NEW EVENTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW EVENTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.946.206

Publication

29/11/2012
ÿþ Mad Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





`n- 2c2 EURSELGNEERGELEGD

1 5, 11, 2012

STAATSijrf-FçNT6AK~~feRANDEL



REGS'

Voc

tsehoi. aan Belgi

Staats

" Ondernemingsnr: b S. gt{6 aFc~G

Benaming

(voluit) : NEW EVENTO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ooststraat 21 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 13 november 2012 neergelegd ter registratie, blijkt dat mevrouw LOGGHE Caroline Marie-Louise , geboren te Roeselare op zestien maart negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.03.16 088-79, echtgenote van de heer Hans; Corneillie, geboren te Roeselare op negen juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8800 Roeselare,; Jan Mahieustraat 11 is overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "NEW EVENTO".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZE$HONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd doori honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Alle aandelen zijn door de~ oprichtster ingeschreven a pari in speciën.

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichtster verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestprt zijn ten belope van twee/derde.

De opriohtster verklaart dat deze inbreng geschiedt met eigen middelen. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE34 738-036507-990, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkté aansprakelijkheid, Haar naam luidt NEW EVENTO.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van: de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetei(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL,

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Ooststraat 21. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de groothandel en kleinhandel, de fabricatie, de transformatie, de confectie, de herstelling, de uitvoer, de invoer, de commissie, de consignatie en de vertegenwoordiging van alle artikelen en voorwerpen in leder, kunstleder, textielgrondstoffen of andere en onder meer tassen, handschpenen schoenen, reis- en sportartikelen, kunstvoorwerpen en alle andere voorwerpen in maroquinerie, van regenschermen en alle luxe- en fantasieartikelen , alsmede de handel in alle wol-en breiartikelen, pulls, enz.

De vennootschap mag bovendien alle industriële-, handels- en financiële roerende en onroerende verhandelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die er de ontwikkeling of uitbreiding van kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook mogen bij inbreng, fusie, onderschrijving of op om het even welke andere wijze,: belangen opnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, verwant of' samenhangend doei hebben of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

m e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op derde maandag van de maand mei.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden vclstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerdere

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

VERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vereffenaar aan. Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij dopr voorafgaandelijke betalingen te doen,

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 1 november 2012, en eindigt het op 31 december 2013

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 19 mei 2014, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw LOGGHE Caroline Marie-Louise , echtgenote van de heer Hans Corneillie, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Peter Verstraete op 26 september 1997, wonende te 8800 Roeselare, Jan Mahieustraat 11

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Ingeval van kennelijke onvermogen, fysische of psychische onmogelijkheid om dit mandaat verder uit te oefenen, of in geval van overlijden, zal van rechtswege tot opvolgend zaakvoerder worden aangesteld: haar echtgenoot, de heer Hans Corneillie, geboren te Roeselare op negen juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8800 Roeselare, Jan Mahieustraat 11, alhier tussengekomen, die verklaart te aanvaarden.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijnster stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling `Accountantsburo Lauwers' BVBA, Viermaartlaan 171 bus 0302 te 9600 RONSE, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.- administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge













VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 13 november 2012





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEW EVENTO

Adresse
OOSTSTRAAT 21 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande