NKZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NKZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.831.730

Publication

23/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia

JR BELQF

2-2014NEERGELEGD

STARTS ;; flflnn 15 t T, 2kiiti

~Rébhtbank van KOC.»11ANDEL

Gent, at&riaRTRIJK

MONITE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ,5'06 g34 930

Benaming

(voluit) : NKZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 13 oktober 2014, ter registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. VENNOTEN:

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE", met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35, ondememingsnummer 0454.959.791, B.T.W: nummer BE 0454.959.791, RPR Kortrijk.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 14 van de statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder, de heer VERDONCK Lieven, nagenoemd. ;

b. De heer VERDONCK Lieven Marc, geboren te Roeselare op 21 december 1964, echtgenoot van mevrouw VAN HOOREBEKE Marie, nagenoemd, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35;

c. Mevrouw VAN HOOREBEKE Marie Isabelle Magdalena Séraphine, geboren te Gent op 8 juni 1963, echtgenote van de heer VERDONCK Lieven, voornoemd, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35,

2. NAAM: NKZ

3. RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4. ZETEL: 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35

5. DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in en buiten België

- De aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel van alle artikelen in zilver, inoxidabel metaal, koper, tin en alle andere metalen die dienstig zijn voor huishoudelijke, professionele als voor promotionele doeleinden,

- Het commercialiseren van alle artikelen voor huishoudelijke, professionele en promotionele doeleinden op basis van kunststoffen.

- De aankoop en verkoop van alle glaswerk, (hotel)porselein, serviezen en bestekken, alsmede geschenkartikelen.

- De levering van aile materiaal en benodigdheden aan horeca- en cateringbedrijven.

- Het leveren van specifieke diensten die de aan- en verkoop van haar activiteiten kan bevorderen.

- Het verlenen van adviezen aan de bedrijfswereld en de publieke sector.

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en exploitatie van eigen of geleasede residentiele onroerende goederen.

- Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel.

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. De vennootschap mag eveneens aile fabrieksmerken,

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, In de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de

agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel grondstoffen, halffabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van alle aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen,

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de voorschriften van artikelen 287 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst Kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00), verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste (111.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL:

Op de duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde werd ingeschreven als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.A. Inbreng in natura van een bedrijfstak

Worden hier bedoeld:

- de inbreng van het gehele patrimonium van een reeds bestaande vennootschap of de inbreng van alle

activa en passiva die een bedrijfstak vormen in de schoot van een reeds bestaande vennootschap;

Al deze inbrengen worden vergoed, uitsluitend in aandelen of andere delen die het kapitaal van de aldus

opgerichte vennootschap vertegenwoordigen (artikels 678 en 679 Wetboek van Vennootschappen).

a. Verslagen

A) Voorste) tot overdracht van een bedrijfstak

De vennoten van de inbrengende vennootschap hebben kennis gekregen van het voorstel tot overdracht van een bedrijfstak waarvan sprake is in de uiteenzetting hiervoor, opgesteld door het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen, en van alle andere documenten voorzien in de wet, meer dan één maand voor het verlijden van onderhavige akte.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor en van de oprichters

I. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.R.C. bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer ROOBROUCK Bart, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/a bus 42, aangewezen door de oprichters, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt

"ViLLBESLUIT

De inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NKZ", bestaat uit de inbreng van een algemeenheid van activa- en passivabestanddelen door de BVBA «DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE» met een boekhoudkundige waarde van 99.000,00 EUR in het kader van een inbreng van een algemeenheid in toepassing van artikel 760 van het wetboek van vennootschappen

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "VANDER DONCKT, ROOBROUCK, CHRISTIAENS Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, is bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het

beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot

inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie

van de inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1188 volledig volgestorte aandelen van de BVBA "NKZ"

zonder aanduiding van nominale waarde,

Roeselare, 22 september 2014

(getekend)

VANDER DONCKT, ROOBROUCK, CFIRISTIAENS Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

il, De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld, voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek

van Vennootschappen,

gen exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de

Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De heer VERDONCK Lieven, voornoemd, enige en niet-statutaire zaakvoerdervertegenwoordiger van de

inbrengende vennootschap, verklaart dat het inbrengvoorstel opgesteld werd door het bestuursorgaan van de

inbrengende vennootschap op datum van 28 mei 2014, en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel van Gent, AfdelingGriffie Kortrijk op 17 juni 2014, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 15 juli daarna, onder nummer 14136791.

b. Wettigheidscontrole

Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap-inbrenger gehouden is.

o. Bijzondere voordelen voor de zaakvoerder

0e vennoten van de inbrengende vennootschap hebben vastgesteld, overeenkomstig de voorstellen van inbreng, dat geen bijzonder voordeel toegekend wordt aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de verrichting deelnemen.

B) INBRENG

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE", vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart inbreng te doen in de vennootschap van het gedeelte van het patrimonium (actieve en passieve, materiële en immateriële bestanddelen, niets uitgezonderd noch voorbehouden), van de exploitatieactiviteiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE", met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Anna 35, ondernemingsnummer 0454.959.791, B.T.W.-nummer BE0454.959.791, die haar toebehoren.

!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng bestaat uitsluitend uit de inbreng van een bedrijfstak, namelijk de inbreng van de exploitatieactiviteiten van de vennootschap, en de daarbij horende activa en passiva evenals de rechten en verplichtingen

Dit verslag omvat, op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014 de activa en passiva zoals hernomen uit het voorstel van inbreng en samengevat als volgt:

ACTIVA

230000 Installaties, machines en uitrusting 0,00 EUR

231000 Telefooninstallatie 1.004,23 EUR

240000 Meubilair 3.423,14 EUR

240200 Computers 1.497,60 EUR

241000 Rollend Materieel 26.080,36 EUR

30/36 Voorraad 104.544,84 EUR

349 Geboekte Waarde (-) voorraad -15.681,73 EUR

40 Handelsvorderingen 368.806,95 EUR

55 Liquiditeiten 158.626,02 EUR

PASSIVA

44 Handelsschulden 549.301,41 EUR

Netto Inbreng 99.000,00 EUR

Deze bedrijfstak vormt een geheel dat vanuit technisch en organisatorisch oogpunt een zelfstandige

activiteit uitoefent en werkt met eigen middelen.

De ingebrachte activa en passiva zijn beschreven in het verslag van de hierboven genoemde bedrijfsrevisor

en overeenkomstig de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014,

C) Hypothecaire toestand

De inbrenger verklaart dat het handelsfonds vrij is van aile bevoorrechte of hypothecaire schulden, en dat

geen enkel element van het ingebrachte handelsfonds bezwaard wordt door een borgstelling,

D) Algemene voorwaarden van de inbreng

1, de inbreng van de bedrijfstak wordt verricht op grond van de financiële situatie afgesloten op 31 maart 2014. Aile handelingen gesteld na deze datum met betrekking tot deze inbreng, worden geacht te zijn verricht ten voordele en ten laste van de vennootschap, begunstigde van de inbreng.

2, de vennootschap verwerft de eigendom van de ingebrachte goederen en rechten vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven en het genot hiervan vanaf zelfde datum. De inbrenger verklaart dat geen enkel beletsel of vervolging, van welke aard ook, de exploitatie van de handelszaak belemmert, noch het vreedzaam genot hiervan, wat door hem ten opzichte van de vennootschap wordt gewaarborgd. De vennootschap zal de nodige formaliteiten vervullen teneinde de overdracht van de bestanddelen begrepen in de inbreng tan hare voordeel aan derden tegenstelbaar te maken

3. de vennootschap neemt de goederen in ontvangst in de staat waarin zij zich heden bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrenger om welke reden ook, ondermeer door slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichtingen en van het materieel en het meubilair of voor insolvabiliteit van de schuldenaars. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de ingebrachte rechten en goederen en wenst geen meer gedetailleerde beschrijving te bekomen.

4. de vennootschap zal vanaf 31 maart 2014 alle belastingen, bijdragen, taksen, premies en verzekeringspremies betreffende brand, ongevallen, exploitatierisico's en andere ten hare laste nemen alsook andere kosten, gewone of buitengewone, die de ingebrachte goederen bezwaren of zullen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom van deze goederen alsook hun exploitatie.

Overeenkomstig artikel 442bis §3 van het Wetboek der Inkomstenbelasting heeft voornoemde heer VERDONCK Lieven het fiscaal attest, door de ontvanger der directe belastingen afgeleverd op 1 oktober 2014 voorgelegd, waaruit blijkt dat er geen enkele fiscale schuld bestaat in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE".

5. De vennootschap zal elk verdrag, handelsakkoord, overeenkomst en verbintenis welkdanig ook die door de inbrenger aangegaan zouden kunnen zijn, namelijk deze die hij met het cliënteel, de leveranciers, de schuldeisers, de schuldenaars binnen het kader van de inbreng zou kunnen aangegaan zijn, uitvoeren. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen hieruit voortvloeiend, dit op haar eigen risico en zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrenger.

6. De eventuele schuldvorderingen die verbonden zijn met de inbreng worden overgedragen door de inbrenger aan de vennootschap met de zakelijke en persoonlijke borgen hiermee verbonden, De vennootschap wordt aldus gesubrogeerd in alle rechten (dit brengt evenwel geen schuldvernieuwing met zich mee), zowel zakelijke als persoonlijke, van de inbrenger op alle overgedragen goederen en ten aanzien van alle schuldenaars.

7. De schulden die verbonden zijn met de inbreng worden overgedragen door de inbrenger aan de vennootschap met de zakelijke en persoonlijke borgen hiermee verbonden. De vennootschap wordt aldus gesubrogeerd in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de inbrenger die voortvloeien uit de overgedragen schulden, De vennootschap zal de kosten van deze schulden op zich nemen, alsook de uitvoering van de verplichtingen van de inbrenger desbetreffend, dit op dergelijke wijze dat de inbrenger zich dienaangaande geen zorgen dient te maken.

8. De vennootschap zal in voorkomend geval de contracten en verbintenissen welkdanig ook aangegaan door de inbrenger met het door hem te werk gesteld en overgeplaatst personeel nakomen en uitvoeren overeenkomstig deze contracten en verbintenissen zoals deze op heden bestaan. De vennootschap zal in het bijzonder de anciënniteitrechten en de andere rechten van de leden van dit personeel eerbiedigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig de bepalingen, voorwaarden en modaliteiten van deze contracten en verbintenissen. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die uit de overdracht voortvloeien.

9. De inbrenger verbindt zich ertoe zich te onthouden van iedere mededinging die schade kan toebrengen aan de ingebrachte handelszaak, of aan het volledige of gedeeltelijke cliënteel van deze handelszaak.

10. De inbreng omvat aile archieven en boekhoudkundige en administratieve documenten betreffende de inbreng alsook de lijst van het cliënteel en de leveranciers. Deze documenten dienen door de vennootschap te worden bewaard en zonodig aan de inbrenger ter beschikking worden gesteld.

11. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger inzake belastingen op de toegevoegde waarde binnen het kader van de huidige inbreng.

12. Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en lasten welkdanig ook voortvloeiend uit de huidige inbreng worden door de vennootschap gedragen.

E) Vergoeding

Tot vergoeding van deze inbreng, ten bedrage van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00), waarvan alle comparanten verklaren volledig kennis te hebben, worden aan de inbrenger, voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KORTRIJKSE ZILVERCENTRALE" die aanvaardt, duizend honderd achtentachtig (1.188) aandelen, volledig volstort, van de onderhavige vennootschap toegekend, dewelke aandelen haar als eigen zullen zijn.

F) Fiscale verklaringen

A. De ondergetekende notaris leest artikel 203, alinea 1, van het Wetboek Registratierechten voor.

B. Enkel voor wat de inning van de registratierechten betreft verklaren de comparanten dat :

- De (netto) verkoopwaarde van de inbreng in natura geschat is op negenennegentigduizend euro (¬

99.000,00) en geen onroerende goederen bevat.

- De waarde van de maatschappelijke rechten toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura

bedraagt negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00);

C. Onderhavige inbreng geschiedt met inachtname van artikel 11 van het B.T.W. Wetboek.

7.8. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen  storting op het kapitaal

- De heer VERDONCK Lieven, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00), waarvoor hem zes (6) aandelen toegekend worden, volledig volstort op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda & Co;

- Mevrouw VAN HOOREBEKE Marie, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00), waarvoor haar zes (6) aandelen toegekend worden, volledig volstort op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda & Co.

8. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.e. AANWIJZING VAN TWEE NIET- STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de aanwezigen de instrumenterende notaris verzocht te akteren dat de volgende personen benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap:

- De heer VERDONCK Lieven, voornoemd, en

- Mevrouw VAN HOOREBEKE Marie, voornoemd.

De zaakvoerders oefenen hun opdracht onbezoldigd uit, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde statutaire en niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat,

9.b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het

volgend jaar,

11. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand maart om elf uur (11 u00).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering..

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12, RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Behoudens wanneer toepassing gemaakt kan worden van de artikelen184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming door de voorzitter van de rechtbank werd bevestigd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank.

Zo de voorzitter van de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij of zij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de wettelijke voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de

L

d "e

beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, Zijn' er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van het indienen van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen warden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de In het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door in-'schrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande te-'rugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hage-ire verhouding volgestorte effecten

In geval van ontbinding en vereffening' in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

13. De heer VERDONCK Lieven, en mevrouw VAN HOOREBEKE Marie, beiden hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ACCOUNTANTSKANTOOR BEKAERT', met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, ondernemingsnummer 0879.961.828, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

14. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt

op 30 september 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016,

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte;

- Bijzonder verslag van de inbrenger in natura opgesteld overenkomstig artikel 219 Wetboek van

Vennootschappen;

- Verslag van de bedrijfsrevisor,

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden s aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NKZ

Adresse
SINT-ANNA 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande