NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP BENEDICTE STROBBE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP BENEDICTE STROBBE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.735.954

Publication

04/02/2013
ÿþ~ , t

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NlTEUR SE=GE

NEERGELEGD

5 -01- 2013

SCH STAATSBLAD

'41, 01. 2013

RECHTBA F epKHANDEL

11

*13020783*

Onsi i"? ËEiï3v{ire : O5062. 135 1 95-4

" NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP BENEDICTE STROBBE

i ::;;s tsvçsrmr:. Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

t l : 8790 Waregem, Jan Bouckaertstraat 22

rr$ erf.> Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Meester Kurt Vuylsteke, notaris met standplaats te Kuurne, op 28 december 2012,

BLIJKT DAT:

Mevrouw STROBBE Bénédicte Antonia Bertha, notaris, geboren te Izegem op 1 september 1968, echtgenote van de heer Maelfait Frederic, wonende 8530 Harelbeke, Stationsplein 2; een burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP BENEDICTE STROBBE", afgekort "NPV Bénédicte Strobbe".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming ais besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de ven-nootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen aile roerende en onroerende gcederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt"

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Jan Bouckaertstraat 22 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.468.000,00, samengesteld door inbreng in natura door mevrouw Bénédicte Strobbe van honderd (100) aandelen van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "Notaris Bénédicte Strobbe", met zetel te 8790 Waregem, Jan Bouckeertstraat 22, met ondernemingsnummer BTW BE0865-154.381 - RPR Kortrijk.

Als statutaire zaakvoerder is aangesteld voor de duur van de vennootschap: mevrouw Bénédicte Strobbe, voornoemd.

Krachtens artikel 7 der statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2014.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur op de zetel. van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht teder aandeel heeft recht op één stem in de vergade-'ringen, onder voorbehoud van de wettelijke en statu-taire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.. Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslis-singen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat

Op tit? i:J~" e" ;í? ~r... v;T.{} :FFG: i: Yi:CWit:Éi:i::! . xit:::~CS . }û,c}r5?f: s:f" .f.t? i{:ç£: ::f~:'.k'r~.`.?'4:7:`.~i: f~.t?v='::a ~5.: " fe'<ti: ljE: E?C::: tàtf:j:::C:::j

6}e3YOfv{;d 4£C?? 4"ien :£ Yc£fFSs#46i 20,^èCi~Sr{ IE

N7r'à:#C'iC?1Eié_3~}" '.l.~:á3ti~£.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voor-schriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil,

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Kurt Vuylsteke, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichtster.

................... .... .... ... . .... ----- -. . .... . . ...

op de ;;;In :" frm3i:'sc:E11 .~~f~Ci, Nii:?eti en llt?eCÉEirtÈ'.ii`" i:iif vii?` .:e líi°á}e::tEi}nteri##'" .'," Es' víîr: tii 13ee:iFi(<J;i'" y:;

S'F.,4f: ;.t de d£; rl>tesp4 rns.^eb;t i.^.r: :... :ierifC`f'1 :fá'r$2R:yFnt;-{R, ?depei:

Verso :~f<^.^. ir" S ~ 1 # ^~ sdt :l<; ;sirti1

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 14.04.2017 17095-0460-013

Coordonnées
NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP BENEDICTE…

Adresse
JAN BOUCKAERTSTRAAT 22 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande