NIEUWPOORTSE DUIKCLUB, AFGEKORT : NDC

Association sans but lucratif


Dénomination : NIEUWPOORTSE DUIKCLUB, AFGEKORT : NDC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 896.270.793

Publication

11/04/2013
ÿþ Mao 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

6

i

u

u

<13057277*

r~ r~m~c~a~ : {~at ORTYMi ItlifflailNK B E9tâPHANDEL

0 2 APR. 2013

veger



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0896.270.793

Benaming

(voluit) : Nieuwpoortse Duikclub

(verkort) : NDC

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Marktstraat 29 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Wijzigen raad van bestuur statutenwijziging

De algemene vergadering van 28 februari 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de volgende wijzingingen aan te brengen in haar statuten:

Artikel 12 De vereniging wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders en een maximum van negen bestuurders, Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging, De bestuurders dienen effectieve leden van de vereniging te zijn.

Hun mandaat duurt zes jaar, Hun mandaat eindigt bovendien door overlijden, ontslag of uitsluiting. Ze worden verkozen door de leden van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid der stemmen. De stemming is geheim en schriftelijk. Om de drie jaar is de helft van het bestuur uittredend en herkiesbaar.

Als overgangsmaatregel zal het mandaat van de helft van de, in het jaar 2011, verkozenen bestuurders een mandaat aanvaarden van 3 jaar. De voorzitter en de secretaris zijn nooit gelijktijdig uittredend. Op het einde van zijn mandaat is een bestuurder uittredend en herkiesbaar. De raad van bestuur maakt de functies waarvoor een mandaat vacant is bekend aan alle leden via een schrijven per post of per email en dit ten laatste 14 dagen voor de algemene vergadering. De kandidaturen voor een functie in de Raad van Bestuur moeten schriftelijk, ten laatste 8 dagen voor de Algemene Vergadering ter kennis gebracht worden van de Voorzitter. Hij/zij die zich kandidaat stelt voor een functie in de Raad van Bestuur moet minstens twee volledige kalenderjaren aangesloten zijn als effectief !id bij de vereniging.

De duikschoolverantwoordelijke, die in de Raad van Bestuur zetelt met stemrecht, wordt door de duikschool voorgedragen aan de Algemene vergadering ter bekrachtiging. Het mandaat van duikschoolverantwoordelijke duurt zes jaar. Zijn mandaat eindigt bovendien door overlijden, ontslag of uitsluiting. De duikschoolverantwoordelijke dient effectief lid van de vereniging te zijn. De duikschoolverantwoordelijke dient effectief lid van de vereniging te zijn. Bij gebrek aan een effectief lid die voldoet aan de voorwaarden voor duikschoolverantwoordelijke, kan een duikschoolverantwoordelijke worden voorgedragen zonder effectief lid te zijn van de vereniging. In dat geval heeft het duikschoolhoofd enkel een adviserende rol in de Raad van bestuur, zonder stemrecht.

Indien het aantal leden van de Raad van Bestuur om welke reden ook zou verminderen, dan blijft de Raad van Bestuur geldig zijn taken uitoefenen tot de eerstvolgende algemene vergadering, die nieuwe titularissen zal kiezen voor de opengevallen plaatsen. De bestuurder, verkozen door de aanblijvende bestuurders ter vervanging van een ontslagnemend, overleden of uitgesloten bestuurder, vervult diens mandaat slechts voor de overblijvende periode.

De algemene vergadering heeft in haar zitting van 28 februari 2013 het ontslag aanvaard van: Lawaese Jacques Pieter Braeckelaan 61 8620 Nieuwpoort, geboren te Nieuwpoort op 6 februari 1970; Albrecht Arend, Kokstraat 89 (0101) 8620 Nieuwpoort, geboren te Gent op 14 februari 1971; Vermaut Domien, Kasteelstraat 25 bus 11 8600 Diksmuide, geboren Troisdorf op 19 augustus 1983.

De Algemene vergadering heeft in haar zitting van 28 februari 2013 tot bestuurders benoemd: Fleerackers Griet, Havenstraat 16 8434 Lombardsijde, geboren te Turnhout op 20 mei 1985; Schacht Pascal, Prinsenvelddreef 44 8434 Lombardsijde, geboren te Nieuwpoort op 27 februari 1971; Reyniers Brecht, Nieuwpoortkeiweg 19 8630 Veurne, geboren te Gosselies op 6 februari 1976;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM 22

Luik B - Vervolg

De huidige raad van bestuur is als volgt samengesteld:

- Haezebaert Ivan, Marktstraat 29 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 juli 1964, voorzitter;

- Vandevelde Marc, Zeelaan 47 8670 Koksijde, geboren te Brugge op 21 juni 1954, secretaris;

- Fleerackers Griet, Havenstraat 16 8434 Lombardsijde, geboren te Turnhout op 20 mei 1985,

penningmeester;

- Vanparys Danny, Havenstraat 16 8434 Middelkerke, geboren te Oostende op 19 maart 1957,

duikschoolverantwoordelijke;

- Roets Jean-Pierre, Pieter Deswartelaan 81 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 april 1957,

materiaalmeester;

- Schacht Pascal, Prinsenvelddreef 44 8434 Lombardsijde, geboren te Nieuwpoort op 27 februari 1971,

patrimoniumbeheerder;

- Reyniers Brecht, Nieuwpoortkeiweg 19 8630 Veurne, geboren te Gosselies op 6 februari 1976,

lokaalbeheerder.

4

cypr-

bdhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Te Nieuwpoort, op 28 februari 2013,

Ivan Haezebaert

Voorzitter

Marc Vandevelde

Secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

13/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD TER GRIOTTE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 1 APtrrfilij





0896.270.793

: Nieuwpoortse Duikclub NDC

: Vereniging zonder winstoogmerk : Marktstraat 29 8620 Nieuwpoort

Voor-

behoudt

aan he'

Belgisc

Staatsbl;

" 11056394* 111



Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort) Rechtsvorm Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Wijzigen raad van bestuur statutenwijziging

De algemene vergadering van 27 januari 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de volgende wijzigingen aan te brengen in haar statuten:

Artikel 12 De vereniging wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders en een maximum van negen bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging. De bestuurders dienen effectieve leden van de vereniging te zijn.

Hun mandaat duurt zes jaar. Hun mandaat eindigt bovendien door overlijden, ontslag of uitsluiting. Ze worden verkozen door de leden van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid der stemmen. De stemming is geheim en schriftelijk. Om de drie jaar is de helft van het bestuur uittredend en herkiesbaar. Als overgangsmaatregel zal het mandaat van de helft van de, in het jaar 2011, verkozenen bestuurders een mandaat aanvaarden van 3 jaar. De voorzitter en de secretaris zijn nooit gelijktijdig uittredend. Op het einde van zijn mandaat is een bestuurder uittredend en herkiesbaar. De kandidaturen voor een functie in de Raad van Bestuur moeten schriftelijk, ten laatste 8 dagen voor de Algemene Vergadering ter kennis gebracht worden van de Voorzitter. Hij/zij die zich kandidaat stelt voor een functie in de Raad van Bestuur moet minstens twee volledige kalenderjaren aangesloten zijn als effectief lid bij de vereniging.

De duikschoolverantwoordelijke, die in de Raad van Bestuur zetelt met stemrecht, wordt door de duikschool voorgedragen aan de Algemene vergadering ter bekrachtiging. Het mandaat van duikschoolverantwoordelijke duurt zes jaar. Zijn mandaat eindigt bovendien door overlijden, ontslag of uitsluiting. De duiksehoolverantwoordelijke dient effectief lid van de vereniging te zijn.

Indien het aantal leden van de Raad van Bestuur om welke reden ook zou verminderen, dan blijft de Raad van Bestuur geldig zijn taken uitoefenen tot de eerstvolgende algemene vergadering, die nieuwe titularissen zal kiezen voor de opengevallen plaatsen. De bestuurder, verkozen door de aanblijvende bestuurders ter vervanging van een ontslagnemend, overleden of uitgesloten bestuurder, vervult diens mandaat slechts voor de overblijvende periode.

Artikel 13 De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris een penningmeester en een materiaalmeester. De Raad van Bestuur gaat tevens over tot de verdeling van andere functies. De toewijzing van deze functies gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen en wordt toegewezen voor een periode van drie jaar.

Artikel 15 De Raad van Bestuur kan onder zijn leden één of meerdere afgevaardigde-bestuurder(s) aanduiden, die voor een bepaalde duur met het dagelijks bestuur worden belast. Die verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling, en ondertekent namens de vereniging alle kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van derden. Voor alle handelingen volstaat de handtekening van de bestuurder, onder wiens bevoegdheid die handelingen vallen en nadat hij hiervoor door de raad van bestuur gemachtigd werd.

De Algemene Vergadering heeft in haar zitting van 27 januari 2011 het ontslag aanvaard van: - Reiber Lucien, Hoge Duinenlaan 37 8670 Koksijde, geboren te Wetteren, op 20 maart 1943.

De Algemene Vergadering heeft in haar zitting van 27 januari 2011 tot bestuurders herbenoemd:

- Ivan Haezebaert, Marktstraat 29 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 juli 1964;

- Marc Vandevelde, Zeelaan 47 8670 Koksijde, geboren te Brugge op 21 juni 1954;

- Jacques Lawaese, Pieter Braeckelaan 61 8620 Nieuwpoort, geboren te Nieuwpoort op 6 februari 1970;

- Danny Vanparys, Havenstraat 16 8434 Middelkerke, geboren te Oostende op 19 maart 1957;

De Algemene Vergadering heeft in haar zitting van 27 januari 2011 tot bestuurders benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOU 2.2

Luits 13 - Vervolg

- Arend Albrecht, Zuiudstraat 116 8434 Lombardsijde, geboren te Gent op 14 februari 1971;

- Jean-Pierre Roets, Pieter Deswartelaan 81 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 april 1957;

- Domien Vermaut, Kasteelstraat 25 bus 11 8600 Diksmuide, geboren te Troisdorf op 19 augustus 1983.

De huidige raad van bestuur is als volgt samengesteld:

- Ivan Haezebaert, Marktstraat 29 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 juli 1964;

- Marc Vandevelde, Zeelaan 47 8670 Koksijde, geboren te Brugge op 21 juni 1954;

- Jacques Lawaese, Pieter Braeckelaan 61 8620 Nieuwpoort, geboren te Nieuwpoort.op 6 februari 1970;

- Danny Vanparys, HAvenstraat 16 8434 Middelkerke, geboren te Oostende op 19 maart 1957;

- Arend Albrecht , Zuiudstraat 116 8434 Lombardsijde, geboren te Gent op 14 februari 1971;

- Jean-Pierre Roets, Pieter Deswartelaan 81 8620 Nieuwpoort, geboren te Veurne op 12 april 1957;

- Domien Vermaut, Kasteelstraat 25 bus 11 8600 Diksmuide, geboren te Troisdorf op 19 augustus 1983.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheid die niet bij wet of door de statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Nieuwpoort, op 27 januari 2011

Ivan Haezebaert Voorzitter

Marc Vandevelde

Secretaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NIEUWPOORTSE DUIKCLUB, AFGEKORT : NDC

Adresse
MARKTSTRAAT 29 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande