NOOIT GENOEG

Société en commandite simple


Dénomination : NOOIT GENOEG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.755.420

Publication

30/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/09/2013
ÿþMod 2.1

j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : OTS 8 , Y Benaming

(voluit) : Nooit Genoeg

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Gentstraat 41 - 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Roeselare op 01 september 2013:

De heer Angelino Vandamme, geboren te Roeselare op dertig september negentien honderd vijfenzeventig,; wonende te 8800 Roeselare, Sint-Blasiusstraat 18, nationaal nummer: 75.09.30-33911

samen met een stilte vennoot een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht. Onder de maatschappelijke benaming van "Nooit Genoeg", met zetel te 8530 Harelbeke - Gentstraat 41.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of, tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als' tussenpersoon alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke, verkoop aan de toog van: eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes, verkoop aan de toog die ter plaatse verbruikt worden en, in, het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warme; wafelkramen, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het` algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke, verkoop aan de` toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakkingen aangeboden worden in cafetaria's, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt, worden en, in het algemeen, in wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

-Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

-Alle activiteiten van een evenementbureau in de ruimste zin. (o.a de organisatie, exploitatie van, evenementen, manifestaties, wedstrijden, thema-avonden, klank  en lichtspelen, enz).

-Groot  en kleinhandel, import en export, verkoop en verhuur van allerlei mogelijke literatuur, dvd's, publicaties, vrijetijdskleding, voorwerpen die tot recreatieve doeleinden dienen, audiovisuele materialen toestellen en accessoires.

-Uitbating en inrichting van kantines, het verzorgen van catering, evenementen, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants en verzorgen van feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, evenementen, enz.

-De organisatie en exploitatie van loterijen, lotto's, pronostieken, kansspelen, elektronische spelen, weddingschappen, gokautomaten, casino's, speelzalen, enz.

-Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel. De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven, of die aard is haar = bedrijvigheid uit te breiden.

-Het afsluiten van overeenkomsten, al dan niet als agent of tussenpersoon, van verkoop, aankoop, ruil,, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

-Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies,, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

-Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

011 III I III iu i in o

" i3iaeaoo*

u

-Aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

-Het besturen van vennootschappen.

-Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen. "

-Management en consultancy in de ruimste zin van het woord.

-De handel, onder al zijn vormen en in de ruimste zin, in alle goederen, materialen, machines,

-Het beheren van onroerend patrimonium (patrimoniumvennootschap)

-Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland (holdingvennootschap).

-Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

-De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

-De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België, in het buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar ' goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De heer Angelino Vandamme, voorgenoemde comparant, treedt op als vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk en is aangewezen als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd. hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op 01 september 2013.

"

Het boekjaar gaat in op 1 april van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boèkjaar gaat uitzonderlijk in op 01 september.2013 en wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 maart 2095. Het " maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,- EURO, in te brengen als volgt:

-door de heer Angelino Vandamme: 980,- EURO

-door de stille verloot: 20,- EURO

Als vergoeding op deze inbrengen heeft de heer Angelino Vandamme recht op 98 aandelen en de stille vennoot recht op 2 aandelen.

De 100 aandelen vormen samen het volledige maatschappelijke kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven en volstort.

" De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand september van ieder jaar, om veertien uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag zou zijn, wordt de " Algemene Vergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zuivere winst zoals deze uit de balans-en resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering . vrij worden besteed. Het éénpang akkoord van de vennoten wordt vereist.

Angelino Vandamme

Vennoot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tiehoud n

aan her Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

25/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NOOIT GENOEG

Adresse
GENTSTRAAT 41 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande