NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.548.153

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14500-0468-016
27/01/2014
ÿþ+`I mod 11.1

t11111,11.111111111j111111011 26269*

lie I_~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

20 -

BELGISCH

Ut~BUGE

N LWeti.EGD TER GRIFFIE VAN DE

01- 2JfHT BANK VAN KOOPHANDEL. TE BRUGG (AFDELING BRUGGE)

U 3 ST p,

JAN. 2014 griffier,

Griffie g

-J

Ondernemingen r; 0894.548.153

Benaming (voluit) : NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 138/1

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : Statutenwijziging (vastklikken reserves)

(At een proces-verbaal opgesteld door Meester Frank De Raedt, notaris met standplaats te Waarschoot, optredend voor zijn ambtgenoot Notaris Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van maatschap "Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Eeklo op 24/12/2013 vijf bladen geen verzendingen boek 664 blad 48 vak 16, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de adviseur;; inspecteur a.i. (getekend) T. Gaillez, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Notaris Christian Van Damme » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 138/1, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bijzondere algemene vergadering, de dato twintig december tweeduizend en dertien, met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging. Het verslag van bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het tussentijds bruto-dividend; zijnde tweehonderdenzevenduizend euro (¬ 207.000) om het kapitaal te brengen van vierhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 418.600) op ,; zeshonderdvijfentwintigduizend zeshonderd (¬ 625.600), door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

3. Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorrkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te worden toegepast.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven in geld door de heer VAN DAMME Christian Fernande Jean Raymond, geboren te Brugge op éénentwintig november negentienhonderd zeventig, wonend te 8490 3abbeke (Varsenare), Grote Thems 4, welke hij volledig volstort door inbreng i; van een globaal bedrag van tweehonderdenzevenduizend euro (¬ 207.000), zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan de heer VAN DAMME Christian, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van twintig december tweeduizend en dertien.

De verschijner verklaart en erkent dat tot gehele volstorting van de kapitaalverhoging een globaal bedrag van tweehonderdenzevenduizend euro (¬ 207.000) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato twintig december tweeduizend en dertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderdenzevenduizend euro (¬ 207.000) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van tweehonderdenzevenduizend euro (¬ 207.000).

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer VAN DAMME Christian, is hier vertegenwoordigd door de heer VAN DAMME Michel Raymond Jeanne Fernande André Berthe, geboren te Brugge op zesentwintig december negentienhonderd. achtenzestig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 4, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan gehecht blijft, verklaart uitdrukkelijk om geen nieuwe aandelen voor de kapitaalverhoging te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen.

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderdvijfentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 625.600) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

S. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 (kapitaal) van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

6. De vergadering besloot om de statuten van de vennootschap aan te passen conform voormelde besluiten en voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken

1. De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Notaris Christian Van Damme".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 138/1

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvijfentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 625.600).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/1.00ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op éen januari en eindigt op éenendertig december van elk jaar.

6. Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van. het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

De algemene vergadering benoemt een of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds vennoot moet zijn en de hoedanigheid van Notaris bezit.

De heer Van Damme Christian Fernande Jean Raymond, voornoemd, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, en Van Damme Christian verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de - overeenkomstig de notariswet aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fi

é Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



#

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire-zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel het in associatief verband uitoefenen van het beroep van notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat toepasselijk zijn, door deelname als besturend en medewerkend vennoot in de maatschap "Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere - geassocieerde notarissen" met uitsluiting van elke enige andere participatie in andere ondernemingen en met uitsluiting van enige activiteit buiten de genoemde vennootschap.

10 leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste woensdag van juni om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in het Vlaamse Gewest, zoals aangeduid in het bericht van oproeping.

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist, en behoudens voor de wijzigingen aan de statuten waar alle aandeelhouders dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

Voor wijzigingen aan de statuten is eenparigheid van stemmen vereist.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elke vennoot beschikt over één stem.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 20 december 2013

Gecoördineerde statuten

Meester Frank De Raedt, Notaris met standplaats Waarschoot

mod 11.1

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 30.08.2013 13505-0148-016
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 29.07.2011 11347-0167-017
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10242-0062-017
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09466-0157-018
30/06/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

11

092799*

Ondememingsnr : 0894.548,9 53

Benaming (voluit) : NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME

17 JUN 2015

Griffie

Gent Afdefiny_BluéTQe

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 183/1

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld op 8 juni 2015 door Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris, vennoot van en permanent vertegenwoordiger bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEYKENS & VANQUATHEM, geassocieerde notarissen", met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 493, RPR Brugge, BTW BE 0840.452.342, optredend voor haar ambtgenoot, Meester Christian VAN', DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME  Notaris Christian VAN DAMME  Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 138/1, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van,' stemmen

1. De vergadering besloot om een nieuw artikel 20 in te lassen in de statuten van de vennootschap betreffende de beperkte aansprakelijkheid voor de professionele notarisvennootschap overeenkomstig de Wet houdende diverse bepalingen betreffende Justitie van 25 april 2014, welk artikel letterlijk zal luiden als volgt:

"De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng. De aansprakelijkheid van de notarisvennootschap is beperkt tot een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000). De notaris blijft hoofdelijk aansprakelijk met de vennootschap voor de overtredingen die hij heeft begaan met bedrieglijk oogmerk, of met het doel om schade te berokkenen, zonder afbreuk te doen aan het verhaalrecht van de vennootschap ten aanzien van de notaris. De notarisvennootschap is gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan te gaan via een door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde verzekeringsovereenkomst, die vijf miljoen euro (¬ 5.000.000) moet waarborgen".

2. De vergadering besloot om de statuten van de vennootschap aan te passen conform, voormelde besluiten en voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Notaris Christian Van; Damme".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 138/1, en kan slechts gevestigd zijn in de standplaats van de notaris. De zetel kan, bij besluit van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen de gemeente waarin de, standplaats van de notaris is gevestigd.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvijfentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 625.600).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/igOste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op éen januari en eindigt op éenendertig december van elk jaar.

6. Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van. het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

De algemene vergadering benoemt een of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artiKelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In geen geval kan de notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die een vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haart zetel heeft. Die staat vermeldt onder meet de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds vennoot moet zijn en de hoedanigheid van Notaris bezit.

De heer Van Damme Christian Fernande Jean Raymond, wonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 4, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, en Van Damme phristian verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd dor enige maatregel die zich hiertegen verzet. In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de - overeenkomstig de notariswet - aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De statutaire-zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8. Commissaris : nihil

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

a9n het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

9. De vennootschap heeft tot doel het in associatief verband uitoefenen van het beroep van notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat toepasselijk zijn, door deelname als besturend en medewerkend vennoot in de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere - geassocieerde notarissen" met uitsluiting van elke enige andere participatie in andere ondernemingen en met uitsluiting van enige activiteit buiten de genoemde vennootschap.

J.D. leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste woensdag van juni om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in het Vlaamse Gewest, zoals aangeduid in het bericht van oproeping.

a) Quorum:

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist, en behoudens voor de wijzigingen aan de statuten waar alle aandeelhouders dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

b) Besluiten:

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij

de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

Voor wijzigingen aan de statuten is eenparigheid van stemmen vereist.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering

bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elke vennoot beschikt over één stem.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De

volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden

aan de notulen van de vergadering.

3. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter .

zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris, vennoot van en permanent vertegenwoordiger bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEYKENS & VANQUATHEM, geassocieerde notarissen", met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4/oor-

r behouder,

a9n het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 29.09.2016 16637-0511-015

Coordonnées
NOTARIS CHRISTIAN VAN DAMME

Adresse
GISTELSE STEENWEG 138, BUS 1 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande