NOBLESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOBLESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.692.333

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.02.2014, NGL 14.04.2014 14093-0533-011
04/06/2014
ÿþmod 11.1

~.

~

~\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : NOBLESCO

Ortdernemingsnr : 0833.692.333

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TEfJR BELGE

lumitimmillo2014

ATSBLAD

NEERGELEGD

1 3 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL G~sttt;x,KORTRIdK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : _ .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Regina Wautersweg 3

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Creatie aandelen zonderstemrecht door conversie

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOBLESCO » met zetel te 8800'; Roeselare, Regina Wautersweg 3, BTW BE 0833.692.333, RPR Gent afdeling Kortrijk, opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op ACHTENTWINTIG APRIL TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op: het 1 ste kantoor der registratie te Kortrijk 2 blijkt dat:

Alle aandelen zijn aanwezig

EERSTE BESLUIT  OMZETTING VAN DE AANDELEN MET STEMRECHT

De vergadering besluit tot omzetting van maximum twaalf (12) bestaande aandelenti met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, in twaalf (12) aandelen zonder stemrecht.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE VOORWAARDEN VAN OMZETTING

De voorwaarden van omzetting worden door de algemene vergadering als volgt. bepaald:

Het aanbod tot omzetting zal aan alle vennoten op hetzelfde ogenblik worden,; aangeboden, dit in verhouding tot hun deel in het maatschappelijke kapitaal.

Het aanbod tot omzetting zal de periode vernielden gedurende dewelke de; omzetting zal kunnen worden uitgeoefend. Deze periode zal minstens één maand bedragen.

Maximum twaalf (12) aandelen met stemrecht kunnen worden omgezet in maximum: twaalf (12) aandelen zonder stemrecht, in verhouding van één (1) aandeel met stemrecht' voor één (1) aandeel zonder stemrecht, zonder mogelijkheid van restbreuken.

De enige vennoot besluit uitdrukkelijk af te zien van de termijn voor conversie van de aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, voorzien in artikel 241 Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verklaart zijn recht van omzetting volledig te willen uitoefenen en: bijgevolg twaalf aandelen met stemrecht te wijlen omzetten in twaalf aandelen zonder. stemrecht.

DERDE BESLUIT  CREATIE VAN TWEE CATEGORIEEN VAN AANDELEN

Ingevolge de uitoefening van het recht van omzetting van twaalf aandelen met stemrecht twaalf aandelen zonder stemrecht, besluit de algemene vergadering tot creatie van twee' categorieën van aandelen:

a) Honderd en acht (108) gewone aandelen met stemrecht, van categorie A;

b) Maximum twaalf (12) aandelen, voortvloeiend uit de omzetting van aandelen met, stemrecht, zullen bevoorrechte aandelen uitmaken, van categorie B, zonder stemrecht, overeenkomstig artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.7

De kenmerken van deze aandelen van categorie B en de rechten daaraan verbonden zijn de volgende:

- deze aandelen zullen op naam zijn en zonder vermelding van de nominale waarde; deze aandelen kennen aan hun titularissen geen stemrecht toe, behoudends in geval van toepassing van artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen;

- deze aandelen van categorie B geven recht op een bevoorrecht niet terugvorderbaar dividend zoals bepaald in artikel 29bis van de statuten;

deze aandelen van categorie B verlenen een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng vermeerderd, in voorkomend ge val, met de uitgiftepremie, alsook een recht bij de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo gelijk aan het bedrag uitgekeerd aan de houders van de aandelen categorie A, met stemrecht;

in toepassing van artikel 331 van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vennootschap over de mogelijkheid beschikking de wederkoop te eisen, hetzij van de totaliteit van haar aandelen zonder stemrecht, hetzij van een bepaalde soort van deze aandelen; iedere soort van aandelen wordt omschreven op grond van de uitgiftedatum. VIERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Artikel 5  Kapitaal  aandelen.

De vergadering besluit artikel 5 te herformuleren als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elke één/honderdtwintigste (11920ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen bestaan uit:

- Honderd en acht (108) gewone aandelen van categorie A, met stemrecht, genummerd van één tot en met honderd en acht

- Twaalf (12) preferente aandelen van categorie B, zonder stemrecht, genummerd honderd en negen tot en met honderd twintig

Het maatschappelijk kapitaal is volledig gestort."

Artikel 8  Aard van de aandelen  Register vennoten.

De vergadering besluit artikel 8 van de statuten aan te vullen als volgt:

"Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Bij uitgifte van aandelen zonder stemrecht door omzetting van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, is het bestuursorgaan gemachtigd om het maximum aantal aandelen vast te stellen dat voor omzetting in aanmerking komt en om de voorwaarden van de omzetting vast te stellen."

Artikel 9  Kapitaalverhoging  voorkeurrecht.

De vergadering besluit artikel 9 van de statuten te herformuleren als volgt:

"Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in paragraaf 1, kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Houders van aandelen zonder stemrecht hebben eveneens een voorkeurrecht en dit, zowel bij uitgifte van aandelen met als zonder stemrecht.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders overeengekomen. De nieuwe verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voc bef^,adde>l aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

berbeitioni, aan het Belgisch

Staatsblad

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in volle eigendom." Artikel 10 -- Kar itaalverminderinq.

De vergadering besluit aan artikel 10 van de statuten volgende paragraaf toe te voegen:

"Bij uitgifte van aandelen zonder stemrecht, kan de vennootschap de wederinkoop eisen van, hetzij al haar eigen aandelen zonder stemrecht, hetzij bepaalde soorten ervan, waarbij elke soort wordt omschreven op basis van de uitgiftedatum. De wederinkoop van een aandelensoort zonder stemrecht moet betrekking hebben op alle aandelen van die soort.

Het besluit tot wederinkoop wordt door de algemene vergadering genomen met inachtneming van de in het Wetboek van Vennootschappen bepaalde voorschriften.

De aandelen zonder stemrecht die zo worden weder ingekocht, worden vernietigd en het kapitaal wordt van rechtswege verminderd."

Artikel 22  Beraadslaging -- Besluiten.

De vergadering besluit artikel 22, b) van de statuten aan te vullen als volgt:

"De houders van aandelen zonder stemrecht worden tot de algemene vergaderingen toegelaten. Zij hebben het recht om aan de stemming deel te nemen in de gevallen die voorzien zijn in het Wetboek van Vennootschappen."

Artikel 23  Stemrecht.

De vergadering besluit artikel 23 van de statuten aan te vullen als volgt:

"De houders van aandelen zonder stemrecht hebben recht om deel te nemen aan de stemming in de gevallen die voorzien zijn in het Wetboek van Vennootschappen. In dergelijke hypothese oefenen zij hun stemrecht uit volgens de voorwaarden die voorzien zijn in voornoemd wetboek."

Artikel 29  Bestemming van de winst.

De vergadering besluit de twee laatste paragrafen van artikel 29 van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

Artikel 29bis  Betaling van dividend.

De vergadering besluit een artikel 29bis aan de statuten toe te voegen luidend als volgt: "De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld voor de zaakvoerder.

Ieder preferent aandeel geniet dezelfde rechten en voordelen als de overige kapitaalaandelen, en daarboven geven de preferente aandelen samen per afgesloten boekjaar recht op een preferent dividend, op voorwaarde dat de totale gecumuleerde bruto cash flow van (i) de bvba Noblesco, (ii) de nv Noble Chocolates, met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Handelsstraat 5, en met ais ondernemingsnummer RPR Gent afdeling Veurne 0465.548.134 en (iii) de nv Noble Savoury, met maatschappelijke zetel te 8630 Verune, Handelsstraat 5, en met als ondernemingsnummer RPR Gent afdeling Veurne 0864.628,406 (hierna de `Gecumuleerde Bruto Cash Flow' genoemd) voor het betrokken boekjaar hoger is of gelijk is aan één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000).

Hierbij wordt onder de bruto cash flow van de vennootschap verstaan, de winst van het boekjaar (code 9904), verminderd met de onttrekking uitgestelde belasting (code 780), vermeerderd met de overboeking uitgestelde belasting (code 680), vermeerderd met de vennootschapsbelasting (code 67) en verminderd met de in het verleden teveel betaalde vennootschapsbelasting (code 77), vermeerderd met de afschrijvingen (code 630) van het betrokken boekjaar en vermeerderd met eventuele commissies toegekend in het betrokken boekjaar (hierna "Bruto Cash Flow Noblesco" genoemd),

Voor de nv Noble Chocolates en de nv Noble Savoury wordt onder bruto cash flow verstaan, de winst van het boekjaar (code 9904), verminderd met de onttrekking uitgestelde belasting (code 780), vermeerderd met de overboeking uitgestelde belasting (code 680), vermeerderd met de vennootschapsbelasting (code 67) en verminderd met de in het verleden teveel betaalde vennootschapsbelasting (code 77), vermeerderd met de afschrijvingen (code 630) van het betrokken boekjaar.

Desgevallend is het preferent dividend gelijk aan:

8% van de Gecumuleerde Bruto Cash Flow x Bruto Cash Flow Noblesco

Gecumuleerde-Bruto Cash Flow"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



Artikel 35  Verdeling.

De vergadering besluit artikel 35 van de statuten te herformuleren als volgt:

"Na aanzuivering van alle schulden, lasten van vereffeningskosten of kosten betreffende het in consignatie geven van de sommen hiertoe vereist, zal het netto-actief eerst worden aangewend voor het terugstorten hetzij in geld, hetzij in effecten van:

1. het bedrag van de kapitaalinbreng van de bevoorrechte aandelen, zonder stemrecht, ' genummerd van honderd en negen tot honderd en twintig

2, het bedrag van de kapitaalinbreng van de gewone aandelen, met stemrecht, genummerd van één tot honderd en acht

onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het overblijvend saldo na vereffening zal gelijk worden verdeeld tussen alle aandelen."

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent, zevende afdeling Kortrijk:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 april 2014;

2. De gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be ie eden}

aan het

Belgisch Staatsblad

05/03/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iNGrTCOMk~e gF" a ç.T~ilyriir RECH3'BANx, VAN Ift7F7PI" CANDEL

2 'I FEB, 1014

VETJRATE

Griffie

Va

beha

aan

BeIÇ

Staat





Ondernemingsnr : 0833.692.333

Benaming (voluit) : R&D NOBLESCO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HOGEBRUGSTRAAT 12

8647 LO-RENINGE

Onderwerp akte :Naam - zetel - uitbreiding doel - statutenwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « R&D NOBLESCO » met zetel te 8647 Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12 BTW BE0833.692.333, RPR Veurne, opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op VIJF FEBRUARI TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op het lste kantoor der . registratie te Kortrijk blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam te wijzigen naar "NOBLESCO" en dit met ingang van 1 januari 2014.

De vergadering besluit artikel één van de statuten aan te passen aan de naamswijziging.

TWEEE BESLUIT  VERPLAATSING ZETEL

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang van 1 januari 20'14 te verplaatsen van 8647 Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12, naar 8800 Roeselare, Regina Wautersweg 3.

DERDE BESLUIT - UITBREIDING DOEL

A. De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder van 3 februari 2014 dat de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap omstandig verantwoordt. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 31 december 2013.

B. Na dit verslag eenparig te hebben goedgekeurd besluit de vergadering het doel van

de vennootschap uit te breiden met volgende activiteit:

"1. Het vervaardigen van voedingsmiddelen in de meest ruime zin."

C. De vergadering besluit artikel drie van de statuten aan te passen overeenkomstig het genomen besluit en de nummering van de andere activiteiten overeenkomstig .aan te passen,

VIERDE BESLUIT  BEVESTIGING ONTSLAG BENOEMING ZAAKVOERDER De heer Patriek Destrooper, voornoemd, verklaart ontslag te nemen als

zaakvoerder met ingang van 1 januari 2014.

Het ontslag van de heer Patriek Destrooper uit zijn hoedanigheid van zaakvoerder wordt eenparig aangenomen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen met ingang van 1 januari

2014, te benoemen tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur a) De commanditaire vennootschap op aandelen "P.D.S.", met maatschappelijke,

zetel te 8647 Lo-Reninge (Lo), Hogebrugstraat 12, BTW BE 0471.952.411,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

hyorn-enouddn aan'het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder van de Comm. V. "P.D.S" heeft bij beslissing van heden aangeduid, de Heer Patriek Destrooper, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat in de BVBA "R&D Noblesco".

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUS Invest", met maatschappelijke zetel te 8647 Lo-Reninge (Lo), Hogebrugstraat 12, BTW 6E0892.861.541, RPR Veurne.

De zaakvoerder van de BVBA "LDS Invest" heeft bij beslissing van heden aangeduid, de Heer Laurent Destrooper, als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat in de BVBA "R&D Noblesco".

c) Mevrouw Sophie Destrooper, (Rijksregister : 89.06,20-286.55], wonende te Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12.

De vergadering besluit tot slot met eenparigheid van stemmen met ingang van 1 januari 2014, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur : De naamloze vennootschap De Rycke, met maatschappelijke zetel te 8920 Bikschote, Pilkemstraat 18, BTW BE0442.384.237, RPR leper.

De Raad van Bestuur van de NV "De Rycke" heeft bij beslissing van heden

aangeduid, de Heer Dominiek Segaert, als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat in de BVBA "R&D Noblesco".

Aldus telt de vennootschap drie statutaire zaakvoerders en één niet-statutair zaakvoerder.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR UITTREKSEL,



Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 5 februari 2014;

2. Het verslag van de zaakvoerder de dato 3 februari 2014 mbt de uitbreiding van het doel met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013;

3. De gecoördineerde tekst van de statuten.





Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.02.2013, NGL 18.03.2013 13069-0188-010
16/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301146*

Neergelegd

13-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): R&D Noblesco

0833692333

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8647 Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op elf februari tweeduizend elf, te registreren, dat door: de Heer DESTROOPER Patriek Jules Amand, wonende te Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Artikel 1.- naam:  R&D Noblesco .

Artikel 2.: Zetel: 8647 Lo-Reninge, Hogebrugstraat 12.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het onderzoek naar en de ontwikkeling van innovatieve technieken, producten en diensten.

2. Het verwerven, beheren en valoriseren van licenties, brevetten en octrooien en van alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

6. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

7. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin. Het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of vereniging eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

8. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. De vennootschap mag zich in haar voordeel borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het staat en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

11. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan bevorderen.

Artikel 4.: Duur: een onbeperkte duur

Artikel 5.: het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze 120 aandelen werd ingeschreven in geld door de Heer Patriek Destrooper voornoemd als wederbeleg van eigen gelden voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro waarvoor hem honderdtwintig aandelen worden gegeven.

Volstorting ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE47 7380 3236 5080 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Door de Heer Patriek Destrooper is nog een bedrag te volstorten van zesduizend tweehonderd euro.

Artikel 12.: Benoeming - Ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Niet statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 14.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 15.: Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 16.: Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissaris(sen) opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissaris(sen) worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 17.: Jaarvergadering: derde zaterdag van de maand februari om tien uur.

Artikel 19.: Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, en moet worden gehouden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 23.: Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 28.: Jaarvergadering: één oktober - dertig september.

Artikel 29: Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35.: Verdeling: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

1. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend twaalf.

2. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap zijn de vennoten in vergadering

bijeengekomen. Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel

uit de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, hebben zij de

volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDERS

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één. De vergadering benoemt tot deze functie,

voor de duur van de vennootschap:

- de heer DESTROOPER Patriek, [RR 570624-237-88],

voornoemd, die verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden.

TWEEDE BESLUIT: COMMISSARIS(SEN)

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat de

vennootschap niet verplicht is één of meer commissaris(sen) te benoemen, gezien uit ter

goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat deze vennootschap voor het eerste boekjaar

zal voldoen aan criteria, opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit geen commissaris te benoemen.

DERDE BESLUIT: BEKRACHTIGING

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan

in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek

van Vennootschappen, sedert 1 januari 2011.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Titeca Henri Accountancy , met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de vennootschap in te schrijven in het rechtspersonenregister en bij de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR UITTREKSEL,

OVERGANGSBEPALINGEN

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOBLESCO

Adresse
REGINA WAUTERSWEG 3 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande