Coordonnées
NEDFONDS

Adresse
ANTON HERBERTSTRAAT 17 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande