NELUMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NELUMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.566.593

Publication

17/01/2012
ÿþhet

ai BE Sta

0 9 a0

$ELCxfSCí{ 3

AES;r

IN'II~IV~I~V~~IN~p~~l~l

*iaoia~si*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg " ter griffie van de akte

molyt7,

DIR.

cTIC3A'1,cs~ --NÉ_ERGELEGD

---_'_'_-

Ir` 2012 1A.ti. .rA i Z 9. 12. 2011

~

rF,J'n~~ ~ i ~y`(2~i¢BI

i. " i,'',--~_

W 15

Ondernemingsnr : 0438.566.593

Benaming : I\IELU[IJIA

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dadizeieleenstraat 3A

8800 RUMBEKE

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA ANEVA VAN DE NV NELUMA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 22 december 2011 : IV. VASTSTELLINGEN

A Met betrekking tot de formaliteiten die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van beide vennootschappen vooraf het volgende vast:

a) De respectieve bestuursorganen van beide vennootschappen hebben op 18 oktober 2011 een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van elk van beide vennootschappen op 28 oktober erna neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en bij mededeling gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 2011 onder nummer 11173926 voor NELUMA en onder nummer 11173925 voor ANEVA

b) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van epstellirievan het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich ,in de activa en passNa van 'de respectieve vermogens van beide vennootschappen neen belangriike wijzigingen hebben voorgedaan.

EERSTE BESLUIT

1. De voorzitter van ieder vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap 'NELUMA' door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANEVA'.

'2. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'NELUMA' besluit de vennootschap te  .óntbinden, zonder°bereffening, met.het oog.op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANEVA'. a .

TWEEDE BESLUIT "

1. De algemene vergadering van de vennootschap 'ANEVA' besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap 'NELUMA' over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap 'NELUMA' met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap 'ANEVA'.

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANEVA' houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap 'NELUMA' worden de aandelen van de overgenomen vennootschap" 'NELUMA' veinietigd.

Ingevolge de fusie stelt het bestuursorgaan van de vennootschap ANEVA vast dat er vijfduizend eigen aandelen (zijnde aandelen van Neluma in Aneva) zijn.

Conform het fusievoorstel worden deze vijfduizend (5.000) aandelen vernietigd en wordt dienovereenkomstig de gevormde onbeschikbare reserve geëlimineerd. Bijgevolg wordt in de vennootschap ANEVA het aantal aandelen van vijfentwintigduizend naar twintigduizend gebracht en artikel 4 van de statuten gewijzigd als volgt:

ARTIKEL VIER

Het maatschappelijk , kapitaal wordt vastgesteld op ZESHONDERD NEGENTIENDUIZEND ACHTHONDERD EUR (¬ 619.800,00), vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/twintigduizendste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'ANEVA'. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap 'NELUMA', over op de overnemende vennootschap 'ANEVA'.

a. Omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap 'NELUMA' op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31 december 2010:

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden. Bijzondere voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

ONROEREND PATRIMONIUM "NELUMA"

De naamloze vennootschap "NELUMA", is eigenaar van na gemelde onroerende rechten en ' goederen, die krachtens de goedkeuring van het fusievoorstel overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANEVA".

Beschrijving van de onroerende goederen

Gemeente Roeselarel8e afdeling/Rumbekel2e afdeling

Een complex van gebouwen, bestaande uit een woonhuis (hoeve volgens kadaster), varkensstallen, magazijnen en burelen, alsook een elektriciteitscabine (volgens kadaster), op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen, Dadizeleleenstraat 3 A en + 3A, gekadastreerd in de sectie B nummers 1818 E, 1830 C en 1818 C, groot respectievelijk 1 ha 6 e 90 ca, 20 ca en 1 ha 32 a 72 ce of samen groot twee hectare negenendertig are tweeëntachtig centiare (2 ha 39 a 82 ca).

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwiitinq te verlenen aan de bestuurders {mevrouw Miriam AERNOUDTS, geboren te Sluis (Nederland) op. 5 september 1954, wonende te Brugge Sint Kruis, Engelendalelaan 19 mevrouw Kathleen DEPRAETERE, geboren te Zwevegem op 3 oktober '1961, echtgenote van nagemelde heer Geert Dolphens, wonende te Roeselare, Dadizeleleenstraat 3A en de heer Geert DOLPHENS, geboren te Zwevegem op 7 april 1962, echtgenoot van mevrouw Miriam Aertnoudts, voormeld wonende te 8800 Roeselare, Dadizeleleenstraat 3A) van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

~1

Voorbehouden aan he! Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persalo)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voer- Luik B - Vervolg

behouden STEMMING

aan he?

Belgisch De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met éénparigheid

Staatsblad van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2011 : KO119578
30/06/2011 : KO119578
23/07/2010 : KO119578
02/07/2008 : KO119578
20/08/2007 : KO119578
28/04/2006 : KO119578
28/07/2005 : KO119578
28/10/2004 : KO119578
22/10/2003 : KO119578
18/12/2002 : KO119578
16/11/2000 : KO119578
15/04/1995 : KO119578
07/05/1993 : KO119578
31/10/1989 : KO119578

Coordonnées
NELUMA

Adresse
DADIZELELEENSTRAAT 3A 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande