NORI WAREGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORI WAREGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.347.683

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 03.07.2014 14275-0380-014
22/03/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr: (g4Li 344, 6S3

Benaming

(voluit) : NORI WAREGEM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Kleithoekstraat 17

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op acht maart twee duizend en twaalf, is

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

OPRICHTERS:

1. Heer NAESSENS Wim Karel John, geboren te Waregem op twaalf februari negentien honderd zeven en. zestig, echtgenoot van Mevrouw Bogaert Eisje, wonende te 8790 Waregem, Kleithoekstraat 17.

2. Heer NAESSENS Sean Karel John, geboren te Waregem op zeven en twintig maart negentien honderd drie en negentig, ongehuwd, wonende te 8790 Waregem, Kleithoekstraat 17.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam: luidt "NORI WAREGEM°.

ZETEL: 8790 Waregem, Kleithoekstraat 17

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buiten-land, voor eigen rekening of voor rekening van derden

- de promotie van gebouwen waaronder villa's, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen, bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting lotissering, uitbating en beheer van onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van alle adviezen in bovenvermelde' activiteiten;

- het verkavelen en bouwrijp maken van gronden;

- het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouw-werken;

- het laten uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden door onderaannemers en de coördinatie van deze werkzaamheden;

- de aan- en verkoop van alle onroerende goederen;

- alle aannemingen van private of openbare gebouwen;

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het; herstellen, het verhuren, het laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, het huren, het beheren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het optreden als tussenpersoon bij de aankoop, verkoop en verhuring van roe-rende en onroerende goederen en bij de overname van handelszaken, alsmede aile activiteiten die behoren tot deze van een immobiliënkantoor;

- het beheer (syndic) van alle onroerende goederen;

- het optreden ais commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; bij alle commerciële activiteiten;

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend ver-mogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van - onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van' eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transac-ties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggings-advies.

NEERGELEGD

1 2, 03. 2012

RECHTefflOOPI-IANDEL K^^TrilJ1<

IIN nIVII~Yh~~N~~IVVIVn~

" iaoeio9a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en cp te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag aile leningen en kredietopeningen aangaan en waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toege-staan aan derden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één en dertig duizend euro (31.000,- euro) en is vertegenwoordigd door zes honderd twintig (620) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zes honderd twintigste (11620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle zes honderd twintig (620) aandelen zijn gelijkwaardig en geven de-zelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door.

a) Heer Naessens Wim voor een bedrag van vijftien duizend vijf honderd euro (15.500,- euro) of op drie honderd en tien (310) aandelen en volstort.

b) Heer Naessens Sean voor een bedrag van vijftien duizend vijf honderd euro (15.500,- euro) of op drie honderd en tien (310) aandelen en volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone méerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, aile akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder ge-val afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering geno-men bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doe! vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zoláng de Vennootschap evenwel kan genieten van dé uitzorideringsbe-paling voorzien' in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich Laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: derde zaterdag van de maand juni om ne-gentien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zef beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem,

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig de-cember van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

Aile vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap , ; anderzijds maken het voorwerp uit van netting-overeenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en dertien.

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee dui-zend en veertien.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf twee januari twee duizend en twaalf voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf twee januari twee duizend en twaalf ;Y ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard. Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennoctschap aldus opgericht zijnde, zijn de aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

- dat er twee zaakvoerders voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de Heer Naessens Wim en Heer Naessens Sean, beiden voornoemd.

Zij verklaarden te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad



Staats[ii d _ 2270-57201/ - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NORI WAREGEM

Adresse
KLEITHOEKSTRAAT 17 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande