NORTH SEA JUMPING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORTH SEA JUMPING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.715.727

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 01.04.2014 14082-0368-011
11/09/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

7 2 SEP. 2014

AfdEgegURNE

II Il





*14168129*

Ondernemingsnr : 0840.715.727

Benaming _

(voluit) : NORTH SEA JUMPING

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Brugse Steenweg 108

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 26 augustus 2014 om elf uur, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NORTH SEA JUMPING, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Brugse Steenweg 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Veurne onder het nummer 0840.715.727, BTW BE 840.715.727, de volgende beslissingen heeft genomen:

1.de vennootschap vervroegd te ontbinden. De vennootschap blijft bijgevolg enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar ontbinding. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in de vennootschap.

2.décharge te verlenen aan de zaakvoerders betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het; lopende boekjaar.

De vergadering heeft éénparig verzocht om de toepassing van de Wet van 19 maart 2012 zijnde 'ééndagsontbinding', en heeft verklaard dat de te ontbinden vennootschap geen schulden meer heeft en zo de ontbinding en afsluiting in één akte kan geschieden.

3.Aangezien de vennootschap haar activiteit niet meer uitoefent, hebben de vennoten voorgesteld meteen

over te gaan tot de uitoefening van.de resterende ontbindingsverrichtingen en tot mondelinge verslaggeving aan

de hand van de hen overgelegde boekhouding- en andere documenten van de vennootschap.

De vergadering heeft hiermee ingestemd, zodat de vennoten meteen:

a)zijn overgegaan tot de resterende verrichtingen van ontbinding;

b)mondeling verslag hebben gegeven van de verrichtingen van de ontbinding en over het beheer en

belegging van de maatschappelijke waarden.

De vennoten mondeling verslag uitgebracht hebben over het nazicht van de rekeningen.

De vergadering heeft hiermee ingestemd en heeft achtereenvolgens beslist

a)de rekeningen van de o'ntbinding goed te keuren;

b)de aan de zaakvoerders verleende voorlopige décharge te bevestigen.

Een zover heeft de vergadering vastgesteld dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van i de vennootschap gedurende een periode

van 5 jaar zullen worden neergelegd en bewaard ten huize van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid H & S CONSULTING.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) : Stefanie Dauw, geassocieerd notaris

Hierbij tegelijk neergelegd:

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso:" Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306486*

Neergelegd

28-10-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : NORTH SEA JUMPING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Brugse Steenweg 108

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden door notaris Jo VILEYN te Nieuwpoort op 25 oktober 2011, ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NORTH SEA JUMPING. werd opgericht met volgende kenmerken:

rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

naam: NORTH SEA JUMPING

zetel: 8620 Nieuwpoort, Brugse Steenweg 108

duur: onbepaald

oprichters-vennoten:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H & S CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Brugsesteenweg 108, BTW BE 439.914.301, RPR Veurne .

Opgericht onder de benaming  Detry Stephan , blijkens akte verleden voor notaris MAERE Pierre te Diksmuide op een maart negentienhonderdnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig maart daarna onder nummer 900329-345.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Jo Vileyn op vier april tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 11067597.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordige De Heer DETRY Stephan Edmond Hélène Emile Marie, geboren te Oostende op achttien september negentienhonderdtweeënzestig, (nationaal nummer 62.09.18019.30), echtgenoot van mevrouw CLABAU Stephanie Jenny Jean-Claude, wonende te 8620 Nieuwpoort, Brugse Steenweg 108, hiertoe benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op eenentwintig oktober tweeduizend en elf, ter publicatie.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ML PROJECTEN", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Lokouter 49, BTW BE 453.468.466, RPR Gent.

Opgericht onder de benaming  Machine Invest , blijkens akte verleden voor notaris GOEMINNE Jean-Jacques te Aalter op dertig september negentienhonderdvierennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober negentienhonderdvierennegentig onder nummer 941019-427.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Johan Dedoncker, notaris-plaatsvervanger, aangewezen in vervanging van notaris Paul De Sutter te Lotenhulle op een maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna daarna onder nummer 05050917.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder De Heer MAENHAUT Wim Emiel Yvonne, geboren te Gent op veertien november negentienhonderdvierenzestig, (nationaal nummer 64.11.14-289.33), echtgenoot van mevrouw LOONES Hilde, wonende te 9880 Aalter, Lokouter 49, hiertoe benoemd bij de oprichting, bekend gemaakt als voorzegd.

-De Heer VANDEWALLE Bram Tom Cornelius, ongehuwd, geboren te Veurne op tweeëntwintig maart negentienhonderdeenentachtig, (nationaal nummer 81.03.22-153.36), wonende te 8500 Kortrijk, Belfaststraat 26 bus 31.

kapitaal: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zevenhonderdvierenveertig (744) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdvierenveertigste (1/744ste) ieder.

Op de kapitaalsaandelen wordt als volgt ingeschreven:

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H & S Consulting, ten belope van tweehonderdachtenveertig (248) aandelen

0840715727

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ML Projecten, ten belope van tweehonderdachtenveertig (248) aandelen.

-door de heer Bram Vandewalle, ten belope van tweehonderdachtenveertig (248) aandelen.

Op ieder aandeel werd een bedrag van acht euro vijfendertig cent (¬ 8,35) gestort, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap, zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door BNP Paribas Fortis..

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september 2013.

Winst  reserves:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Bij vereffening: Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Zaakvoerder  bevoegdheden: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16 : Externe vertegenwoordigingsmacht Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten: De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze aanstelling diens goedgekeurd te worden door alle vennoten. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Benoeming zaakvoerder: Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H & S Consulting, voornoemd, voor wie handelt haar zaakvoerder, de heer Stephan DETRY die aanvaardt. De heer DETRY Stephan, handelend als voorzegd, duidt de her Stephan DETRY aan als vaste vertegenwoordiger

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ML Projecten, voornoemd, voor wie handelt haar zaakvoerder, de heer Wim MAENHAUT die aanvaardt, De voornoemde zaakvoerder duidt de heer Wim MAENHAUT aan als haar vaste vertegenwoordiger.

3) de heer Bram Vandewalle, voornoemd

hier aanwezig en die aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd

Commissaris: momenteel geen

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- onderneming voor:

Organisatie, uitvoering en promotie van sportwedstrijden met dieren waaronder paarden en van

sportevenementen voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Organisatie uitvoering en promotie van overige sport-en recreatieactiviteiten .

Ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening

Alle handelingen inzake invoer, uitvoer, bemiddeling en handel en meer in het algemeen alle commerciële

handelingen met betrekking tot paardenhandel en paardenhouderij in België of in het buitenland.

Organiseren en verzorgen van recepties, catering. Klaarmaken en serveren van maaltijden en bereide schotels.

Verkoop en consumptie van dranken en maaltijden.

Alle handelingen van exploitatie, roerende, onroerende en commerciële handelingen die bijdragen tot de

realisatie van dit doel, zoals bijvoorbeeld het gewoon huren en verhuren, de huurkoop, huurfinanciering of

leasing.

- Tussenpersoon in de handel

- Verhuur van roerende goederen

- Borgstelling tegenover derden

- Beheer en verhuur van onroerende goederen

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende en onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand maart om 16u..

De eerste algemene vergadering heeft plaats op achtentwintig maart tweeduizend veertien..

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornaam en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Wanneer een of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BENOEMING LASTHEBBER

Vervolgens hebben de oprichters beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van alle formaliteiten tegenover de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) via het ondernemingsloket, KMO Direct agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Jo Vileyn, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NORTH SEA JUMPING

Adresse
BRUGSE STEENWEG 108 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande