NISA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NISA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.171.973

Publication

07/01/2014
ÿþLuik B ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4. 12. 2013

RECHitiANK KOOPHANDEL nriifl'ÁORTRI;JK

jujo

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0426.171.973

Benaming :

(voluit) : NISA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wolvendreef 26 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 18 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NISA", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 26, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 11 december 2013, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1/A, ondernemingsnummer BE 0433.608.707, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt:

"7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering op 6 december 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 248.000, 00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij NISA NV middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 223.200,00 EUR door mevrouw Isabelle BUYSE en mevrouw Nicole LEFEVERE, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in NISA NV, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergoeding van de inbreng in natura van netto-dividenden bestaat uit 1.523 aandelen van NISA NV zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden als volgt toegekend:

- 521 aandelen voor de mevrouw Nicole LEFEVERE;

-1002 aandelen voor de mevrouw Isabelle BUYSE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrjfsrevisor, van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrjfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van NISA NV die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 11 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

- Ten gevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 november 2013 onder nummer 13173927, besluit de vergadering de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijf Wolvendreef 26."

- Derhalve besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van honderd vijfendertig duizend vierhonderd vierenzestig euro achtenzeventig cent (¬ 135.464,78) om het te brengen van honderd drieënzeventig duizend euro (¬ 173.000,00) op driehonderd en acht duizend vierhonderd vierenzestig euro achtenzeventig cent (¬ 308.464,78), met creatie van duizend vijfhonderd drieëntwintig (1.523) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd drieëntwintig duizend en tweehonderd euro (¬ 223.200,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zeventachtig duizend

zevenhonderd drieënvijftig euro en tweeëntwintig cent (¬ 87.753,22), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Dientengevolge zal de uitgifteprijs die overeenstemt met de fractiewaarde van de aandelen, bestemd worden voor de rekening "kapitaal" van de vennootschap; de uitgiftepremie zal evenwel gestort worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Over deze rekening zal niet kunnen worden beschikt dan bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de voorschriften van statutenwijziging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van een schuldvordering ten belope van tweehonderd drieëntwintig duizend en tweehonderd euro (¬ 223.200,00). Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, besluit dat voormelde inbreng vergoed wordt door toekenning van duizend vijfhonderd drieëntwintig (1.523) nieuwe kapitaalsaandelen.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen ten belope van zeventachtig duizend zevenhonderd drieënvijftig euro en tweeëntwintig cent (¬ 87.753,22) om het kapitaal te brengen van driehonderd en acht duizend vierhonderd vierenzestig euro achtenzeventig cent (¬ 308.464,78) op driehonderd zesennegentig duizend twee honderd euro (¬ 396.200,00), door incorporatie van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" in het kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door een verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zesennegentig duizend twee honderd euro (¬ 396.200, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door drie duizend vierhonderd achtenzestig (3.468) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/drie duizend vierhonderd achtenzestigste (1/3.468`te) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Het bestuursorgaan wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

4 Ii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tif

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0426.171.973

Benaming (voluit) : MISA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopold 111-laan 2A bus 23, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :zetelverplaatsing; Ontslag en (her)benoeming bestuurders, voorzitter raad

Tekst : van bestuur en gedelegeerd bestuurder

(Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 04.05.2013)

*De algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag gegeven als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van:

- de heer Guido Haeck, wonende te Heremeelsli dat 9 te 8750 Wingene, dit met onmiddellijke

ingang.

De algemene vergadering herbenoemt met éénparigheid van stemmen tot bestuurder: - mevrouw Isabelle BUYSE, wonende te Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk, dit sinds 04.05.2013;

- Nic and Co BVBA, met maatschappelijke zetel te Koning Leopold III-laan 2a bus 23 te Kortrijk - O.N. 0427.553.135, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Isabelle BUYSE, wonende te Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk, dit sinds 04.05.2013.

De voornoemde mandaten worden aanvaard.

De mandaten lopen voor een termijn van zes jaar en zullen verstrijken na de jaarvergadering

te houden in 2019.

* De algemene vergadering bekrachtigt met éénparigheid van stemmen de zetelverplaatsing sinds 01.01.2013 naar Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk.

(Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 04.05.2013)

De raad van bestuur gaat over tot de volgende (her)benoemingen:

A/ Voorzitter van de raad van bestuur:

mevrouw Isabelle BUYSE, wonende te Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk

B/ Gedelegeerd bestuurder:

- mevrouw Isabelle I3UYSE, wonende te Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk

De raad van bestuur gaat niet over tot de herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder van Nic and Co BVBA, met maatschappelijke zetel te Koning Leopold III-laan 2a bus 23 te Kortrijk - O.N. 0427.553.135, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Isabelle BUYSE, wonende te Wolvendreef 26 te 8500 Kortrijk.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

" ~_

~

[4 ç

MO(EPOF 11.1

(L(r{lf D ln de billagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

LO Ci - vervolg

FA PDF 11.1

Getekend

Isabelle BUYSE

Gedelegeerd bestuurder

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 21.10.2013 13634-0594-011
11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 31.08.2012 12557-0402-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 19.08.2011 11427-0044-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 30.08.2010 10499-0073-011
21/09/2009 : KO104958
04/06/2009 : KO104958
17/12/2008 : KO104958
08/09/2008 : KO104958
03/06/2008 : KO104958
31/05/2007 : KO104958
02/06/2005 : KO104958
31/05/2005 : KO104958
06/10/2004 : KO104958
02/06/2004 : KO104958
16/06/2003 : KO104958
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15560-0416-013
30/06/2001 : KO104958
05/05/2001 : KO104958
28/02/2001 : KO104958
21/01/2000 : KO104958
20/01/1999 : KO104958
01/01/1997 : KO104958
01/01/1995 : KO104958
06/05/1994 : KO104958
01/01/1993 : KO104958
01/01/1992 : KO104958
01/01/1990 : KO104958
01/01/1989 : KO104958
01/01/1988 : KO104958
01/01/1986 : KO104958
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 31.08.2016 16571-0238-013

Coordonnées
NISA

Adresse
WOLVENDREEF 26 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande