NOTARIS PIERRE VAN HOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS PIERRE VAN HOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.905.362

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 25.07.2014 14350-0529-015
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 14.08.2013 13422-0491-015
04/01/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13002794

NEEM~4~~ ~ tr~r ~~~Ii~N i'~

~, iSO

#.,..

RECN1'BA~I<Vf~iGPNAtiff=i_ : BRUGGE(Afe1i''Jjrq:,,~~:~ {~ ~

op:

Griffie

"

Ondernemingsnr: 0841.905.382

Benaming

(voluit} ; NOTARIS PIERRE VAN HOVE

Rechtsvorm ; BURGELIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: GUIDO GEZELLELAAN 3 bus 1, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan.

Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W.Venn.

Zaakvoerder

Van Hove Pierre

Op de laatste blz. van turk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ Mad2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111j11111.1111111,41!

til

NEERGELEGD ter GRIFFIE r RECHTBANK VAN KOOPHANDEL fg

BRUGGE (Afdeling Brug )

op: s

Q~o

:

~~" -~" r

Ondernemingsnr :

Benaming si

s n: -0

(volut) : NO P err V/kN I O

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 BRUGGE, Guido Gezellelaan, 3 (bus 1)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor Notaris Bernard WAOTERS te Brugge (Assebroek), vervangende zijn; ambtgenoot, Meester Pierre Van Hove, Notaris te Brugge, wettelijk belet ratione personae, op 9 december 2011, is opgericht door De Heer VAN HOVE Pierre Vincent Charles Marie, geboren te Varsenare op. éénentwintig maart negentienhonderd éénenzestig, echtgenoot van Mevrouw VANHALEWYN Bénédicte Ghislaine Michèle, geboren te Brussel op achtentwintig juli negentienhonderd tweeënzestig, samen wonende te 8310 Brugge, Aardenburgseweg 3, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIS Pierre VAN HOVE, met zetel te 8000 Brugge, Guido Gezellelaan, 3, (bus 1), voor onbepaalde duur en met als doel de uitoefening van het beroep als notaris, al dan niet in associatie, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die op het noariaat van toepassing zijn.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van de totaliteit door de heer Van Hove Pierre voornoemd, door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende Notaris bevestigt op basis van het bankattest dat een som van twintigduizend euro werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 6 december 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die steeds de hoedanigheid van notaris bezitten. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen, handelen.

In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap worden toevertrouwd aan de overeenkomstig de notariswet aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij' geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of', afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire, schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om tien uur, op de, zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag, een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vbor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december twee duizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in twee duizend en dertien

Werd aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Van Hove Pierre, voornoemd

Volmacht wordt gegeven aan Fiscaal Kantoor CENTUM, met kantoor te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 141, vertegenwoordigd door de heer Nick BULLYNCK, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de onder-nemingsloketten.

VOOR EENSLUITEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.







Staati[ilád - 2811272011= Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOTARIS PIERRE VAN HOVE

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 3, BUS 1 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande