NOKI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOKI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.020.754

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 23.06.2014 14205-0120-015
02/01/2014
ÿþ Maf Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

s

uni



N ERGI LCGD

18. 12, 2013

RECHTAJ J~

C~FJ I~RIJKKOOPHANDEL



Ondernemingsnr : 0844.020.754

Benaming

(voluit) : NOK1

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 455

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging  statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 17 december 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap « NOKI » , met zetel te Roeselare, Brugsesteenweg 455, geldig beraadslag end , met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) op honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

Op de kapitaalverhoging werd -- conform het voorkeurrecht  volledig ingeschreven in geld door:

- de heer Dieter SPRIET, wonende te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 25, die ingeschreven heeft voor tachtig euro (¬ 80,00), welk bedrag hij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van tachtig euro (¬ 80,00);

- de heer Dirk ALLAERT, wonende te 9800 Deinze, Machelenstraat 49, die ingeschreven heeft voor tachtig euro (¬ 80,00), welk bedrag hij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van tachtig euro (E 80,00);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAGE4", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 25, BTW BE BE0838.849.763, vertegenwoordigd door voomoemde heer Dieter SPRIET, die ingeschreven heeft voor negenenveertigduizend achthonderd veertig euro (¬ 49.840,00), welk bedrag zij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van negenenveertigduizend achthonderd veertig euro (¬ 49.840,00).

Tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank. Het bankattest, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 16 december 2013, zal door ondergetekende notaris warden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

2. dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vénnootschap thans honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

3. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten,

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee uitgelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratiereohten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2012
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITf ar_

BELGISCH

UR BELGE NEERGELEGD

33- 2.012 2 3. 02, 2012

STAD I SBLAd

pigfflBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

1I1 Il l 11I I lI Iii I II

*12054027*

bE

B St.

Ondernemingsnr : 8f. O2o. 7 tf

Benaming

(voluit) : NOK1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 455

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -- benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 22 februari 2012 is opgericht door: 1) de BVBA PAGE4, met zetel te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 25, RPR Brugge 0838.849.763, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 26 augustus 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 september 2011, onder nummer 20110908/136521, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel twaalf van haar statuten door haar zaakvoerder, met name de heer Dieter SPRIET, hierna beter genoemd; 2) de heer SPRIET Dieter Geert, geboren te Tielt op vijfentwintig juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 25 en 3) de heerALLAERT Dirk Guido Lieven Maria, geboren te Deinze op zesentwintig juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9800 Deinze, Machelenstraat 49, de naamloze vennootschap NOKI, met zetel te Roeselare, Brugsesteenweg 455, voor onbepaalde duur en met als doel:

¢' de groot- en kleinhandel in tuinmeubelen waaronder ook buitenkeukens;

¢' aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

D plaatsen van poorten, afsluitingen en brievenbussen;

¢' plaatsen en onderhoud van vijvers en zwembaden;

¢' plaatsen van terrassen;

¢' de fabricatie van tuinmeubelen

¢' organisatie van workshops allerhande; daaronder ook begrepen kooksessies

¢' het vervaardigen, in alle stadia van afwerking, van alle voedingswaren

¢' de groothandel en kleinhandel van allerhande voedingswaren

¢' de specifieke activiteiten van traiteur, kookatelier en catering

> handelen in onroerende en roerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreem-

ding, het beheer, de uitbating, het huren en verhuren, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen en dit alles in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

¢' het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

De onderneming heeft verder nog tot doel het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuurdersmandaat, het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen van alle aard. De onderneming kan ook samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, kan rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen en vennootschappen van alle aard.

De onderneming kan deelnemen in alle activiteiten die verband houden met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (E 62.500,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vijfentwintig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één zeshonderd vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening nummer op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 13 februari 2012 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat is hemieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter kiezen. De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproeping wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders ondertekend. De oproepingen moeten tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering worden verstuurd. 1311 hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en kunnen bijeenroepingen op kortere termijn gedaan worden. De oproepingen vermelden dag, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Zij worden vocrgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur, of, bij ontstentenis van deze, door de In leeftijd oudste bestuurder. De raad kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. iedere bestuurder kan, zelfs met gewone brief, per fax, telex, telegrafisch of enig ander telecommunicatiemiddel, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De volmachtgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen. De raad mag slechts beslissen over de punten die op de agenda zijn vermeld. De beslissingen worden bij meerderheid van de stemmen genomen. In geval van staking van stemmen is de stem van diegene die voorzit, doorslaggevend.

Indien in deze raadszitting waarbij de meerderheid, die nodig is om op geldige wijze te beraadslagen, aanwezig is, één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad. ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkocrd van de. bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent, Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang zijn beslissing alleen kan optreden. De raad bepaalt hun bevoegdheid en de vergoeding, die als algemene kost wordt aangerekend, van de personen aan wie delegatie wordt verleend.

De vennootschap wordt ten opzichte van derden in rechte vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor aile daden, zelfs die van beschikking, door de raad van bestuur, door een bestuurder belast met het dagelijks bestuur (ook "gedelegeerd bestuurder" genoemd), door de voorzitter van het directiecomité, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend,

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen de tweede maandag van de maand juni om elf uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar. Het positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds,

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest wordt verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval de vennootschap om welke reden ook wordt ontbonden, dan zal de vereffening gebeuren door toedoen van de leden van de op dat ogenblik fungerende raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering te dien einde één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheid en vergoedingen bepaalt.

De netto activa, na aanzuivering van heel de maatschappelijke passiva, worden gebruikt voor de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal, Het saldo van de netto activa wordt eveneens onder eik maatschappelijk aandeel verdeeld,

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014,

De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist om voor de eerste maal het aantal bestuurders vast te stellen op drie en te benoemen tot bestuurders voor de termijn van zes jaar. de heer Dieter SPRIET, de heer Dirk ALLAERT en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAGE4, allen voornoemd.

De voornoemde aangestelden beslisten met éénparigheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel aan te stellen tot bestuurder, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en tot voorzitter van de raad van bestuur, die de titel van afgevaardigd bestuurder, bestuurder gelast met het dagelijks bestuur (ook "gedelegeerd bestuurder" genoemd) of voorzitter zal dragen, voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAGE4. De oprichters hebben kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAGE4, de dato 6 februari 2012, inhoudende benoeming van voornoemde heer Dieter SPRIET tot vaste vertegenwoordiger, voor het bestuursmandaat dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAGE4 zal uitoefenen in de naamloze vennootschap NOKI.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WM CONSULTING", met zetel te 9800 Deinze, Leemsesteenweg 122 b1, vertegenwoordigd door de heer Wim Meesseman, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd váár registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2015
ÿþV11

lemin

Mod Word 11.1

4 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONF" TEJR BELGE

17 -£8- 2U15 BELGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

2 0 JULI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

~R`riflleKORTRuK

Ondernemingsnr : Benaming

(voruit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres) 0844.020.754

NOKT

naamloze vennootschap

8500 Roeselare, Brugsesteenweg 455

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal, opgemaakt door ondergetekende notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 26 juni 2015, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap « NOK! » , met zetel te Roeselare, Brugsesteenweg 455, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en, beslist :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) op honderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 192.500,00) door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

Op de kapitaalverhoging werd  conform het voorkeurrecht  volledig ingeschreven in geld door:

1/ de heer Dieter SPRIET, wonende te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 25, die inschrijft voor honderd achtentwintig euro (¬ 128,00), welk bedrag hij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van honderd achtentwintig euro (¬ 128,00);

2/ de heer Dirk ALLAERT, wonende te 9800 Deinze, Machelenstraat. 49, die inschrijft voor honderd achtentwintig euro (¬ 128,00), welk bedrag hij volledig volstort heeft dcor inbreng van een bedrag van honderd achtentwintig euro (¬ 128,00);

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAGE4", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt. Egemsesteenweg 25, BTW BE0838.849.763, vertegenwoordigd door voornoemde heer Dieter SPRIET, die inschrijft voor negenenzeventigduizend zevenhonderd vierenveertig euro (¬ 79.744,00), welk bedrag zij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van negenenzeventigduizend zevenhonderd vierenveertig' euro (¬ 79.744,00).

Tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap KBC Bank te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank te 1080 Brussel, Havenlaan 2,

Het bankattest, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 25 juni 2015, zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

2. dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 192.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

3. het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op één september van ieder Jaar en eindigt op eenendertig augustus van het daaropvolgende jaar. De vergadering besliste dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig augustus tweeduizend vijftien.

4. de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de tweede dinsdag van de maand februari, om elf uur.

5. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee uitgelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 09.12.2015, NGL 21.12.2015 15698-0437-015
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2016, GGK 26.11.2016, NGL 28.11.2016 16687-0121-015
18/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NOKI

Adresse
BRUGSESTEENWEG 455 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande