NOORDZAND MARKT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOORDZAND MARKT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.782.983

Publication

06/10/2014
ÿþes\

Maf Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 w09

IIHN!

Vt beht

aai

Bell Staa

D

ffle Rechtbank Koophandel

. 207k 2 3 SEP 2014

ELG1SCH S rAATSBLtiqnt Afdelieeu g9e

CO-griffier

ri rer

MONITEUR B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.782.983

Benaming

(voluit) : NOORDZAND MARKT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8000 Brugge, Noordzandstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 18 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NOORDZAND MARKT, met zetel te Brugge, Noordzandstraat 4, geldig beraadslagend met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist: 1. kennis te nemen van het door de wet vereiste verslag van de heer VAN IMPE Ruben, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8000 Brugge, Kamvest 48, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur van voormelde naamloze vennootschap "NOORDZAND MARKT", betreffende de hierna vernielde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op zeventien september twee duizend en veertien luidt letterlijk ais volgt "8. Conclusies

Het onderzoek dat ondergetekende, Van Impe Ruben, bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen inbreng in natura van NV WOORDZAND MARKT" laat volgende conclusies toe:

1.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng in natura van de rekening courant van dhr, & mevr. Rafaël Hoeven - Anna Loyen ten belope van 621.000, 00 EUR;

2.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeld dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de in te brengen rekening courant beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid Wij doen geen uitspraak over het rechtmatig en billijk karakter van de verrichting;

4. de toegepaste methoden van waardering zijn, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord, en leiden tot een inbreng-prijs van 621.000,00 EUR. Deze waarde stemt overeen met de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding;

5. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bestaande in totaliteit uit 470 aandelen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert, zijnde de geplande kapitaalverhoging. Ondergetekende kan ter zake verklaren dat de bestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven overdracht, naar economische maatstaven werden gewaardeerd.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het.. kader van een kapitaalsverhoging via inbreng in natura en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt. Het revisoraal verslag dient samen met het bijzonder verslag van de raad van bestuur te worden voorgelegd, aan de buitengewone algemene vergadering die over de kapitaalverhoging zal beslissen. Beide documenten dienen binnen de vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De bekendmaking geschiedt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in de vorm van een mededeling,

Opgemaakt te Brugge, 17 september 2014,

(volgt de handtekening)

Van Impe Ruben"

Verslag raad van bestuur

De vergadering heeft tevens kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 9 september 2014.

De vergadering besliste vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderd, eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00) om het te kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ ' 62.000,00) op zeshonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 683.000,00) door de hierna beschreven inbrengen in, natura van de dividendvordering die de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NOORDZAND MARKT" hebben verkregen, mits creatie en uitgifte van vierhonderd zeventig (470) nieuwe kapitaalsaandelen

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-l/ `If ~ !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van duizend driehonderd eenentwintig euro komma twee zeven zes zes (¬ 1.321,2766) per aandeel.

Dit alles ten gevolge van de beslissing van de algemene vergadering genomen op 10 september 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van zeshonderd negentigduizend euro (¬ 690.000,00), bij toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992,

1/ De heer HOEVEN Rafaël Ghislain Marie Cornelius, bestuurder van vennootschappen, geboren te Herent op dertien juni negentienhonderd-vierenvijftig, echtgenoot van mevrouw LOPEN Anna Maria Margaretha, bestuurder van vennootschappen, geboren te Maaseik op tweeëntwintig september negentienhonderdzevenenvijftig, wonende te 8000 Brugge, Guido Gezellefaan 36., voornoemd, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (¬ 310.500,00).

2/ Mevrouw Anna LOYEN, voornoemd, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van haar schuldvordering op de vennootschap ten belope van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (¬ 310.500,00).

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, werden uitdrukkelijk aanvaard door alle comparanten en werden gewaardeerd op ieder driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (E 310.500,00), hetzij in totaal zeshonderd eenentwintigduizend euro (¬ 621.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, heeft beslist dat voormelde inbrengen in natura vergoed werden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van

-tweehonderd vijfendertig (235) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (E 310.500,00) aan voornoemde heer Rafaël HOEVEN, die dit aanvaard heeft en -tweehonderd vijfendertig (235) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (E 310,500,00) aan voornoemde mevrouw Anna LOYEN, die dit aanvaard heeft. Deze vierhonderd zeventig (470) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

2. dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap van toen af zeshonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 683.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd zeventig (570) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

3. de jaarlijkse algemene vergadering te houden op 20 maart, om vijftien uur, zelfs indien deze dag een zondag of een feestdag is.

4. artikel 17 van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"Artikel 17

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De raad van bestuur kan aan de bestuurders of directeurs, die met bijzondere functies of opdrachten zijn gelast,

vergoedingen of bezoldigingen in geld en/of in natura toekennen, van de algemene kosten af te nemen.

De kosten gedaan door de bestuurders met betrekking tot de vennootschap worden hen, na voorlegging van de

daartoe strekkende bewijsstukken en/of op forfaitaire wijze, terugbetaald."

5. artikel 23 van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "Artikel 23 - Externe vertegenwoordigingsmacht

A. Rechtsgedingen,

De rechtsvorderingen, als eisende of als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door twee

bestuurders vervolgd en benaarstigd.

B. Handtekeningen

Behoudens bijzondere machtiging van de raad van bestuur verbinden alle akten, andere dan deze met betrekking tot het dagelijks bestuur, de vennootschap wanneer zij worden ondertekend door één bestuurder, alleen handelend, en die in geen geval tegenover derden het bewijs van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur moet leveren.

De akten waarin een ministerieel of een openbaar ambtenaar tussenkomt en in het bijzonder de akten van verkoop, aankoop of ruiling van onroerende goederen, de akten waarbij hypotheek wordt gevestigd of aanvaard, burgerlijke of handelsvennootschappen worden opgericht, de notulen van de vergadering van deze vennootschappen, handlichtingen met of zonder betaling, met afstand van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen en de machten of volmachten in verband met deze akten, worden geldig door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, ondertekend en die in geen geval, tegenover derden, het bewijs van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur moeten leveren.

De vennootschap is enkel ontbonden en de handelingen die in haar naam worden gesteld zijn enkel geldig mits de door de onderhavige statuten voorgeschreven handtekeningen."

6. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoordineerde tekst der statuten, verslag bestuursorgaan, verslag revisor

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

26/03/2014 : BG059651
24/04/2013 : BG059651
17/07/2012 : BG059651
08/03/2012 : BG059651
14/03/2011 : BG059651
22/04/2010 : BG059651
06/04/2010 : BG059651
09/03/2010 : BG059651
19/02/2010 : BG059651
26/03/2009 : BG059651
09/04/2008 : BG059651
14/03/2007 : BG059651
02/03/2007 : BG059651
10/04/2006 : BG059651
21/03/2005 : BG059651
10/03/2004 : BG059651
05/03/2004 : BG059651
05/03/2004 : BG059651
17/06/2003 : BG059651
11/07/2000 : BG059651
04/07/1997 : BG59651
23/07/1991 : BG59651
25/04/2017 : BG059651

Coordonnées
NOORDZAND MARKT

Adresse
NOORDZANDSTRAAT 4 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande