NOMINOE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOMINOE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.829.838

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0423-017
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 21.08.2012 12429-0248-016
15/02/2012
ÿþ Mod Wort 11,1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

liiisuiaoumis3eiuse3i~~i

*

V beh aa Bel Staa

i

Ondernemingsnr : 0421.829.838

Benaming

(voluit) : NOMINOE

(verkort) :

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

GE (AfdAling Brugge,

6 JAN. 2012

Griffie reCtreee

00

02- 2012

MONrTEUR BEL D RECTION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vissersstraat 24, 8370 Blankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te Bnigge(Sint Kruis) op 29/12/2011, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NOMINOE", met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Vissersstraat 24, het volgende heeft beslist,

EERSTE BESLUIT - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering heeft beslist de aandelen van de vennootschap die thans aan toonder zijn te vernietigen en; om te zetten in aandelen op naam. De vergadering beslist tevens de optie te voorzien om deze later nog om te: zetten in gedematerialiseerde effecten.

Er werd voorafgaandelijk dezer reeds opdracht gegeven aan de raad van bestuur over te gaan tot de, omzetting van de aandelen in aandelen op naam overeenkomstig artikel 462 Wetboek vennootschappen.

Thans beslist de vergadering de statuten aan dit besluit aan te passen door schrapping van huidige artikel over de aard der aandelen en vervanging door een nieuw artikel als volgt

'Artikel negen - aard van de aandelen

De niet volstorte aandelen zijn aandelen op naam.

De volstorte aandelen zijn aandelen op naam of gedematerialiseerd." De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel wordt dit register; gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen,

Dat register bevat : 1/ de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn' aandelen; 2/ de vermelding van de gedane stortingen; 3/ de overdraohten

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders,: gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van: overdracht onder levenden, en door de Raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer dit blijkt uit, brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

De titularis van de aandelen op naam kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn' effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt dan vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

De ondergetekende geassocieerd notaris heeft er comparanten op gewezen dat de raad van bestuur bij dematerialisering moet contact opnemen met een vereffeningsinstelling, v66r de omzetting van de bestaande effecten aan toonder, om alle nodige maatregelen te nemen.

DERDE BESLUIT - AANPASSEN VAN DE STATUTEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING VAN, DE VENNOOTSCHAP

Ingevolge de gewijzigde wetgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen beslist de vergadering de artikelen 36 en 37 van huidige statuten te vervangen door

"ARTIKEL 35-36 - ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, géschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de; uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1..." c

Vo r,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij fiét érgiscfi staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden, De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is Ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

DERDE EN VIERDE BESLUIT -- COORDINATIE  MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brugge.

De vergadering geeft tevens machtiging aan de raad van bestuur om voorgaande beslissingen uit te voeren. In het bijzonder machtigt zij de raad van bestuur over te gaan tot vernietiging van de bestaande aandelen en opmaak van een aandelenregister.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelles Vanquathem met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Bijlagen:

- afschrift statutenwijziging

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 11.08.2011 11396-0521-016
05/08/2011
ÿþif

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor- u lui ui aloi I II I IIU fl11

bahauciai *11121643*

aan het

3e:gisch

3tantsbla





NEERGELEGD ier GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 5 Mid VtUgriffrer,

Oridernemingsnr : 0421.829.838

Benamng

(volurp NOMINOE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VISSERSTRAAT 24 - 8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Zijn in Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Nominoë in de zetel van de vennootschap, 8370 Blankenberge, Vissersstraat nr. 24 op 24 juni tweeduizend en elf, onder het voorzitterschap van Dhr. Retsin Gilbert, voorzitter van de Raad van Bestuur, die als secretaris en stemopnemer Mevr. Vandenbroucke Karine aanduidt, die verklaart te aanvaarden.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandelen aanwezig zijn, zodat de voorzitter ontslagen wordt van de procedure tot openbare bijeenroeping van de Buitengewone Algemene Vergadering.

De voorzitter opent de vergadering om 11.00 uur en stelt dat volgend punt op de agenda staat : - Herbenoeming Raad van Bestuur.

Hij stelt aldus dat de vergadering geldig is samengesteld om geldig te beslissen over de punten van de agenda.

Hierna gaat hij over tot de afhandeling van de dagorde :

HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Bij eenparigheid van stemmen wordt goedkeuring verleend tot de herbenoeming van de Raad van Bestuur met name :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- Dhr. Retsin Gilbert, wonende te 8370 Blankenberge, Vissersstraat 24

- Mevr. Vandenbroucke Karine, wonende te 8370 Blankenberge, Waterkasteelstraat 2 G4

- Mevr. Retsin Orfée, wonende te 3140 Keerbergen, Nieuwstraat 31

- Mevr. Carhuapoma Norma, wonende te 8000 Brugge, Twijnstraat 8.

De benoeming van de bestuurders neemt een aanvang op 24 juni 2011 voor een periode van zes jaar.

De functie van bestuurder door Dhr. Retsin Gilbert zal bezoldigd uitgeoefend worden. De functie van bestuurder door Mevr. Vandenbroucke Karine, Mevr. Retsin Orfée en Mevr. Carhuapoma Norma zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

Aile aldus tot bestuurder benoemde personen hebben verklaard deze benoeming te aanvaarden. RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarop zijn de aldus benoemde leden van de Raad van Bestuur samengekomen in vergadering van de Raad van Bestuur, waar met eenparigheid van stemmen werd beslist :

" tot gedelegeerd bestuurder, met alle voor dit ambt in de statuten voorziene bevoegdheden, wordt benoemd :

Dhr. Retsin Gilbert, bovenvermeld, die aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegarsvaoordigerr

Verso : Naam en handtekening.

" tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd :

- Dhr. Retsin Gilbert, bovenvermeld, die aanvaardt.

Gezien de agenda uitgeput en afgewerkt is, wordt de vergadering gesloten om 12.00 uur, waar na voorlezing van huidig verslag, dit getekend wordt door de aandeelhouders die hierom verzoeken.

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gedelegeerd Bestuurder Retsin Gilbert

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 19.08.2010 10439-0084-017
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 21.08.2009 09611-0071-017
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 22.08.2008 08591-0095-018
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.08.2007 07668-0282-018
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 14.07.2005 05475-0080-016
30/07/2004 : BG055638
06/05/2004 : BG055638
17/10/2003 : BG055638
04/08/2003 : BG055638
24/12/2002 : BG055638
23/10/2002 : BG055638
18/07/2002 : BG055638
10/11/2000 : BG055638
03/10/2000 : BG055638
13/10/1999 : BG055638
11/01/1997 : BG55638
03/06/1992 : BG55638
17/09/1988 : BG55638
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0281-014

Coordonnées
NOMINOE

Adresse
VISSERSTRAAT 24 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande