NIPAFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIPAFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.642.902

Publication

17/07/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MO

NITEUR B

0  07- 2C SCH STAA

ELGE NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

i~ RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

SBLADp. 0 2 JULI:2013

Grift hiberne

Id

II

*13110863*

BELG

Ondernemingsnr : 0859.642.902

Benaming (voluit) : NIPAFIN

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Betferkerklaan 224 - 8200 BRUGGE

(volledig adres)

OMVORMING IN BVBA

In het jaar TWEEDUIZEND DERTIEN

Op zesentwintig juni

Voor mij, Meester Bart VANDEPUTTE, notaris met standplaats te Brugge; ter

studie

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap NIPAFIN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Betferkerklaan 224, ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0859.642.902. Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge, op 30 juni 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch 5taatsbladj van 22 juli daarna onder nummer 03080543, houdende splitsing van de( voormalige NV Willems Invest met zetel te 8000 Brugge, Gerard Davidstraat 28 (ondernemingsnummer 0401.858.528) in onderhavige vennootschap enerzijds - alsdan nieuw opgericht - en de alsdan eveneens nieuw opgerichte BVBA Orxan met zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71 (ondernemingsnummer 0859.644.484) anderzijds.

OPENING VIN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om 14.15 uur onder voorzitterschap van de heer Nicolas Willems, hierna genoemd, die de functie van voorzitter vervult. De voorzitter verklaart dat ingevolge het geringe aantal aandeelhouders geen bureau dient te worden samengesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders, volgens hun verklaring, in het bezit van het hierna vermeld aantal aandelen, welke hen in volle eigendom toebehoren:

1/ De heer Nicolas Willems, houder van identiteitskaart nummer 591-7797307-64? wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 224;

Die verklaart eigenaar te zijn van 999 aandelen 999

2/ Mevrouw Patricia Gheysen, houder van identiteitskaart nummer 591-7819727-77? wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 224;

Die verklaart eigenaar te zijn van 1 aandeel 1

Totaal : duizend aandelen. 1.000

Is hier tevens aanwezig, de voltallige raad van bestuur, bestaande uit] voormelde heer Nicolas Willems en mevrouw Patricia Gheysen, tot bestuurder)

u }

Voor-..behF,uden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

benoemd door de jaarvergadering van 30 juni 2009, met mandaat onmiddellijk eindigend na de jaarvergadering van 2015, met aansluitend raad van bestuur ter benoeming van de heer Willems als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 augustus daarna onder nr 09118796.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER - VASTSTELLINGEN

1/ De voorzitter deelt mee dat er thans duizend (1.000) aandelen zijn

uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2/ De voorzitter stelt vast dat er op onderhavige vergadering duizend (1.000) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

Daarenboven zijn alle bestuurders van de vennootschap thans aanwezig. Zij verklaren in gezegde hoedanigheid de agenda van deze vergadering te kennen en dat zij - voor zoveel als nodig - verzaken aan de oproepings formaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

3/ De voorzitter verklaart dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te beslissen over volgende

AGENDA

1 Besluit tot kapitaalvermindering tot beloop van zevenenzeventigduizend vierhonderd en vijf euro zesenzestig cent (77.405,66 EUR) om het te brengen van honderd zestienduizend vierhonderd en vijf euro zesenzestig cent (116.405,66 EUR) tot negenendertigduizend euro (39.000,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen; terbeschikkingstelling door de vennootschap van het, zo vrijgekomen bedrag.

De voorzitter zet uiteen dat de kapitaalvermindering geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

2. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

3. Met het oog op de omzetting van de vennootschap, voorwerp van het derde besluit: bespreking van:

a) het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht;

b)het verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA te Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Omzetting van de naamloze vennootschap NIPAFIN, met ingang van heden, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam NIPAFIN, met een kapitaal van negenendertigduizend euro (39.000,00 EUR), verdeeld in duizend (1.000) aandelen.

5. Ontslag van de raad van bestuur; beslissing omtrent de kwijting.

6. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

Voor-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

aansprakelijkheid. Benoeming van statutaire zaakvoerder(s). 7. Volmachten

4/ De voorzitter stelt vast -- hetgeen de vergadering goedkeurt - dat de hier bijeengekomen algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten, aangezien alle aandeelhouders aanwezig zijn.

5/ Hij laat tenslotte nog opmerken dat de agendapunten die een wijziging van de statuten inhouden, een meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen behoeven om te worden aangenomen, met uitzondering van het 4e agendapunt, houdende de omzetting van de vennootschap, waarvoor een meerderheid van vier/vijfden der uitgebrachte stemmen noodzakelijk is. Met betrekking tot zelfde omzetting van de vennootschap stelt de voorzitter vast dat i) de vennootschap reeds meer dan 2 jaar bestaat, en ii) in de statuten niet is voorzien dat de vennootschap geen andere vorm kan aannemen (en er derhalve geen eenparigheid van stememn nodig is met betrekking tot deze omzetting.).

6/ De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

Zij stelt vast dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen, gezien de aanwezigheid van alle aandeelhouders en niettegenstaande het feit dat de formaliteiten van bijeenroeping niet werden nageleefd.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda.

UITWERKING VAN DE AGENDA EN STEMMINGEN

I. EERSTE BESLUIT - Kapitaalvermindering

1.1. Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zevenenzeventigduizend vierhonderd en vijf euro zesenzestig cent (77.405,66 EUR) om het te brengen van honderd zestienduizend vierhonderd en vijf euro zesenzestig cent (116.405,66 EUR) tot negenendertigduizend euro (39.000,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen; terbeschikkingstelling door de vennootschap van het zo vrijgekomen bedrag.

1.2. De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractie-waarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dat geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal zal gedaan worden aan de aandeelhouders dan na minstens twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Gedurende deze tussentijd zal het bedrag van de kapitaalvermindering geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering machtigt de raad van bestuur om over te gaan tot betaling na het verstrijken van gemelde termijn, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

1.3. STEMMING: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

II. TWEEDE BESLUIT - Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

2.1. Met het oog op de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering de aard van de aandelen - thans aan toonder - om te zetten in aandelen op naam.

2.2. STEMMING: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

III. VERSLAGEN

3.1. De voorzitter wordt éénstemmig door de algemene vergadering ontslagen tot voorlezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, en van de eraangehechte staat van actief en passief, evenals van voorlezing van het verslag van de heer Peter 1

, Voor-

behouden

aan het

e gisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

Vandewalle, bedrijfsrevisor, over diezelfde staat.

elke aandeelhouder erkent bovendien een exemplaar van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

3.2. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaadering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV NIPAFIN werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 840.676,16 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 116.405,66 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV NIPAFIN in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 mei 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg Ven. CVBA - vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

3.3. Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge, tegelijk met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

TV. VIERDE BESLUIT - Omvorming van de naamloze vennootschap in een de vennootschap te

beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 4.1. De Algemene vergadering beslist de vorm van

wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen, en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de maatschappelijke benaming, de zetel, duur, bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal blijft onveranderd vastgesteld op negenen-dertigduizend euro (39.000,00 EUR).

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het inschrijvingsnummer in het handelsregister, zoals dit door de naamloze vennootschap werd gevoerd, te weten het nummer 0859.642.902.

[4.2. De naamloze vennootschap NIPAFIN wordt omgezet in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIPAFIN. Deze laatste is de !voortzetting van de naamloze vennootschap NIPAFIN, met dien verstande dat I door de omzetting geen enkele wijziging wodt aangebacht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap: het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de min- en meerwaarden; de naamloze vennootschap zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve

de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2013 en waarvan een

gehecht aan het verslag van de hoger vermelde bedrijfsrevisor. Al de bewerkingen gedaan en verbintenissen aangegaan sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De omzetting zal met andere woorden terugwerken tot op diezelfde datum van 31 maart 2013.

4.3. Fiscale verklaring:

Deze omvorming geschiedt onder het voordeel van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 11 van het BTW-Wetboek en van artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

4.4. STEMMING: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

i

toestand van(

exemplaar is

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/07/2013 - Annexes du M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

V. VIJFDE BESLUIT: Ontslag bestuurders - kwijting

5.1. De Bestuurders van de voormalige naamloze vennootschap NIPAFIN, te

weten:

-- de heer Nicolas WILLEMS, wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 224, en

- mevrouw Patricia GHEYSEN, eveneens wonende te 8200 Brugge, Betferkerk-

laan 224

bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

5.2. De vergadering geeft hen volle en algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het afgelopen gedeelte van het huidige boekjaar, begonnen op 1 januari laatstleden tot op heden.

5.3. STEMMING: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VI. ZESDE BESLUIT: Benoeming - statuten

6.1. Voorafgaand aan de vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIPAFIN gaat de vergadering over tot benoeming als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, van:

- de heer Nicolas WILLEMS, wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 224, rij ksregisternummer: 660418.035.63

- mevrouw Patricia GHEYSEN, eveneens wonende te 8200 Brugge, Betferkerk-laan 224, rijksregisternummer: 690225.014.20

Deze zijn hier aanwezig en ze verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Deze zaakvoerders worden benoemd ad nutum en kunnen elk afzonderlijk de vennootschap verbinden zonder beperking van bedrag, overeenkomstig de hierna vast te stellen statuten.

Hun mandaat gaat in op heden en zal bezoldigd zijn zoals de algemene vergadering van de BVBA NIPAFIN zal beslissen.

6.2. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "NIPAFIN".

Artikel 2.-- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Betferkerklaan 224.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

T Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Luik B - vervolg

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen

en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm;

in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de

meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve

die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's

op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen; III. Bijzondere bej alinc en:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten

De vennootschap mag geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4,- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenendertigduizend euro (39.000,00

EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGA-DERING.

IDe jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op 30 juni om 15.30 uur

larron-dissement van de zetel,

op de maatschappelijke zetel of op elk ander adres binnen het gerechtelijk

zoals dit in de oproeping is aangeduid.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

(" .)

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en

eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen

,Voor-behoyden aan het r égre StaatsDlad

r "

 Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Belgisch vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde! personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Staatsblad Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

V Elk aandeel geeft recht op één stem.

17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (..)

Artikel 15.- AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun vol-1 machtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van del naam, de voor-na(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Statutaire zaakvoerders: de

h. WILLEMS Nicolas en mevrouw GHEYSEN Patricia, beiden te 8200 Brugge, Betferkerklaan 224.

Artikel 21- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennoot-schap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR -- JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van

elk jaar.

(..)

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.













, ,

.Voor-

hepoyderi

aan het

~éEgísc í~

Staatsblad

Luik B - vervolg

eAlle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door vooraf-gaandelijke betalingen te doen.

Aangezien de agenda is afgewerkt wordt de zitting geheven om 14.30

uur.

SLOTBEPALINGEN

1. Recht op geschriften

Het recht op geschriften voor deze akte bedraagt 95 EOR.

12. Kosten

De voorzitter verklaart dat de kosten die naar aanleiding van onderhavige akte ten laste komen van de vennootschap, bij benadering 1.220,48 EOR bedragen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld op plaats en datum als ten hoofde dezer vermeld.

En na voorlezing en goedkeuring, hebben de verschijners, zo zij

handelen, deze samen met mij, notaris, getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: expeditie, verslag bestuursorgaan, revisoren-

verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 20.06.2013 13206-0229-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11312-0444-012
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 28.05.2010 10138-0116-011
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.07.2009 09413-0042-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0039-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 19.07.2007 07432-0218-012
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 25.07.2006 06528-4223-013
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 20.07.2005 05531-0479-014
03/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 29.07.2004 04544-1777-015
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.09.2015 15602-0543-011

Coordonnées
NIPAFIN

Adresse
BETFERKERKLAAN 224 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande