NIELS & JORN DEVOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIELS & JORN DEVOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.792.701

Publication

05/05/2015
ÿþMad WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: oee.g . . 401

Benaming

(voluit) : NIELS & JORN DEVOS BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grote Markt 38, 8970 POPERINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Voorbehouder 11111111,111111113111111111

aan het 21*

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op

veertien april tweeduizend vijftien, "Geregistreerd op het registratiekantoor

IEPER-AA op 15 april 2015 (15-04-2015); Blad(en): 13 Verzending(en): 0;

Register 05 Boek 000 Blad 000 Vak 3216; Ontvangen registratierechten:

vijftig euro (¬ 50,00); De Ontvanger", blijkt :

Oprichters-Vennoten

- De Heer Devos Niels, wonende te Poperinge, Gasthuisstraat nummer

10/A

- De Heer Devos Jorn, wonende te Poperinge, Onze-Vrouwedreef nummer

68

Benaming :

"NIELS & JORN DEVOS BVBA" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel :

Grote Markt 38, 8970 Poperinge

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor

eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger,

commissionair of tussenpersoon:

1. De uitbating van horecazaken, restaurants, frituren, tearooms, brasserie, caféhotel en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst in de meest ruime zin van het woord.

2. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, uitvaartmaaltijden enzovoort.

3. Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, allerlei evenement en feestelijkheden, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, concerten, kleinkunstavonden en vermakelijkheden van alle soort.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl PDF 11.1

4. De uitbating van een traiteurdienst, catering. Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

5. Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in : hotels, motels en pensions (met hotelservice).

6. Het verlenen van advies op welke wijze ook van technische, administratieve en organisatorische aard in verband met bovenstaande doelomschrijving.

De vennootschap mag onder ander alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, in pacht nemen, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel..

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste (111865'`) ieder.

Inbreng in geld :

- De Heer Devos Niels, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

- De Heer Devos Jorn, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel afgerond drieëndertig euro drieëndertig cent (33,33 EUR) gestort is, hetzij afgerond zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng : twaalfduizend vierhonderd euro (I2.444,Q EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE74 3631 4657 3407 bij ING België NV (kantoor Poperinge), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twee april tweeduizend vijftien afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij

door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad Luti' E - vervolg

X.































Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Itii E _ vervolg Vlad PUF 11.1

niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient er een vaste vertegenwoordiger te worden benoemd, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering

De derde vrijdag van de maand september om tien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van

bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Iedere vennoot is gemachtigd schriftelijk zijn stem uit te brengen door middel van een formulier door de vennootschap opgesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van

de oprichtingsakte tot eenendertig maart tweeduizend zestien.

Reserves - WinstverdeIing :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

E vervolg MPd POF 17,5

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Eerste gewone (niet-statutaire) zaakvoerders :

Voor de duur van de vennootschap wordt door de oprichters tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerder benoemd de Heer Devos Jorn, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Volmacht

De hierna genoemde persoon wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen inzake de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en inzake de formaliteiten van inschrijving bij de administratie van de B.T.W. en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Finfacts met zetel te Poperinge, Gasthuisstraat 53.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PUTTE

notaris

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

31/07/2015
ÿþe a

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 a

II tHNIMII r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

BE

Ondernemingsnr : 0628.792,701

Benaming

(voluit) : NIELS EN JORN DEVOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 38 te 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de bijzondere algemene vergadering van 2 juli 2015 werd beslist te benoemen met ingang van 9 juli 2015 tot zaakvoerder dhr. Devos Niels, rijksregisternummer 89.09.08-195.42 en wonende te Poperinge, Gasthuisstraat 10A.

Het mandaat van deze zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering dit anders beslist.

De Heer DEVOS Jam De Heer DEVOS Niels

Voorzitter Secretaris Si stemopnemer

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.09.2016, NGL 30.09.2016 16639-0337-016

Coordonnées
NIELS & JORN DEVOS

Adresse
GROTE MARKT 38 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande