NEIRYNCK KAREL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEIRYNCK KAREL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.761.649

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 08.04.2014 14089-0140-012
27/11/2014
ÿþ,

" ,dº%_, 1 .

Voor" behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FE=UR BEI_tJL -11- UN

~H STAATSBLAC~

NEERGELEGD

3 U 5~r, 2U111

...nGr~~tANDEL

echtori ,. Gi'l~erd , KORY R I,l K

Luik B

MON

2

BELGlS

Ondememingsnr: 0862.761.649

Benaming (voluit) : NEIRYNCK KAREL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "

Zetel : Knorrebosstraat 8

8760 Meulebeke.

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering  Kapitaalverhoging (in toepassing van artikel 537 WIB92)  Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid` "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 23 september; ;: 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEIRYNCK KAREL", is bijeengekomen en volgende besluiten: ;; heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16: september laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend aan de enige vennoot, de heer Karel NEIRYNCK, overeenkomstig artikel 537 WIB92, ten belope van honderd zesenzestig duizend euro (¬ 166.000,00), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

Dit dividend werd onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de vennoot. Bij zelfde algemene vergadering heeft de vennoot verklaard dat het netto verkregen bedrag onmiddellijk! : zou opgenomen worden in het kapitaal.

Tweede besluit

2.1/ De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd negenenveertig duizend vierhonderd: euro (¬ 149.400,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd negenenzestig' ;; duizend vierhonderd euro (¬ 169.400,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld,, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande, aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28: juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de: verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

2.2/ Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het; !I regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere:

aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaart de enige vennoot` zijn voorkeurrecht uit te oefenen.

2.3/ IS HIER TUSSENGEKOMEN:

De heer Karel NEIRYNCK, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van.derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

van honderd negenenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 149.400,00).

De intekenaar gaat ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door KBC Bank te Meulebeke op 23 september 2014 blijkt dat het bedrag van honderdnegenenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 149.400,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE46 7460 0596 4336

van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer karel NEIRYNCK, zoals voormeld, Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

2.41 De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans honderd negenenzestig duizend vierhonderd euro (¬ 169.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit: Mogellikheid tot benoeming rechtspersoon ais zaakvoerder

De vennootschap beslist de mogelijkheid om een rechtspersoon als zaakvoerder te benoemen, uitdrukkelijk in de statuten te vernielden, en daartoe de eerste zin van artikel elf te vervangen door volgende bepalingen:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke peroon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

Vierde besluit: invoeren mogelijkheid tot schriftelijke algemene vergadering

De vergadering beslist de mogelijkheid van de schriftelijke algemene vergadering in te voeren, door toevoeging van volgende clausule in artikel veertien van de statuten:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld."

Vijfde besluit: Aanpassing artikel vereffening

De vergadering beslist het artikel achttien van de statuten aan te passen aan de nieuwe regels in verband met de vereffening van vennootschappen, en daartoe de volgende zin toe te voegen:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming."

Zesde besluit: statutenwijzigingen

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en meerbepaald als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

1) artikel vijf van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepalingen

"Artikel VIJF: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd negenenzestig duizend vierhonderd euro (¬ 169.400, 00).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/10OS1e van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100' van het kapitaal vertegenwoordigen.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 23 september 2014, opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd negenenveertig duizend vierhonderd euro (E 149.400,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 16 september 2014 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W!B92, om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderd negenenzestig duizend vierhonderd euro (¬ 169.400,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van aile bestaande aandelen."

2) De eerste zin van artikel elf van de statuten wordt vervangen door volgende bepalingen:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke peroon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

3) Aan artikel veertien van de statuten worden volgende bepalingen toegevoegd (in fine):

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schrifteliike besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld."

4) Aan artik " I achttien van de statuten wordt volgende zin toegevoegd (na de eerste alinea):

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming."

Zevende besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de

gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

K,f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

y

Voor beknopt uittreksel enkel en alleen bestemd ter neerle " " in " o " de " riffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 23/09/2014, met gecoördineerde statuten.

[ i,

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 21.03.2013 13072-0075-014
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 27.03.2012 12074-0372-014
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 22.03.2011 11065-0051-010
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 09.03.2010 10064-0532-010
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 18.03.2009 09077-0312-009
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 27.03.2008 08091-0026-009
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 23.03.2007 07088-0800-012
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 04.03.2006, NGL 23.03.2006 06081-3707-012

Coordonnées
NEIRYNCK KAREL

Adresse
KNORREBOSSTRAAT 8 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande