NEMDEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEMDEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.385.774

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0016-010
20/04/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111 11111 liii! fl111 11111 III!! 11111 11111 11111111

*11060]69'

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 6 APR. 2011

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

0.835 3 8 5 7 7 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Putterijstraat 12

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op één april twee duizend en elf, neergelegd v66r registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS: "

de heer NEMEGHEER Chris Roger Camiel, geboren te Tielt op acht februari negentienhonderd

zevenenzestig, en zijn echtgenote mevrouw DECLERCK Sandra Gilberte Elisabeth, geboren te Tielt op

drieëntwintig augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8700 Tielt, Putterijstraat 12.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING: "NEMDEC"

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Putterijstraat 12.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel

- de thuisverpleging, verzorgen, helpen, adviseren zowel op medisch als op sociaal gebied van behoeftige

personen.

- Het verzekeren van bezoldigde ambulancedienst.

- Het vervullen van alle andere taken welke behoren tot het domein van de gezond-heidsopvoeding en

voorlichting zoals het uitgeven van tijdschriften, het organiseren van voordrachten, het uitbouwen van een

gezondheidstehuis of rusthuis in samenwer-king met meerdere disciplines (artsen, kinesisten, diëtisten). Deze

opsomming is louter exemplatief en kan niet beperkend geïnterpreteerd worden.

- Het vervoeren van zieken.

- Het uitoefenen van medische pedicure en manicure, schoonheidszorgen.

- De diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, vermageringsinstituten, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons, fitnesscentra.

- Het organiseren van bijscholingen.

- Het verlenen van diensten en het verstrekken van hulp aan zorgbehoevenden, ge-handicapten en andersvaliden (onder andere poets- en karweidienst).

Hij mag eveneens alle navolgende handelingen verrichten: zoals aan- en verkoop, hu-ren en verhuring van allerlei medisch materieel of instrumenten in verband met verpleging van zieken, alsmede alle materialen voor dergelijke verpleging, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking.

Hij mag voor eigen rekening of voor erkenning van derden aile handelingen verrichten die van aard zouden kunnen zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te ver-gemakkelijken.

- Het vertrekken van advies en de begeleiding betreffende software inzake de medische sector.

- Het verzorgen van cursussen en lessen omtrent deze materies. Het adviseren en uit-voeren van administratie en facturatie aan derden, onder meer met betrekking tot de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsuit-keringen.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle han-delingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze be-palingen voldoet

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, ver-tegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat aile aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van juni om veertien, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder wor-den bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap warden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande-lijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder' de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Chris Nemegheer, voornoemd, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan De Souter Consulting bvba, met kantoor te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99a, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaaltakte van 1 april 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEMDEC

Adresse
PUTTERIJSTRAAT 12 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande