NOLENS VOLENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOLENS VOLENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.195.643

Publication

18/11/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11173873+

1111

V. beh. aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0888.195.643

Benaming

(voluit) : NOLENS VOLENS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zeedijk 14, 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : splitsing door oprichting

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor en ten kantore van notaris Peter De Baets te Koksijde, op 2 november 2011, blijkt dat volgende beslissingen door de enige vennoot werden genomen:

1/ Na bespreking en goedkeuring van het voorstel tot splitsing, opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd ter griffie van de rechtbank; van koophandel van Veurne op acht september daarna, en na besluit tot toepassing van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen inzake afstand van het recht op verslaggeving, besluit tot splitsing, overeenkomstig voormeld splitsingsvoorstel, en bij toepassing van artikel 677 en 742 en volgende van het: Wetboek van vennootschappen, door overdracht van haar vermogen ingevolge van haar ontbinding zonder vereffening, aan de op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "NOLENS" en' "VOLENS", beide met zetei te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 14, op basis van haar vermogenstoestand afgesloten= op dertig juni tweeduizend en elf, waarbij de handelingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de, respectieve afgesplitste vermogens, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de, verkrijgende vennootschappen vanaf één juli tweeduizend en elf, en welke verrichting plaatsvindt tegen: uitreiking aan de vennoten van de gesplitste vennootschap van telkens vierhonderd drieënvijftig (453) in elk van; voormelde op te richten vennootschappen; na goedkeuring van de statuten van de op te richten verkrijgende vennootschappen, in toepassing van art 753 van het Wetboek van vennootschappen, vaststelling van de ontbinding van de gesplitste vennootschap "NOLENS VOLENS", en van de beëindiging van het mandaat van: de enige zaakvoerder, de heer VERMEERSCH Fransisco Fransisca Ivonne, geboren te Veurne op vijf januari: negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 58/0001, onder de opschortende; voorwaarde van de oprichting van beide voormelde nieuwe vennootschappen.

21 Machtiging van:

-ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen en de schrapping van inschrijving in het rechtspersonenregister.

-de voornoemde zaakvoerder om de verdere formaliteiten van de splitsingsverrichting te vervullen, en in het: bijzonder om aansluitend hierna de akte oprichting van de beide uit de splitsing ontstane vennootschappen te verlijden.

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan: 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot: indeplaatsstelling, om de formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij het: ondernemingsloket, en overige administratieve besturen.De heer VERMEERSCH Fransisco Fransisca Ivonne geboren te Veurne op vijf januari negentienhonderd vierenzeventig, echtgescheiden, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 58/0001.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter De Baets

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþ Motl 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

ill

" 11141993"

Ondernemingsnr : 0888.195.643

Benaming

(voluit) : NOLENS VOLENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ZEEDIJK 14 - 8620 NIEUWPOORT

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van het voorstel van splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen in toepassing van art. 674 van het wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder,

Francisco Vermeersch

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.04.2011, NGL 30.07.2011 11361-0450-013
07/07/2011
ÿþrtwd 2.}

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 ° ~ 2~ll~

?Lü~~~

Griffie

IIlI II1I ÎI1I 1111111111 IIII IItI 1II 1111 lIÎ

*11103050"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0888.195.643

Benaming : NOLENS VOLENS

(voluit}

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zeedijk 14

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Statutenwijziging Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLENS VOLENS"

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op negen,: juni tweeduizend en elf, geregistreerd te Nieuwpoort, drie bladen, geen renvooien op 16.06.2011,,, boek 110 , blad 66, vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger:; (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders! van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOLENS VOLENS", met zetel te', 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 14, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bruno Van Damme te!! Nieuwpoort op twintig maart tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgische, i Staatsblad op twee april daarna onder nummer 07049262, met eenparigheid van stemmen heet: besioten

EERSTE BESLUIT- VERSLAGEN.

Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar! van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

a) Verslag opgesteld op 14 juni tweeduizend en elf door de bedrijfsrevisor, de burgerlijken, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen & Partners", met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Vandewalle Peter, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

`, "Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen ter; gelgenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij dei' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nolens Voles, Zeedijk 14 te 8620. Nieuwpoort laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen vna het Instituut der. Bedrijfsre visoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte' bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen terg: vergoeding van de inbreng in natura.

De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale_ vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 806 aandelen.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van;; het maatschappelijk doel, en leidt tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en! de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Deze inbrengwaarde komt niet:; overeen met de intrinsieke waarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, die lager is. De inbrenger lijdt als gevolg van haar inbreng een nadeel van ¬ 43.716,71; i.e. een nadeel van ¬ 54,13:: per aandeel.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~

mai 2.7

6. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 14 juni 2011

BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder"

b) Verslag opgesteld op dertien mei tweeduizend en elf door de zaakvoerder overeenkomstig artikel

313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om

voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden

geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van

stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders

en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen

met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd vijftigduizend euro (150.000,00 E), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen tot ; honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 ¬ ) door inbreng in natura van een

" rekening courant in passief, en door creatie van achthonderd en zes (806) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrenger;

b) De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Vermeersch Fransisco, voornoemd.

De inbreng betreft de inbreng van de rekening courant passief, welke uitvoerig beschreven staat in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor:

WIJZE VAN VERGOEDING" Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden voormelde achthonderd en zes (806) aandelen allen toegekend aan de heer Vermeersch Fransisco, die verklaart deze te aanvaarden;

c) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en warbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door negehonderd en zes (906) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL.

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd . achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600, 00 EUR).

Het is verdeeld in negenhonderd en zes (906) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/negenhonderd zesde (1/906`!e) ieder."

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Volt behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 20.08.2010 10425-0427-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.03.2009, NGL 30.06.2009 09338-0282-013
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.03.2008, NGL 11.04.2008 08104-0309-012

Coordonnées
NOLENS VOLENS

Adresse
ZEEDIJK 14 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande