NICMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NICMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.693.852

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.03.2014, NGL 22.04.2014 14095-0147-009
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.11.2014, NGL 19.12.2014 14699-0204-009
25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 22.04.2013 13093-0382-009
10/11/2011
ÿþ~' ~~. " ~~

III

" 11170509+

Mon 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tóN~G~

----____-______=

NEERGELEGD

20i? 2 0. 10. 2011

`~'S~

` deigTBANK KOOPHANDEL

------ KORTRlJK

-------;

CeNfTEuR DIRECT

Ondernemingsnr: $tfto. 6S3 155

Benaming

(voluit) : NICMAT

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 62 - 8800 Roeselare

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 18 oktober 2011, neergelegd: ter registratie, blijkt dat 1/ mevrouw GILLEWY Anneke Andrea, geboren te Izegem op tweeëntwintig jul; negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.07.22 078-60, wonende te 8800 Roeselare, KardinaalE Cardijnlaan 62 en 2/ de heer HAELEWIJN Hans Willy Wemer, geboren te Roeselare op éénentwintig oktober: negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.10.21 043-91, wonende te 8800 Roeselare, KardinaalE Cardijnlaan 62 zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' onder de naam: "NICMAT'.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend, achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderd zestig (1.860), aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw GILLEWY Anneke, wonende te 8800 Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan 62, titularis van vijf (5)' aandelen

2. De heer HAELEWIJN Hans, wonende te 8800 Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan 62, titularis van duizend. achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen

Totaal : duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE56 0016 5375 2188, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt'NICMAT.

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan 62.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de-zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van advies en bijstand, het uitvoeren van studies en opdrachten, het aanbieden van oplossingen- in België als in het buitenland, als tussenpersoon of rechtsteeks, exclusief of in. samenwerkingsverband - betreffende, management, communicatie, human ressources, sales en marketing, financieringen en overheidstegemoetkomingen, alle domeinen die gepaard gaan met het opstarten, acquisities,: overnames, fusies en splitsingen, herstructureringen, aan- en verkopen, huur en onderhuur, exploitatie, leasing en franchising en het overlaten of overdragen daarvan - vrijwillig of gedwongen - van ondernemingen,; handelsfondsen, vennootschappen, bedrijfstakken, productie-eenheden, gebouwen en uitrustingsgoederen, al dan niet industrieel, gronden, landerijen, domeinen en alle roerende en onroerende goederen, in België of in het buitenland, dit alles in de ruimste zin.

Dit omvat het verstrekken van adviezen, het aanraden, uitwerken, uitvoeren en opvolgen van studie- eni expertise-opdrachten, consultatie in en de organisatie van alle financiële, juridische, fiscale, sociale (micro- en: macro) economische, administratieve en organisatorische aangelegenheden; dit omvat tevens: engineeringactiviteiten in verband met software, bouw, machinebouw, (electro) mechanica, hydraulica,; Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

productieprocessen, research en development en dergelijke; het ontwikkelen en commercialiseren van hardware en software; het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, in de ruimste zin, voor derden,

- Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks met haar doel verband houden; het verhuren of huren, de aan-en verkoop van roerende en onroerende goederen, het kopen en in licentie nemen van octrooien.

- De vennootschap zat rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze, rechstreeks of onrechtstreeks;

- Zij zal opdrachten als bestuurder, beheerder, vereffenaar of commissaris, of van gelijk welke opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of verenigingen kunnen waarnemen.

- Het bezitten, plaatsen en beheren van kapitalen, van investeringen van alle aard, van vermogen, bestaande zowel uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin, als uit effecten, portefeuillewaarden, meubilair en andere roerende goederen, ook speciën, alle intellectuele rechten en andere onlichamelijke goederen.

- De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften, op welke plaats dan ook voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel natuurlijke als rechtspersonen, als hoofd- of onderaannemer, dan wel als tussenpersoon, makelaar, agent, commissionair, concessionaris of depositaris.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stelten die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op tweede donderdag van de maand maart om 11.00u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten. OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer HAELEWIJN Hans Willy Werner, voornoemd.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

y

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de BVBA Fiduciaire Ornez, Beversesteenweg 255-bis te 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Kurt Lemmens, zaakvoerder-accountant, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte dd. 18/101/2011.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NICMAT

Adresse
KARDINAAL CARDIJNLAAN 62 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande