NICO VERHAMME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NICO VERHAMME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.119.343

Publication

04/06/2014
ÿþr mod 11,1



-iir !n j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vairde-akte

NEERGELEGD



Ondernemingsnr : 0477,119,343

Benaming (voluit): NICO VERHAMME

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendse Steenweg 105

8000 Brugge

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zestien april tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, eerste kantoor bevoegd voor Registratie op 28/04/2014, 10 bladen geen verzendingen, boek 282 blad 25 vak 3, ontvangen ¬ 50,00, de; adviseur (getekend) P. Baillieul, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd; gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid « NICO VERHAMME » te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105,: waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de; bijzondere algemene vergadering, de dato vierentwintig maart tweeduizend en veertien, met; betrekking tot de dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en; kapitaalsverhoging.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het, tussentijds bruto-dividend, zijnde een netto bedrag van honderdzevenentachtigduizend. driehonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 187.374,25) , om het kapitaal te brengen van, achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd en vijf duizend; negenhonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 205.974,25), door inbreng in geld, zonder; creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

3. Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door:

1/ De heer VERHAMME Nico, voornoemd, die verklaart in te schrijven voor een bedrag van; honderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 187.374,25),1 welke hij volledig volstort, zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan de heen VERHAMME Nico, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene; vergadering van vierentwintig maart tweeduizend en veertien.

Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige; kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het; voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te; worden toegepast.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven: aandelen een globaal bedrag van honderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (C187.374,25) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere, rekening met nummer 13E40 0882 5863 7963 op naam van de vennootschap bij de Belfius bank.! i! Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato acht april tweeduizend en; veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van; jf honderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 187.374,25); bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.; Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc behc aar Belç Staal

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 ME! 2Q14

Gent Afdeling Brugge DeriJiMer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

fi

Voor-

behouderº% áan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrage van honderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent' (¬ 187.374,25).

De heer VERHAMME Nico Jules Maria, geboren te Gent op acht maart negentienhonderd vierenzeventig wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Duiventorenstraat 29, verklaart uitdrukkelijk geen nieuwe aandelen te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen door voormelde kapitaalverhoging.

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en vijf duizend negenhonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 205.974,25) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Nico VERHAMME".

2. De administatieve en exploitatiezetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en vijf duizend negenhonderdvierenzeventig euro vijfentwintig cent (¬ 205.974,25).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Beide hoedanigheden moeten verenigd zijn. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Voor de vereffening van de lopende zaken die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

door-

behouden áan het Belgisch

Staatsblad

personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de dubbele hoedanigheid van accountant en belastingconsulent bezitten. Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, dan moet minstens één de hoedanigheid van accountant en minstens één de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1/ het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2/ zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3/ het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4/ het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5/ het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6/ het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en

waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent :

1/ het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2/ het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3/ het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap heeft tot doel in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan de vennootschappen en rechtspersonen vermeld in voorgaande alinea, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, ontwikkeling, organisatie en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan in diezelfde vennootschappen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met gelijkaardig doel, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op tweede vrijdag van de maand november om 10.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

door-

behouden

áan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Tudors Accountancy, kantoor houdende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

Afschrift van de akte

Notulen van de algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2014
ÿþitile

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

24 JUN 2014

Griffie

Gent Afclell

Dergriffier

11111U11011111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

iî Onclememingsnr 0477,119.343

Benaming (voluit) : NICO VERHAMME

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oostendse Steenweg 105

8000 Brugge

o Onderwerp akte :Benoeming lasthebber ad hoc

!! Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme

!! Notaris Sophie Deleere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op tweej

juni tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met! !het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewon& ;! algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm vanj

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «NICO VERHAMME » te 8000!

Brugge, Oostendse Steenweg 105, waarbij volgende beslissingen werden genomen met! !! eenparigheid van stemmen :

!: De vergadering nam kennis van de tegenstrijdige belangen tussen de zaakvoerder in functie, de! heer Nico VERFIAMME enerzijds en die van de vennootschap anderzijds inzake de volgende! rechtshandelingen:

:! De akte afstand te sluiten tussen de heer VERHAMME Nico Jules Maria, geboren te Gent op acht:

maart ne-gentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek),! ;! Duiventorenstraat 29 en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nico VERHAMME, met betrekking tot de !;

hierna beschreven goederen:

Stad Gent, negenentwintigste afdeling (Mariakerke)

In een appartementsgebouw genaamd Residentie Beukenhove op en met grond gelegen te Gent (Mariakerkerke), Brugsesteenweg nummers 638-640, volgens titel gekend onder de sectie A, deel van nummers 775/W en 775/02/R, met een gezamelijke oppervlakte volgens meting van duizend honderd achtennegentig vierkante meter éénenzeventig vierkante decimeter (1.198,71 m2), en i! thans gekend op het kadaster onder de sectie A, nummer 775/C/2, met een oppervlakte van 1! duizendhonderd negenennegentig vier-kante meter (1.199 m2).

1. Flet appartement genummerd "0.3" gelegen op het gelijkvloers, bevattende :

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

inkom, wc, living, keuken, berging, slaapkamer 1, slaapkamer 2, dressing, badkamer, terras

achteraan waarop beide slaapkamers uitgeven, private tuin;

!: b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijfentachtig / duizendsten (85/1.000sten) van de gemene delen, waaronder de grond.

!! En een laatst gekend kadastraal inkomen van duizend tweehonderd éénen-tachtig euro nul cent

;! (C 1.281,00).

!! 2. De garage genummerd "1" gelegen achter het gebouw, bevattende

1! a) in privatieve en uitsluitende eigendom

de garage zelf;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

twintig! duizendsten (20/1.00sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

i; En een laatst gekend kadastraal inkomen van zesenzestig euro nul cent (¬ 66,00).

i; Derhalve besluit hij voor het aangaan van genoemde verbintenis een lasthebber ad hoc aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

...

stellen, aan wie de macht verleend wordt om alles te doen wat nodig is ten einde voormelde contracten af te sluiten.

Inzonderheid is de lasthebber ad hoc gemachtigd om de notariële akte te ondertekenen, waarvan een ontwerp voorafgaandelijk aan de bedoelde akte dient te worden voorgelegd, zodat aile modaliteiten van de tekst bekend is.

Daartoe benoemt hij de heer OLLEVIER Pieter Jo Edith, geboren te Brugge op veertien februari negentienhonderd vierentachtig wonende te 8020 Oostkamp, Kattestraat 70A, die in persoon aanwezig is en deze opdracht aanvaardt.

De omvang (en de duur) van de bevoegdheid is beperkt tot deze opdrachten.

Al deze beslissingen worden genomen en goedgekeurd, bij eenparigheid van stemmenVoor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Darnme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

moc111.1

`r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþ~ mod 11.1

(461' -1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vt

beh'

aai

Bel,

Staa



ui







NEERGELEGD ter GRIFFIE cs,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tl:

BRUGGE (AfdRling Brrlaoe)

'11 ONT. 2013

Grifi" ié

j Ondernemingsnr : 0477.119.343

1 Benaming (voluit) : NICO VERHAMME

!i (verkort) :

ii Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met i

ji beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendse Steenweg 105

8000 Brugge

ii ;

j Onderwerp akte :Doelwijziging - verlenging boekjaar - statutenwijziging

!j Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-

!i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme

j Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op ij zesentwintig september tweeduizend dertien, "geregistreerd Brugge 2, elf bladen geen; ;;verzendingen op 3.10.2013, boek 279, blad 2 vak 2, ontvangen 50 ¬ , P. Bailleul, adviseur! !! (getekend)" blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de!

!j burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; !j aansprakelijkheid « NICO VERHAMME » te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, waarbiji

ii volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen : i

!j 1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en!

passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien. j

!! De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en! j passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis;

!! van te hebben genomen. j

;i Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd!

worden ter griffie. j

!i 2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het!

!j berokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

!j 3. De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op éénj juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

:! 4. De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te! ij houden op de tweede vrijdag van de maand november om 10.00 uur.

ii 5. 1° De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één; i! oktober tweeduizend en twaalf (1/10/2012) te verlengen tot en af te sluiten op dertig junil

i tweeduizend veertien (30/06/2014).

!! 2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over dei

! jaarrekening afgesloten per tweeduizend en veertien, zal gehouden worden op de tweede vrijdag!

i! van de maand november tweeduizend en veertien om 10.00 uur. j

j 6. De vergadering besloot de artikelen 11 en 24 van de huidige statuten aan te passen aan;

voorgaande besluiten, om voortaan te luiden zoals verder vermeld. i

ii 7. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de!

statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren; !! kenmerken

ij 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van! !j een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Nico; ii VERHAMME BVBA".

!j 2. De administatieve en exploitatiezetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge,! Oostendse Steenweg 105.

j!3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. i

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Beide hoedanigheden moeten verenigd zijn. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Voor de vereffening van de lopende zaken die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de dubbele hoedanigheid van accountant en belastingconsulent bezitten. Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, dan moet minstens één de hoedanigheid van accountant en minstens één de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` Voos' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1/ het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2/ zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3/ het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4/ het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5/ het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6/ het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en

waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent :

1/ het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2/ het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3/ het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzonderen wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor aile derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap heeft tot doel in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan de vennootschappen en rechtspersonen vermeld in voorgaande alinea, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, ontwikkeling, organisatie en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan in diezelfde vennootschappen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met gelijkaardig doel. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen vara bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-I?ehoudqn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



wet van van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en' voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

10. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op tweede vrijdag van de maand november om 10.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-kphotiden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Voer-1 ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 04.04.2013 13083-0104-015
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 19.03.2012 12065-0296-015
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 23.03.2011 11064-0422-015
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 06.04.2010 10089-0097-015
01/04/2009 : BGT000839
30/03/2007 : BGT000839
04/04/2006 : BGT000839
12/07/2005 : BGT000839
15/03/2005 : BGT000839
24/03/2004 : BGT000839
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.11.2015, NGL 08.12.2015 15684-0167-010

Coordonnées
NICO VERHAMME

Adresse
OOSTENDSE STEENWEG 105 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande