NEW GREY QUALITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW GREY QUALITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.247.017

Publication

05/05/2014 : Statutenwijziging (kapitaalsverhogïng door inbreng in geld) j
Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-j Andries), lïd van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -] Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op! eenentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; voor Registratie, elf bladen geen verzendîngen op zesentwintig maart tweeduizend veertien, boeki 281 blad 89 vak 15, ontvangen vijftig euro {€ 50,00), de advïseur (getekend) P. Bailleul, blijkt! dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid « NEW GREY QUALITY » te 8377 Zuienkerke (Meetkerke) Oostendse Steenweg 2, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid vanj stemmen : j 1. De vergadering besloot om de bestaande honderdtwîntig (120) aandelen te voorzien van een > volgnummer, zoals volgt: j - De Heer VERSCHAETSE Geert, nagenoemd, is titularis volgens verklaring van éénenzestigi (61) aandelen: voorzien van volgnummer één tôt en met éénenzestig. i

Mevrouw VERKEST Lieve, nagenoemd, is titularis volgens verklaring van negenenvijftigj

(59) aandelen: voorzien van volgnummer tweeënzestig tôt en met honderdtwîntig. j 2, De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een eerste maa! te verhogen met; een bedrag van vjjfenvijftigduizend achthonderd euro (€ 55.800, 00) om het kapitaal te brengen; van achttienduizend zeshonderd euro (€18.600, 00) op vierenzeventigduizend vierhonderd euroj (€ 74.400, 00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van driehonderdzestig (360) nieuwej aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande! kapitaalaandelen.

Op deze driehonderdzestig (360) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de I globale prijs van éénenzestigduizend driehonderdtachtig euro, waarvan: ;

a/ vrjfenvijftîgduizend achthonderd euro (€ 55.800) te boeken als kapitaal; j

b/ vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (€ 5.580, 00) te boeken als uitgiftepremie. j 3. En onmiddellijk hebben aile aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de; uitoefening van hun voorkeurrecht tôt inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals!

voorzien in het Wetboek van vennootschappen. ;

4. Op de kapitaalverhoging wordt, in afwijking van het voorkeurrecht, voiledig ingeschreven in;

geld door:

1/ de heer VERSCHAETSE Geert Maurits Cyriel Maria, geboren te Menen op vier augustusi

negentienhonderdzesenzestïg, wonende te 8377 Zuienkerke, Oostendse Steenweg 2, die; verklaart in te schrijven op honderdtachtig (180) aandelen, welke hij voiledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van dertigduizend zeshonderdnegentîg euro (€ 30.690, 00);

2/ Mevrouw VERKEST Lieve Lies Regîen, geboren te Roeselare op twintig oktober! negentienhonderdachtenzestig, wonende te 8377 Zuienkerke, Oostendse Steenweg 2, die

verklaart in te schrijven op honderdtachtig (180) aandelen, welke zij voiledig volstort door!

inbreng van een globaal bedrag van dertigduizend zeshonderdnegentîg euro {€ 30.690, 00). De inschrijvers hebben verklaard voiledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "New Grey Quality".

Op de laatste bfe. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

•behoudsn

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

S T5

09 eu

fi fi

_es B

mod11.1

De aldus driehonderdzestig (360) onderschreven aandelen worden, aïs voiledig volstort,

toegekend als volgt:

1/ aan de heer VERSCHAETSE Geert, voornoemd, honderdtachtig (180) nieuwe aandelen, voorzien van volgnummer honderdéénenwintig tôt en met driehonderd, die aanvaardt;

2/ aan mevrouw VERKEST Lieve, voornoemd, honderdtachtig (180) nieuwe aandelen, voorzien van volgnummer driehonderd en één tôt en met vierhonderdtachtig, die aanvaardt.

De comparanten verklaren dat deze nieuwe aandelen voldoen aan de voorwaarden om te kunnen genieten van het verlaagd tarief van 15% roerende voorheffing.

De verschijners verklaren en erkennen dat tôt gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van éénenzestigduizend drîehonderdtachtig euro (€ 61.380, 00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato twintig maart tweeduizend en veertien aan hem werd overhandïgd waaruit blijkt dat het bedrag van éénenzestigduizend drîehonderdtachtig euro (€ 61.380, 00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van éénenzestigduizend drîehonderdtachtig euro (€ 61.380, 00).

5. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde een globaal bedrag van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (€ 5.580, 00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening Uitgîftepremies", die, zoals de andere înbrengen strekt tôt waarborg van derden, en die slechts zal kunnen vemùnderd of opgeheven worden op de wijze. vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

6. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een tweede masl te verhogen met vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (€ 5.580, 00) om het kapitaal van vierenzeventigduizend vierhonderd euro (€ 74.400, 00) te brengen op negenenzeventîgduizend negenhonderdtachtig euro (€ 79.980, 00), door incorporatîe van voormelde uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe

aandelen.

7. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op negenenzeventîgduizend negenhonderdtachtig euro (€ 79.980, 00) wordt gebracht en îs vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig (480) aandelen, zonder nominale waarde, voorzien van een volgnummer.

8. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoais verder vermeld.

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren

kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "New Grey Quality".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8377 Zuienkerke, Oostendse Steenweg 2. 3. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzeventîgduizend negenhonderdtachtig euro (€

79.980, 00)

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig (480) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderdtachtîgste (l/480ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. 6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vormîng van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tîende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tôt de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van

de activa onder de verschillende schuideisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 7. Behoudens hetgeen bepaald îs in hoofdstuk VI van de statuten ïn geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hîernavolgende regels.

Op de laatste blz. van Luîk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

■behoucten

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

S T5

09 eu

fi fi

_es B

mod11,1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuuriijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tôt zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuuriijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tôt bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Statutair zaakvoerder:

Wordt tôt statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer VERSCHAETSE Geert Maurits Cyriel Maria, geboren te Menen op vier augustus negentienhonderd zesenzestig, wonend te 8377 Zuienkerke, Oostendse Steenweg 2.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een collège, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefenîng van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regeien onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nîhil

9. De vennootschap heeft tôt doel:

A. Verlenen van advies en bijstand onder aile mogelijke vormen aan derden, hetzij vennootschappen, éénmanszaken, bedrijven, insteliingen of private personen, rechtstreeks of

onrechtstreeks, zelfs door tussenpersonen, zoals voornamelijk doch niet uitsluitend:

Strategische adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en beheer; analyseren van behoeften van bedrijven met betrekking tôt hun dienstverlening; ontwikkelen van nieuwe concepten rond dienstverlening; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven l.v.m. public relations en communicatie, planning, organisatie, effîciëntie en toezicht; het verschaffen van informatîe aan de bedrijfsleiding; ontwerpen van nieuwe bedrijfsprocessen; het begeleiden bij het uitbesteden van bedrijfsactiviteiten; het opstellen en bestuderen van aanbestedingsopdrachten.

Het organiseren van marktonderzoek en opiniepeiîingen; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; het uitvoeren van haalbaarheidsstudïes en împactanalyses; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen; het analyseren en adviseren rond operationele en juridische problemen.

- Adviseren en begeleiden bij het invoeren van méthodologie rond projectmatîg werken; het definiëren, ïnitiëren, plannen en begroten van projecten; het daadwerkelijk leiden van programma's en projecten van eender welke aard; het opzetten van workshops en leiden van werkgroepen en project teams.

Coordinatîeactiviteiten bij het aanpassen of implementeren van nieuwe softwarepakketten en bij het invoeren van nieuwe înformaticasystemen en technologieplatformen; het opstellen van de verelsten van gebruikers van bedrïjfsapplicaties; het definiëren van vereisten rond informatica infrastructuur en architectuur; het opstellen van capaciteitsplannen.

- Aile activiteiten rond kwaliteitsbeheer: het definiëren van strategieën en méthodologie; het opstellen van kwaliteitsplannen; het organiseren, voorbereiden, uitvoeren en automatiseren van allerhande testactiviteiten, zowel functîonele als niet-functionele

testen; het uitvoeren van inspecties en steekproeven.

Begeleîding van bedrijven bij de overgang naar nieuwe organîsatiestmcturen en samenwerkingsvormen; het ontwerpen van trainingprogramma's, geven van training en onderwijs met betrekking tôt aile aspecten van informatietechnologie; het opstellen van handleîdingen en systeemdocumentatie.

» Het organiseren van help desk activiteiten, het opstellen van procédures voor het

afhandelen van înddenten en oplossen van problemen met informaticatoepassingen.

Op de laatste blz. van LuîkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�y

"ô3

S T5

fi fi

V ■M

mod11.1

- Âdvîesverlening bij de selectie van personeel

B. Handel in kantoormateriaal, computers, randapparatuur en software:

De groothandel, kleinhandel, onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun conftguratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software); het analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, incl. systemen van automatische data identificatie; ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of spéciale programmatuur Het verlenen van advies en bijstand m.b.t. informaticaprogramma's.

C. Gegevensopslag en -verwerking:

Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; invoeren van gegevens; volledige verwerking van gegevens; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

De samensteliing van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen; de opslag van gegevens en het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens op verschillende

manieren en in verschillende formaten.

D. De import, export, groothandel en kleinhandel in wijnen en andere alcohollsche dranken; het bottelen, mengen en zuïveren van wijn zonder transformatïe; demonstratieverkoop en thuisbezorging.

E. De organisatïe van vrachtvervoer over de weg, nationaal en înternationaal; aile activiteiten met betrekking tôt het afsluiten van contracten voor het vervoer van goederen in eigen naam of

door derden.

F. De handel in onroerende goederen: in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, aile onroerende operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruilîng, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of verbouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zowel gronden als gebouwen, zowel op platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij wijze van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, of verbouwing.

G. Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, valoriseren, beheren en bezitten van allé roerende waarden, rechten, schuldvorderîngen, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, effecten

en staatsfondsen.

H. Het lenen en ontlenen, evenals aan derden, ook ten behoeve en/of ten bâte van personen, inbegrepen één van haar aandeelhouders en bestuurders, of vennootschappen welke al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen, en zowel tôt waarborg van eigen verbintenissen als tôt waarborg van verbintenissen van derden, aile persoonlijke, roerende of onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomrning of buiten het doel van de vennootschap liggen.

I. Het verkrijgen, uitbaten, valoriseren en afstaan van aile octrooien, merken, licenties en

intellectuele rechten.

3. Het ter beschikking stellen, het organiseren en het uitoefenen van management en bedrijfsieiding.

K. Het waarnemen van beheer op aile niveaus, hetzij voor eigen rekening, of voor rekening van of in deelneming met derden, van eender welke bedrijven en ondernemingen.

L. Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, bestaande of nog op te richten, hetzij als inschrijver, inbrenger, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder-zaakvoerder, bestuurder-voorzitter, of vereffenaar.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen aïs bedoeld in de Wetten en Konïnklijke Besluiten op de financiële transactîes en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan réglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen

voldoet.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

Behoudfen

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

S T5

fi fi

"ô3 CQ

modïl.1

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken door allé middeien, zo roerende als onroerende

verrichtingen, binnenlandse zowel buitenlandse, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van september om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bîjeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procédure van schrifteltjke bestuitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats în de oproepîngsbrief

medegedeeld.

De oproepingen tôt de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certïficaten die met medewerkïng van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen ïndividueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certifîcaten die met medewerkïng van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deeinemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepîngsbrief.

Samen met de oproepingsbrîef voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procédure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld în artikel 1322, alinéa 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-maîl of enig ander middel vermeld ïn artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of

"verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen

ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

Behoudert

aan het

Belgisch

Staatsblad

�y

"ô3

S -o

fi fi

_es B

V ■M

"ô3 CQ

mod11.1

beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Tudors Accountancy, kantoor houdende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tôt indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoôrdineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 28.10.2013 13645-0558-009
05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 29.11.2012 12652-0174-009
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 28.10.2011 11591-0570-009

Coordonnées
NEW GREY QUALITY

Adresse
Oostendse Steenweg 2 8377 Zuienkerke (Meetkerke) j Onderwerp akte : Statutenwijziging (kapitaalsverhogïng door inbreng in geld) j

Code postal : 8377
Localité : Meetkerke
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande