NIGHTLIFE PROJECTS

Association sans but lucratif


Dénomination : NIGHTLIFE PROJECTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 544.349.548

Publication

15/01/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Allen van Belgische nationaliteit, hebben op datum van 22 oktober 2013 unaniem besloten tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan de statuten als volgt luiden:

TITEL 1: BENAMING  ZETEL

Artikel 1: naam  zetel  zone  stichters

1.1. De benaming van de vereniging is:  Nightlife Projects VZW .

De vereniging heeft de vorm aangenomen van vereniging zonder winstoogmerk. Alle officiële stukken en akten

uitgaande van deze vereniging dragen deze naam, alsook het adres van de zetel van de vereniging.

1.2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27, gerechtelijk arrondissement

Brugge. De zetel kan ten allen tijde overgebracht worden op een ander adres binnen hetzelfde taalgebied op

voordracht van bestuur, met bekrachtiging op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

1.3. De vereniging heeft de volgende leden-stichters:

- de heer Kevin COPPEJANS, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

- mevrouw Sharyn VANHAELEMEERSCH, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

- de heer Roger COPPEJANS, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

TITEL 2: DOEL  DUUR

Artikel 2: doel

De VZW heeft tot doel voor de jeugd vormende, sociale, culturele en ontspannende activiteiten uit te bouwen

door middel van het organiseren en aanbieden van diverse projecten en evenementen,

Die in de cultuursector, de sportsector of andere aanverwante sectoren kunnen liggen;

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de vereniging worden verwezenlijkt, behoren onder

meer:

- het realiseren en aanbieden van culturele projecten zoals fuiven, concerten, festivals, workshops en

OPRICHTINGSAKTE

VZW NIGHTLIFE PROJECTS

Met maatschappelijke zetel te

Pleinstraat 27

8000 BRUGGE

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden

1. De heer Kevin COPPEJANS, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

2. Mevrouw Sharyn VANHAELEMEERSCH, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

3. De heer Roger COPPEJANS, wonende te 8000 BRUGGE, Pleinstraat 27

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Nightlife Projects vzw

België

Onderwerp akte : Oprichting

*14300515*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Pleinstraat 27

0544349548

8000

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Brugge

Griffie

Neergelegd

13-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

dergelijke meer;

- het realiseren en aanbieden van sportevenementen zoals voetbaltoernooien en dergelijke meer;

- het ondersteunen van culturele projecten en artiesten en dit met ofwel een financiële ofwel een logistieke ondersteuning.

- het oprichten van een boekingskantoor, om een eerder vermelde activiteit van het aanbod van financiële en logistieke ondersteuning aan artiesten beter te kunnen verwezenlijken;

- het aanbieden van andere projecten relevant binnen de evenementensector (projecten in de meest ruime zin van het woord: markten, beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, ... )

- de vereniging mag hiertoe alle nodige diensten verichten. De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag deelnemen in  en samen werken met  alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn. Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van de voormelde ideële niet- winstgevende doelstelling, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van hetgeen wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: duur

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL 3: LEDEN

Artikel 4: lidmaatschap

4.1. De vereniging is samengesteld uit werkende leden, die in deze statuten onveranderlijk zullen worden benoemd als leden. Het aantal leden mag niet lager zijn dan 3. De ondergetekende oprichters zijn de eerste leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan deze leden.

4.2. Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon en rechtspersoon die de doelstelling van de vereniging onderschrijft. Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap moeten uitsluitend schriftelijk aan de voorzitter van de Raad van Bestuur worden gericht met vermelding van de naam, voornamen, adres, geboortedatum en  plaats van de verzoeker indien het een natuurlijk persoon is en van de naam, rechtsvorm, adres van de zetel en BTW- identificatienummer indien het een rechtspersoon betreft. De Raad van Bestuur beslist autonoom over de al dan niet toetreding van een lid uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt.

4.3. De leden van de vereniging zijn verplicht:

- statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

- de belangen van de vereniging na te streven;

- bij wijziging van hun in het register van de leden opgenomen gegevens, de nieuwe gegevens zonder

verwijl kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur.

4.4. De hoedanigheid van lid gaat verloren:

- door vrijwillig ontslag, dat schriftelijk aan de voorzitter van de Raad van Bestuur wordt meegedeeld en dat te allen tijde kan gebeuren.

- door overlijden of rechtsonbekwaamheid van het lid-natuurlijk persoon;

- door uitsluiting door de Algemene Vergadering overeenkomstig de voorwaarden van artikel 12 van de wet van 27 juni 1921

4.5. Het lid, dat om welke reden ook zijn hoedanigheid van lid verliest en/of zijn rechtsopvolgers, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vzw noch op de door hem afgestane voorwerpen of goederen, noch op terugbetaling van eventuele gestorte bijdragen. Ook op intellectuele bijdragen kan geen aanspraak gemaakt worden. Alles dat wordt bijgedragen aan de vzw in de hoedanigheid als lid wordt eigendom van de vzw. 4.6. Het lidmaatschap van de leden die hun lidgeld voor het lopende jaar niet hebben betaald binnen de door Raad van Bestuur vastgelegde termijn, wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen 1 maand na die aanmaning.

4.7. Leden die hun lidgeld niet betalen na de regularisatietermijn, worden als ontslagnemend beschouwd.

4.8. De leden kunnen gevraagd worden om lidgeld te betalen aan de vzw. Het lidgeld wordt jaarlijks vastgelegd door de Raad van Bestuur.

TITEL 4: BESTUUR

Artikel 5: Bestuur

5.1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering.

Behalve uittredende bestuurders zijn alleen benoembaar, leden van de vereniging, die door de Raad van Bestuur in functie werden voorgedragen, of hun kandidatuur minstens acht dagen vóór de Algemene Vergadering bij de Raad van Bestuur hebben ingediend.

5.2. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap.

5.3. De Raad van Bestuur kan toegevoegde leden aanduiden op basis van hun specifieke bekwaamheden of specialisaties. Deze toegevoegde leden moeten vooraf geen lid zijn van de vereniging. Deze toegevoegde leden hebben geen stemrecht bij vergaderingen van de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

5.4. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur. 5.5. Iedere bestuurder kan ook ten allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

5.6. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder, zomede elk einde van een mandaat, behalve indien het mandaat van rechtswege eindigt door het verstrijken van de termijn van het mandaat, moet binnen één maand in de bijlage van het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt.

5.7. Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijdse opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de Algemene Vergadering te laten bijeen roepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

5.8. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een Voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en een penningmeester. De Voorzitter, de ondervoorzitters en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitters en secretaris van de Algemene Vergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6:

De Raad van Bestuur kan alle handelingen van beheer en bestuur verrichten, daaronder begrepen maar niet beperkt tot het benoemen, ontslaan en bezoldigen van het personeel, alsmede het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De Raad van Bestuur kan bovendien alle daden van beschikking stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden, en onder eer: koop, verkoop en ruil van roerende en onroerende goederen, huur- en verhuurovereenkomsten zonder beperking van duur, alsmede alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen; het aanvaarden van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en alle zakelijk waarborgen; voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling, met of zonder kwijting van alle inschrijvingen, beslag, en verzet.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid of een gedeelte daarvan overdragen aan één der bestuurders. Door de bestuurders wordt geen enkele persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

Artikel 7:

7.1. De Raad van Bestuur benoemt uit zijn leden een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een ander bestuurder, en die, behalve met de hem door de Raad van Bestuur gegeven bijzondere opdrachten, met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

7.2. Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Artikel 8:

8.1. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

8.2. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. Beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

8.3. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register, zij worden ondertekend door de voorzitter en secretaris en van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

8.4. Onverminderd de regeling van artikel 26 septies van de wet van 27 juni 1921 wordt door de bestuurders geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenis van de vereniging. Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkoming in hun bestuur.

TITEL 5: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9: Samenstelling Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en is bevoegd voor de punten bepaald in de

wet van 27 juni 1921.

Artikel 10: Bijeenkomsten

De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen

hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de Algemene Vergadering geregeld volgens

de artikelen 4 tot 5, 9, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Dit geschiedt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 11: Aanwezigen Algemene Vergadering:

De Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens ontstentenis, belet of

afwezigheid, door de penningmeester of bij dien ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de

aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad van Bestuur niet beschikbaar, afwezig of

belet is en twee stemopnemers.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van

de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

schriftelijk, per telefax of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Artikel 12: Besluiten Algemene Vergadering:

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen,

ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: Notulen/Verslagen:

De notulen en definitieve verslagen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ten zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de Vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden dan de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

TITEL 6: BEGROTING, REKENINGEN:

Artikel 14: Boekjaar:

14.1. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. In afwijking loopt het eerste boekingsjaar van de dag van oprichting tot 31 december.

14.2. Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt de begroting voor het volgend jaar, indien mogelijk, op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL 7: ONTBINDING, VEREFFENING:

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de Rechtbank, één of meer vereffenaars, zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 15: ontbinding vereniging

15.1. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Artikel 16: toepassingen wet 27 juni 1921:

16.1. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake

de verenigingen van overeenkomstig toepassing.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden te Brugge op 13 januari 2014.

TITEL 8: SLOTBEPALINGEN:

De oprichters beslissen bij eenparigheid van stemmen om volgende personen te benoemen als bestuurder met

ingang vanaf 13 januari 2014.

1. Kevin Coppejans

2. Sharyn Vanhaelemeersch

3. Roger Coppejans

De bestuurders worden benoemd voor een perdiode van onbepaalde duur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 13 januari 2014 tot 31 december 2014 . Aldus opgesteld te Brugge op 13 januari 2014, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Overgangsbepalingen:

De oprichters komen bijeen in een eerste Buitengewone Algemene Vergadering en duiden de volgende leden

aan als lid van de Raad van Bestuur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

1. Coppejans Kevin Michael Roger, Pleinstraat 27, 8000 BRUGGE, 15 november 1991, BRUGGE

2. Vanhaelemeersch Sharyn Laurette Steven, Pleinstraat 27, 8000 BRUGGE, 17 september 1992, BRUGGE

3. Coppejans Roger, Pleinstraat 27, 8000 BRUGGE, 24 augustus

De bestuurders moeten bij de uitoefening van hun mandaat rekening houden met de bevoegdheden, bepaald in titel 4 van deze statuten en met de vertegenwoordigingsbevoegdheid, opgenomen in deze statuten.

De Raad van Bestuur besluit de leden de volgende personen aan te duiden als respectievelijk voorzitter en penningmeester van Nightlife Projects VZW:

1. Coppejans Kevin Michael Roger, Pleinstraat 27, 8000 BRUGGE, 15 november 1991, BRUGGE (Voorzitter)

2. Vanhaelemeersch Sharyn Laurette Steven, Pleinstraat 27, 8000 BRUGGE, 17 september 1992, BRUGGE (Penningsmeester)

Overeenkomstig de bepalingen van deze statuten mogen deze personen individueel optreden om de vereniging op een rechtsgeldige wijze te kunnen verbinden. Bij de uitoefening van hun mandaat moeten deze personen rekening houden met de bevoegdheden zoals deze werden bepaald in deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt in evenveel exemplaren als er stichtende leden zijn, plus twee (één te bewaren op de zetel en één neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge) en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de oprichtersvergadering, gehouden te Brugge op 13 januari 2014.

27/03/2015
ÿþMoo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie _

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 17 MRT 2015

Gent Afdelefeugge np griffier

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Pieinstraat 27, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : Verslag Buitengewone Algemene Vergadering

Op 5 maart 2015 heeft er zich een Buitengewone Algemene Vergadering plaatsgevonden, Hierna volgt het verslag :

Aanwezigen;,

-Roger Coppejans

-Sharyn Vanhaelemeersch

Afwezigen

-Kevin Coppejans AGENDA:

1. Problematiek i.v.m. de opbrengsten van de tweede editie van Satisfaction

Vermits de heer Kevin Coppejans niet aanwezig was op deze Algemene Vergadering en hij de enige persoon is die hierover kan uitleg geven, kon hierover geen uitleg verschaft worden.

2. Problematiek i.v.m. het gebruik van de rekening van de VZW door eigen gebruik door de zaakvoerder, de heer Kevin Coppejans

Vermits de heer Kevin Coppejans niet aanwezig was op deze Algemene Vergadering en hij de enige persoon is die hierover kan uitleg geven, kon hierover geen uitleg verschaft worden.

3. Ontbinding van de VZW Nightlife Projects

Er werd vastgesteld dat deze VZW niet meer bestuurbaar is, vermits de heer Kevin Coppejans, zaakvoerder van deze VZW, helemaal niet meer bereikbaar is. Er wordt op geen enkele vorm van communicatie (aangetekende zendingen, berichten, e-mails, ...) nog antwoord gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

11 15096

Ondernemingsnr : 0544.349.548

Benaming

(voluit) : Nightlife Projects

II

II

Er wordt over geen enkel punt uitleg verschaft.

Er werd dan cok overgegaan tot stemming over de beslissing van de ontbinding van de VZW.

Beide personen aanwezig ni. de heer Roger Coppejans als mevrouw Sharyn Vanhaelemeersch stemden voor de ontbinding van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NIGHTLIFE PROJECTS

Adresse
PLEINSTRAAT 27 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande