NORRE ERIC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORRE ERIC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.714.686

Publication

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.08.2013, NGL 05.09.2013 13577-0306-010
12/06/2013
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-~~-` ,.

-3 M~\ ~~~

~~^ ~~.~

Griffie

Onciernerningsnr ; 0867.714.686

Benaming ,

~n~~; ~~~~R]~~ ERIC INVEST

(verkort):

Rechtsvorm; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 1 8620 Nieuwpoort, Matrozentaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA NA LEZING VERSLAGEN  TUSSENKOMST INBRENGERS TER KENNISNAME EYóTER AANVAARDING  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG SCHULDVORDERING  WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN ONTBINDING 8k VEREFFENING  HERNUMMERING STATUTEN ACTUALISATIE & C(]ÔRDl0ATIE DER STATUTEN - VOLMACHT

uit

Erblijkteen proces-verbaal ~~ ~~~

tweeduizend dertien, "eerstdaags Buitengewone Algemene Vergaderingvan "e==="=..!

Vennootschap met AansprakelijkheidBeperkte

RG ERIC INVEST volgende besluiten met éénparigheid van stemme heeft 8enoman`o|hkoleVe k geciteerd: EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG VAN SCHULDVORDERING (NA KENNISNAME VAN VERSLAGEN)

1.A/,Bij éénparigheid ontsfaatdn Algemene Vergadering de cd8e de versiagen voor te lezen van de

zaakvoerder (de dato zes mei tweeduizend dertien) en van de bedrijfsrevisor, de heer Joseph Van Wemmel, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, (de dato vijftien mei tweeduizend dertien) namens de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN WEMMEL KAEKEBEKE - BEDRUFSREVISOREN", kantoorhoudend te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, laatstgenoemde hiertoe aangeduid door de zaakvoerder.

Deze verslagen werden opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

'VIIL BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVJSOR

Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BVuvv BVBA

Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrigsrevisoren, met zetel te 9000 @ent. Apostelhutzen 26 V-W-K, werd op 7 mei 2813 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA ^NORRÉ ERIC \NVE8T' met zetel te 8820 Nieuwpoort, Matrozenlaan S. om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhogign bestaande uit de hiervoor beschreven passiva ten bedrage van zestigduizend aur(G0.00D,O0 GUR), hetzij een netto-inbreng van zestigduizend eur (60.000,00 EUR),

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding Van de inbreng in natura.

ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in nature door de methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering.

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding de inbreng in nature bestaat uit de uitgifte en toekenning van 53 aandelen van de

vennootschap, zonder vermelding van nominale w/aende, doch met een fractiewaarde van óén/hoodondd6a#nvWtigah*(1/153ote) van het kapüoaL

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in. bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 15 mei 2013, (getekend) Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor."

1.B1 De Algemene Vergadering besluit het kapitaal te verhogen door inbreng in natura door de heer Eric NORRÉ en zijn echtgenote mevrouw Rita DEGRAEVE van een vordering in rekening-courant ten bedrage van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) op TACHTIGDUIZEND EURO (E 80.000,00).

ingevolge de voormelde kapitaalverhoging zullen DRIEËNVIJFTIG (53) nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en dezelfde voordelen als de thans bestaande aandelen, en dewelke zullen worden toebedeeld aan de inbrengers.

TWEEDE BESLUIT ; TUSSENKOMST VAN SCHULDEISERS-INBRENGERS

Zijn thans tussengekomen, de heer Eric NORRÉ en zijn echtgenote mevrouw Rita DEGRAEVE, beiden voornoemd, die na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat verklaren volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en inbreng te doen van hun schuldvordering jegens de vennootschap ten belope van ZESTIGDUIZEND EURO (E 60.000,00).

In ruil voor de inbreng ontvangen zij thans de DRIEËNVIJFTIG (53) nieuwe aandelen, waarvan sprake in voorafgaandelijk besluit.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS GEREALISEERD

De Algemene Vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zoals voorschreven.

Aldus bedraag het kapitaal thans TACHTIGDUIZEND EURO (E 80.000,00) en is verdeeld in HONDERDDRIEËNVIJFTIG (153) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT : VERVANGING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De Algemene Vergadering besluit de artikelen 16 en 17 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening te wijzigen en aan te passen aan de vigerende wetgeving.

De Algemene Vergadering besluit aldus de bestaande tekst van de artikelen 16 en 17 van de statuten te schrappen en deze te vervangen door een nieuw artikel 16, bevattende volgende bepaling:

"Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de veref-'fe-naar(s) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen"

VIJFDE BESLUIT : HERNUMMERING STATUTEN

Ingevolge het voormeld vierde besluit dient een deel van de bepalingen van de statuten te worden hemummerd. De Algemene Vergadering besluit dat de artikelen 18, 19 en 20 voortaan de artikelen 17, 18 en 19 zullen worden.

ZESDE BESLUIT : ACTUALISATIE EN COORDINATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering besluit de bestaande statuten op te heffen en volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en ten einde de statuten In overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

STATUTEN

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt "NORRÉ ERIC INVEST'. ARTIKEL TWEE - ZETEL :

De zetel is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Matrozenlaan 5.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in Belgie en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL;

De vennootschap heeft tot doel

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in Belgie als in het buitenland

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) De onderneming van alle bouwwerken in hun verschillende stadia, ruwbouw en afwerking, herstellingen en afbraak, met inbegrip van het leggen en plaatsen van vloeren en muurtegels, bepleistering en alle werken in verband met de bouwnijverheid.

b) Aile aannemingen van private of openbare gebouwen ; het kopen, verkopen en ruiten van gronden en gebouwen, Het bouwen of laten bouwen van sleutelklare woningen. Zij mag als bouwpromotor handelen.

c) De onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het voegen en reinigen van gevels.

d) Het leveren en plaatsen van alle sanitaire inrichtingen, keukeninstallaties, gasverwarmings- en andere verwarmingstoestellen, centrale verwarmingsinstallaties, airconditioning, elektrische en electrotechnische installaties.

e) De aan- en verkoop van aile bouwmaterialen evenals de handel in allerlei bomen, planten, bloemen en struiken in de meest ruime zin. De handel in teelaarde, meststoffen, bails, kasseien, tuinhuisjes en veranda's, electrische en sanitaire artikelen.

f) De onderneming voor grondwerken, rioleringswerken ; het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen ; draineringswerken ; funderings-werken ; waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer ; alle kraan- en delfwerken,

g) De onderneming in het plaatsen en de handel in allerlei afsluitingen.

h) Algemene aanneming van wegenbouwkundige werken, zowel voor de openbare als voor de particuliere sector. Dit houdt tevens ondermeer in, zonder dat deze opsomming beperkend is

* gewone rioleringswerken.

* watervoorziening en leggen van allerhande Leidingen.

* niet-elektrische verkeerstekens fangs de verbindingswegen.

* allerhande niet-elektrische veiligheids-inrichtingen, afsluitingen en schermen.

* bitumineuze verhardingen en bestrijkingen.

* leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven, zonder aaneenkoppeiing.

* horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

I) Aile hoegenaamde bedrijvigheid en makelaardij betrekkelijk onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag aldus en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, besturen, toezicht uitoefenen, aile onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten. Alle studies ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent of makelaar, als verhurings- of verkoopsagent, als bestuurder of gerant van flatgebouwen, alle immobiliaire complexen, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren, alle leningen en kredietopeningen aangaan en de onroerende goederen van de vennootschap in pand geven, zelfs ter waarborg van leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, al of niet bezoldigd.

De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen In artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in Belgié als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan, zowel in Belgié als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle burgerlijke, industriéle, commerciéle, financiéle, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

TITEL Il. KAPITAAL,

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), en is verdeeld in HONDERDDRIEËNVIJFTIG (153) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder EEN/HONDERDDRIEENVIJFTIGSTE (11153ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

TITEL III. AANDELEN.

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn altijd op naam.

in de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL ACHT- BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering wordt het mandaat van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend,

ARTIKEL NEGEN - BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER:

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van

beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van

de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL TIEN - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder,

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL ELF - VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL TWAALF - BIJEENKOMST - OPROEPING

ieder jaar, de laatste woensdag van de maand december om twintig uur moet een jaarvergadering

gehouden worden.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur

gehouden.

TiTEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING

ARTIKEL VEERTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het volgende jaar afgesloten.

ARTIKEL VIJFTIEN - WINSTBESTEDING :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat, De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

TITEL VII, ONTBINDiNG - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESTIEN  ONTBINDING-VEREFFENING;

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de veref-'fe-naar(s) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, In evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

ZEVENDE BESLUIT : VOLMACHT

De Algemene Vergadering beslist volmacht te geven aan hierna vermeld kantoor, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde waarde, alsook ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad; en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name kantoor "Decupere & Partners", kantoorhoudend te 8900 leper, Ter Waarde 68.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge Van Damme

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiaci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd,

- een expeditie van de akte dd. 30/05/2013 (bevattende de gecoördineerde statuten)

- het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 15/05/2013

- het verslag van de zaakvoerder dd. 06/05/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 31.12.2012 12684-0413-010
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.12.2011, NGL 04.01.2012 12002-0291-011
29/07/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111,111111,1111.1M1111111111

b6

B St

2UU

Griffie

Ondernemingsnr : 0867314.666

Benaming

{volui} : NORRÉ ERIC INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Matrozenlaan 5 te 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering gehouden ton zetel dd. 31/12/2010 werd met ëénparigheid van stemmen beslist om met Ingang vanaf 31/12/2010 het ontslag te aanvaarden van mevrouw DEGRAEVE Rita, wonende te 8434 Westende, Baronstaat 15, Kwijting wordt verleend voor haar mandaat.

in haarvervanging wordt voorzien om vanaf 31/92)2010 de heer NORRE Eric, wonende te 8434 Westende, Baronstraat 15, te benoemen tot zaakvoerder. Dle bij deze zijn mandaat aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Getekend, Narré Eric Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.12.2010, NGL 13.01.2011 11010-0042-009
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 21.01.2010 10019-0148-011
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.12.2008, NGL 28.04.2009 09123-0139-011
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.12.2007, NGL 27.02.2008 08058-0280-010
19/05/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111

15 ,110"

NEERGELEGD TER GRIFFÉE

Rechtbank van Koophandel Gent

-7 MEI 2015

A#delinMNE

Ondernemingsar 0867.714.686

Benaming

(voluit) : NORRÉ ERIC INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Matrozenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne de dato 30 april 2015, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NORRÉ ERIC INVEST", met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Matrozenlaan 5, volgende besluiten met éénparigheld van stemmen heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd:

EERSTE BESLUIT: DOELWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder, de Heer NORRÉ Eric, voornoemd, Inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt (referentiedatum 31 maart 2015), De buitengewone algemene vergadering aanvaardt het voormeld verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De buitengewone algemene vergadering besluit dienvolgens om artikel drie van de statuten inzake het doel van de vennootschap aan te vullen met volgende tekst:

"j) Het verlenen van adviezen van commerciële, financiële en technische aard; het verlenen van bijstand van diensten, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, in het bijzonder bedrijfsadministratie, boekhoudkundige organisatie en boekhouding, budgettering, kostprijs- en rentabiliteitsstudies, kortom assistentie op gebied van management en consulting.

k) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; het verwerven en beheren van participaties en aandelen in vennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van functies in andere ondernemingen en vennootschappen alsook het delegeren van voormelde opdrachten en functies, kortom het uitvoeren van alle managementtaken voor eigen rekening of voor derden, in de ruimste zin."

TWEEDE BESLUIT: VOLMACHT - COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge Van Damme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- het verslag van de zaakvoerder

- de staat van activa en passiva

- de gecoördineerde tekst der statuten

06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.12.2006, NGL 02.07.2007 07340-0223-010
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 16.02.2016 16045-0182-011
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.06.2016, NGL 01.02.2017 17036-0050-010

Coordonnées
NORRE ERIC INVEST

Adresse
MATROZENLAAN 5 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande