NOTARISKANTOOR JO VILEYN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARISKANTOOR JO VILEYN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.988.536

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.08.2014, NGL 22.08.2014 14450-0202-013
05/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



zwexeri...taosr~ ree, 3e

UWAIVAle Wel erget4N1M

2 3 V,(T. aU

%IMM.



1101.7111

I

" ~zao~

Vc behc aan Belç Staal IA

IV

Ondernemingsnr : 0870.988.536

Benaming

(voluit) : NOTARISKANTOOR JO VILEYN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Kokstraat 9A

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uit een akte verleden voor Wim MAES, geassocieerd notaris te Oostduinkerke, vervangende notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort, wettelijk belet, op 15 oktober 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `NOTARISKANTOOR JO VILEYN' de volgende beslissingen heeft genomen:

1.de naam van de vennootschap te wijzigen in `NOTARISKANTOOR VILEYN-DAUW'.

2.het artikel 2 van de statuten omtrent de zetel van de vennootschap integraal te vervangen door de

volgende tekst:

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Kokstraat 9-A.

De zetel kan bij éénparig besluit van de zaakvoerders en zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen

de gemeente waarin de standplaats van de notaris-titularis is gevestigd.'

3.het doel te wijzigen, zodat artikel van de 3 statuten voortaan letterlijk luidt als volgt:

"De vennootschap heeft uitsluitend tot doel: de uitoefening van het beroep van notaris, alleen of in

associatie met één of meer notarissen-titularis of één of meerdere kandidaat-notarissen en in overeenstemming

met de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

De gehele notariële activiteit van de vennoot of de vennoten zal in het kader van de vennootschap moeten

worden uitgeoefend.

Het vennootschapsvermogen bestaat uit alle bestanddelen die zijn toegelaten onder de Notariswet.

Het repertorium wordt bewaard door notaris Jo Vileyn",

4.Het artikel 7 van de statuten dat betrekking heeft op de regeling van de overdracht van de aandelen integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 7 Overdracht van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de Levenden of overgaan bij overlijden dan aan een vennoot, de opvolger van een vennoot of een nieuwe vennoot. Kunnen slechts als vennoot worden aanvaard: notarissen en kandidaat-notarissen, die ingeschreven zijn op het tableau van de kandidaat-notarissen.

De instemming van de overige vennoten is evenwel vereist voor de overdracht van aandelen of de overgang ervan aan een vennoot of aan een nieuwe vennoot.

Bij gebreke aan instemming zijn de vennoten ertoe gehouden zelf de aandelen van hun vroegere vennoot over te nemen, mits betaling van de wettelijk bepaalde vergoeding,

Een overdracht van aandelen moet, ter voorkoming van de schending van de individuele rechten van de vennoten, worden onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de (provinciale) Kamer van Notarissen, die tevens oordeelt over de billijkheid van de verrichting en het evenwicht van de belangen."

5.De artikelen 20 en 21 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst rekening houdende' met de gewijzigde vennootschapswetgeving:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.; Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd en zij, zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffenaarsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdcssier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

In geen geval kan de notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande betalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld."

6.Het huidig artikel 15 van de statuten dat handelt over het stemrecht integraal te vervangen door de

volgende tekst:

'Iedere vennoot heeft een gelijk stemrecht, ongeacht het aantal dat hijlzij bezit'

7.Met huidig artikel 16 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst ingevolge notariële reglementering:

"-Bij overlijden, ontslag of afzetting van een notaris-titularis, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan zijn aandelen of de aandelen gehouden door zijn participatievennootschap geschorst tot de eedaflegging van zijn opvolger. Ingeval van overlijden van een geassocieerd notaris-titularis gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen, die enkel recht hebben op de waarde van de aandelen die hen zal worden uitbetaald door de opvolger van de overleden notaris.

-Het overlijden, het ontslag of de afzetting van een geassocieerd notaris die geen titularis is heeft van rechtswege het verlies van haar hoedanigheid ais vennoot of participerende vennoot via haar participatievennootschap voor gevolg. De uitoefening van de rechten verbonden aan haar aandeel of aandelen of deze van haar participatievennootschap worden geschorst. De rechten bij haar overlijden gaan niet over op haar erfgenamen, die enkel recht hebben of de waarde van de aandelen die worden bepaald en uitgekeerd zoals bepaald in de notariswet.

De aandelen die haar inbreng van nijverheid vertegenwoordigen worden vernietigd."

8.BESTUUR

8.1.tot nieuwe statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 15 oktober 2012 te benoemen voor de duur van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STEFANIE DAUW-geassocieerd notaris', met zetel te 8400 Oostende, Plakkerstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge afdeling Oostende onder het nummer 0847.963.508, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Stefanie Dauw, wonende te 8400 Oostende, Plakkersstraat 28, die het mandaat heeft aanvaard.

8.2.De huidige artikelen 8, 9, 10 & 11 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 8: Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, die steeds vennoot moeten zijn en de hoedanigheid van notaris of kandidaat-notaris bezitten.

1)De heer Jo Vileyn, notaris, wonende te 8670 Koksijde (Oastduinkerke), Blanchelaan 14, én

2)De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STEFANIE DAUW-geassocieerd notaris', met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Stefanie Dauw, geassocieerd notaris, wonende te 8400 Oostende, Plakkerstraat 28,

werden aangesteld als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur. Zij hebben verklaard de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

ln geval van overlijden of verhindering van de beide zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de -- overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger,

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire

.4'.

Voor-

behoudenaan het

Belgisch Staatsblad

schorsing ais notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notarissen en de vennootschap.

Artikel 9: Bestuur

Het bestuur wordt gevoerd door het gezamenlijk optreden van beide zaakvoerders die gezamenlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Alle beslissingen worden door de zaakvoerders met unanimiteit van stemmen genomen.

De zaakvoerders, al dan niet statutair, kunnen mits onderling éénpang akkoord gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10 :Externe Vertegenwoordiging Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Artikel 11 : Verantwoordelijkheid

De betreffende notaris is solidair aansprakelijk met de vennootschap voor alle schadelijke gevolgen voortvloeiend uit de professionele fouten die hij of zij heeft begaan.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

9.cot rdinatie van de statuten aan genomen beslissingen.

getekend, Wim MAES (notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 30.08.2012 12513-0404-013
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 08.06.2011 11155-0032-013
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 09.10.2009 09807-0360-014
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 19.12.2008 08865-0150-015
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 21.05.2008 08150-0246-014
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 26.01.2007 07032-0031-015
17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



pl

1510 99

tvr.c.rv.,nL,L.L.~+u ; t.r. Utrurrir° Rechtbank van Koophandel Gent

8 JOLI 2015

At ¬ fti<YEURNE



Ondernemingsar : 0870.988.536

Benaming

(voluit) : NOTARISKANTOOR V1LEYN-DAUW

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kokstraat 9-A te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor notaris Greet DEBOODT te Diksmuide op 1 juli 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `NOTARISKANTOOR VILEYN-DAUW', met; maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Kokstraat 9A (BiW BE 0870.988.536 RPR Gent afdeling Veurne); met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

1.Maatschappelijke benaming: De maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in; "NOTARISKANTOOR JO VILEYN".

2.Ontslag zaakvoerder  kwijting: Het ontslag wordt aanvaard van de statutair zaakvoerder, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STEFANIE~ DAUW-geassocieerd notaris', met zetel te 8620 Nieuwpoort, Brugse Vaart 40 bus 0204, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Gent afdeling Veume onder het nummer 0847.963.508, met als vaste: vertegenwoordiger, mevrouw Stefanie Dauw, wonende te 8620 Nieuwpoort, Brugse Vaart 40 bus 0204. Kwijting; wordt verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot 15 april 2015.

3.Bestuur: De artikelen 8 en 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Artikel 8: Benoeming  ontslag:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die steeds vennoot moeten zijn en de hoedanigheid van notaris of kandidaat-notaris bezitten.

De heer Jo Vileyn, voornoemd, werd aangesteld als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Hij heeft: verklaard de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die` ' zich hiertegen verzet.

In geval van overlijden of verhindering van alle zaakvoerders, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de  overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerders zijn van rechtswege ontslagnemend en kunnen niet meer optreden ais zaakvoerder zodra zij geen notaris meer zijn of hun beroep niet meer kunnen of mogen uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval; ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of; disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige); zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, za! deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen ais zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris(sen) en de vennootschap.'

'Artikel 9: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn wordt het bestuur gevoerd door het gezamenlijk optreden van alle; zaakvoerders die gezamenlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene, = vergadering bevoegd is. Alle beslissingen worden door de zaakvoerders met unanimiteit van stemmen genomen.

' De zaakvoerders, al dan niet statutair, kunnen mits onderling éénpang akkoord gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.'

4,Yerant O.Ordelijkheiçl:_Artikel.11. _v_ a de_staíuten wordt veN.409Etn sioorvelgerlçle teke ,

Op de laatste blz. van Luik e_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

De aansprakelijkheid van de notarisvennootschap is beperkt tot eenbedrag van vijf miljoen euro. De notaris blijft hoofdelijk aansprakelijk met de vennootschap voor de overtredingen die hij heeft begaan met bedrieglijk oogmerk of met het doel om schade te berokkenen, zonder afbreuk te doen aan het verhaalrecht van de vennootschap ten aanzien van de notaris. De notarisvennootschap is gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan te gaan via een door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde verzekeringsovereenkomst die het bepaalde maximum moet waarborgen.

5,cobrdinatie statuten:. Rekening houdende met de genomen beslissingen de statuten aan te passen en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen neergelegd:

-afschrift

-uittreksel

-gecoördineerde statuten

(getekend), notaris Greet Deboodt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voor-4ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad' 4v.7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.09.2015, NGL 17.09.2015 15591-0030-012

Coordonnées
NOTARISKANTOOR JO VILEYN

Adresse
KOKSTRAAT 9A 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande