NITEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NITEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.520.757

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0424-016
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0296-013
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0507-013
15/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE. 1ERGELEGD ter GRII"F iE. dol Tiort_._--).aCHTBANK VAN KQOPHANDEL9'F

3 UGGE (Afdeling Brugge)

R 3 JAN. 2012

Griffie

- 21312

13ELG15CH ;;TAATSBLAD

i:Bsl~~ lu~~-_~

nnoivlTEU

DIREC

0 8 -0

1111*12038799*

111

15/02/2012

elgisch Staatsblad

-----------------------------------Onderrfemingsnr : 0827.520.757

Benaming (voluit) ; NITEC

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Krekenstraat 2

8380 Brugge (Dudzele)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - omzetting in BVBA - ontslag en benoeming

IN NET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF

OP ACHTENTWINTIG DECEMBER

OM ZESTIEN UUR DERTIG MINUTEN

Voor Meester MICHEL. VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-

; Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op het kantoor. Is bijeengekomen

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire: vennootschap "NITEC', waarvan de zetel gevestigd is te 8380 Brugge (Dudzele), Krekenstraat 2. Vennootschap opgericht bij onderhandse akte, op één juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van veertien juli tweeduizend en tien, onder nummer 2010-0714 / 0104579.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

B.T.W. nummer BE 0827520757RPR Brugge.

De zitting wordt geopend om zestien uur dertig minuten onder voorzitterschap van nagenoemde; Heer SCHOOLMEESTER Nick.

Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere; samenstelling van het bureau.

il Zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun; naam vermeld vennootschapsvermogen:

De heer SCHOOLMEESTER Nlck Jan, geboren te Oostende op zestien april; negentienhonderdzesenzeventig , wonend te 8380 Brugge (Dudzele), Krekenstraat 2.

Titularis volgens verklaring van honderd procent (100 %) van het vennootschapsvermogen.

De Heer SCHOOLMEESTER Nick voornoemd, is alhier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van, beherend vennoot van de vennootschap.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

1.De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ ; 18.100,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (C 500,00) op achttienduizend; zeshonderd euro (C 18.600,00) door inlijving in het maatschappelijk kapitaal van een bedrag van; achttienduizend honderd euro (C 18.100,00) af te nemen van het overgedragen resultaat van de vennootschap

2.De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00)! il bedraagt.

3.De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd' euro (¬ 18.600,00), te verdelen in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van de; nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal; vertegenwoordigen, en aldus honderd (100) aandelen te creëren.

Overeenkomstig de actuele verhouding in het aandeelhouderschap wordt de aandelenverhouding; bijgevolg bepaald als volgt:

VENNOTEN Aantal aandelen

Op de laatste blz. vanLiu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

SCHOOLMEESTER Nick 100

Totaal aantal aandelen: 100



4.VOORAFGAAND VERSLAG BEHEREND VENNOOT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de

beherend vennoot, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen dat het

voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

5.VOORAFGAAND VERSLAG REVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Heer

Peter VANDt;WALLE, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een cvba BDO Bedrijfsrevisoren, te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5,

over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten

per dertig september tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

De besluiten van het verslag van de Heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V NITEC werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 45.177,25 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (7.500,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm.V NITEC in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 december 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Het verslag van de beherend vennoot, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en elf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

6.De vergadering aanvaardt het ontslag van de beherend vennoot van de gewone commanditaire vennootschap naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

- de Heer SCHOOLMEESTER Nick, voornoemd.

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

7.De vergadering besliste unaniem de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0827520757 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Brugge.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en elf.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zullen de aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap conform het huidig aandelenbezit van de vennoten, voormeld, in overeenstemming met het artikel 6 van de nieuwe statuten te lezen onder het achtste besluit. Ingevolge de omzetting verkrijgt de heer Schoolmeester Nick aldus alle honderd (100) aandelen van de bvba Nrrec.

8. De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden

maa ii.i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1.De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de benaming: "Nztec". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8380 Brugge (Dudzele), Krekenstraat 2.

3. De Vennootschap heeft tot doel:

- Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties

- Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen

- Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie

Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

- Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en

computersystemen

Loodgieterswerk

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

- Install. In gebouwen e.a. bouww. Van : verwa.styst. op elektric., gas of stookofieapp., verwa.sketels, app. en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie ( zonder verwarming) Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz.

- Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik

- Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor

huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties

Groothandel in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik

Groothandel in verlichtingsapparatuur

Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

Groothandel ïn installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming

Groothandel in apparaten voor centrale verwarming

Groothandel in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming : buizen,

pijpen, fittings,kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, enz.

Niet-gespecialiseerde groothandel

Kleinhandel in elektrische huishoudapparaten

Kleinhandel in verlichtingsartikelen

Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.

Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica,

mijnbouw, chemie,machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling,

veiligheid,

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en

financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of

onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of

bevorderen Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en

voor

derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen

de

vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting,

inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in

Belgie als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of

wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland

oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere

vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest

uitgebreide zin.

Voor zover de hierboven opgesomde activiteiten vergunningspichtig zijn of onderworpen zijn aan

bepaalde erkenningen, voorschriften of registratie, zullen deze activiteiten slechts mogen worden

uitgeoefend nadat dergelijke vergunning, erkenning of registratie bekomen zal zijn of aan de

desbetreffende voorschriften voldaan zal zijn

4.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5.1-let maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

.y Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Staatsblad-157Ü2/2Ü12 - Annexes du Moniteur belge







vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1005te) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Indien er een uitgiftepremie wordt gecreëerd, dan zal die uitgiftepremie bij haar ontstaan in het maatschappelijk kapitaal worden opgenomen of op een onbeschikbare rekening worden geboekt, die evenals het maatschappelijk kapitaal de waarborg van derden vormt en slechts kan worden verminderd of weggeboekt bij een nieuwe beslissing van de algemene vergadering, getroffen op de wijze welke vereist is voor de wijziging van de statuten.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur die door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

7, De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de eerste zaterdag van juni van elk jaar, om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering kan bovendien worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) volgens de vormen voorzien door de wet telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De oproeping tot een buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen.

De zaakvoerders) kan (kunnen) de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering. Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".

8. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijke reserve.

Deze dotatie aan de wettelijke reserve is niet meer verplicht indien wettelijke reserve een tiende ven het maatschappelijk kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, onder de voorwaarden zoals bepaald voor een wijziging der statuten.

Ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt.

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9. De vergadering besloot te benoemen als niet statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

- De heer SCHOOLMEESTER Nick Jan, geboren te Oostende op zestien april negentienhonderdzesenzeventig , wonend te 8380 Brugge (Dudzele), Krekenstraat 2, voornoemd;

Die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet, Overeenkomstig artikel 10 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

1O.De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer HUYSENTRUY7 Yves, wonende te 8000 Brugge, Jan Lemoutstraat 10, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De voorzitter stelt vast dat de instemming van alle beherende vennoten bekomen werd overeenkomstig artikel 781, §4 van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om zeventien uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris. (volgen de handtekeningen).

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie van de akte, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk )hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

-.

Bijlagen bij fiét eérifsch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NITEC

Adresse
KREKENSTRAAT 2 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande