NOVA-IMMO

Divers


Dénomination : NOVA-IMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 426.067.253

Publication

02/04/2014 : BGT000068
17/10/2014
ÿþhlod POP 11,1

r- 4.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,M111111111111

Voc

behoi

aan

Belgi

Staate..

NEERGELEGD

MOITEUR BELGEGriffie Rechtbank Koophandel

13 2 OKT 2014

0 10- 2014

BELGISCH

STAATSBLAD Genteeigeng Brugge

Do griffier

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0426.067.253

Benaming (voluit): NOVA-IMMO

(verkort): Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap. 8420 De Haan, Rubenslaan 2

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OMVORMING IN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP (COMM. V.)  KAPITAALVERMINDERING - VASTSTELLING STATUTEN VAN DE COMM. V.

Op acht september tweeduizend en veertien is te De Haan, Nieuwe Steenweg 213/A, in het kantoor van notaris Luc Nobels, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van voornoemde vennootschap bijeengekomen, waarvan het proces-verbaal opgemaakt werd docr notaris Luc Nobels met standplaats te De Haan, welk proces-verbaal geregistreerd werd te Oostende Registratie I op 19 september tweeduizend veertien, boek 770 bled 51 vak 10 en waaruit blijkt:

DAT de vergadering verklaard heeft dat zowel het verslag van het bestuursorgaan, dat de voorgestelde omvorming van de vennootschap wettigt, als de bijgevoegde staat van activa en passiva van de vennootschap, v6eir 8 september 2014 (overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen) ter beschikking van de vennoten werden gesteld; en dat alle aanwezige vennoten verklaard hebben de voorafgaande ontvangst van deze documenten te bevestigen en erkend hebben er volkomen kennis van genomen te hebben;

PAT de vergadering verklaard heeft dat het bedrijfsrevisoraal verslag de dato 31 juli 2014, dat handelt over de staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, door 'WALTER HOSTEN", Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8400 Oostende, E. De Cuyperstraat 14, vertegenwoordigd door de Heer Walter Hosten, in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8400 Oostende, E. De Cuyperstrat 14, vôôr 8 september 2014 (overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen) ter beschikking van de vennoten werd gesteld; welk bedrijfsrevisoraal verslag besluit in de volgende bewoordingen:

9. Besluit.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 778 va, jet Wetboek van vennootschappen, hebben wij de Staat van Activa en Passive, afgelsoten per 31 full 2014, van de naamloze vennootschap "NOVA-IMMO", met zetel van de vennootschap te 8420 DE HAAN, Rubens/aan 2, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting van de rechtsvorm naar een Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V).

Onze werkzaamheden zijn er in het bijzonder op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgevonden, dit op basis van de Staat van Activa en Passiva per 31 juli 2014 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld.

Uit onze werkzaamheden is er geen overwaardering gebleken van het nettoactief; het netto-actieff bedraagt per 31/07/2014 306.458,69 ¬ , terwijl het maatschappelijk kapitaal 830.452,27 ¬ bedraagt/ Het maatschappelijk kapitaal is aldus aangetast voor een bedrag van 523.993,58 ¬ (namelijk 830.452,27-306.458.69). Het nettoactief is in elk geval voldoende voor de omzetting naar de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, aangezien deze vennootschapsvorm geen minimumkapitaal kent.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. Oit verslag is bestem om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen en werd opgemaakt in 5 exemplaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Oostende, 4 september 20144" gevolgd door de handtekening van de Heer Walter Hosten, bedriffsrevisor.

en dat alle aanwezige vennoten verklaard hebben de voorafgaande ontvangst van dit document te bevestigen en erkend hebben er volkomen kennis van genomen te hebben;

DAT, na overleg evenals kennisname en bespreking van voormeld verslag van het bestuursorgaan en de bijgevoegde staat van activa en passive alsmede van voormeld bedrijfsrevisoraat verslag, de vergadering vervolgens besloten heeft de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, zonder verandering of beëindiging van rechtspersoonlijkheid;

DAT de reserves dezelfde blijven, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en-vermeerderingen, en de dat de gewone commanditaire vennootschap de boeken en de boekhouding dike door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap gehouden werd zal voortzetten;

DAT de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 juli 2014;

DAT de Heer Luc SOENENS beherend vennoot van de gewone commanditaire vennootschap is. De overige vennoten zijn stille vennoten;

DAT de vergadering beslist in eerste instantie het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen te verminderen met een bedrag van zeshonderdenachtduizendenacht euro vierenzeventig cent, teneinde het te brengen van achthonderddertigduizendvierhonderdtweeënvliftig euro zevenentwintig cent op tweehonderdtweeëntwintigduizendvierhonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent, en zonder vernietiging van aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalsvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdtweeëntwintigduizend vierhonderd drieënveertig euro drieënvijftig cent;

DAT de algemene vergadering beslist om ingevolgde omzetting in een gewone commanditaire vennootschap, de statuten van de vennootschap integraal te vervangen door de volgende tekst, bij toepasing van artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen:

TITEL EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1: Vorm - Benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zij draagt de naam "NOVA-1MMO".

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan (Klemskerke), Ru benslaan 2

De zetel mag worden verplaatst naar elke andere plaats in België bij gewone beslissing van het bestuursorgaan, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging

veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel : het patrimonium, gevormd door de inbrengen, en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, en aldus meer speciaal zonder dat deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

opsomming beperkend is, de aan- en verkoop, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende gebouwen en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te vevorderen of uit te breiden.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdtweeëntwintigduizenci vierhonderddrieënveertig euro drieënvijftig cent (222.443,53 ¬ ), vertegenwoordigd door negenentwintigduizendzeshonderdenvijf aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / negenentwintigduizendzeshonderdenvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

TITEL DRIE: BESTUUR - CONTROLE

Artikel 7: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

De heer Luc SOENENS, geboren te Kortrijk op 18 oktober 1942, wordt benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

Artikel 8: Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 9: Beraadslaging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge à Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat minimaal twee leden aanwezig zijn. Indien dit quorum niet wordt bereikt, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Deze nieuwe vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die niet op de agenda staan indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem beslissen over deze agendapunten te beraadslagen.

Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder, door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, teneinde hem/haar op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de zaakvoerder die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij er slechts twee zaakvoerders aanwezig zijn.

Iedere zaakvoerder mag middels elke mogelijke wijze van telecommunicatie of videografie deelnemen aan de beraadslagingen van het college van zaakvoerders en stemmen, teneinde vergaderingen te organiseren tussen verschillende deelnemers die geografisch ver van elkaar verwijderd zijn, teneinde hen in staat te stellen gelijktijdig te kunnen communiceren.

De beslissingen van het college van zaakvoerders kunnen bij schriftelijk besluit worden genomen.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

Artikel 11: Vergoedingen

De algemene vergadering beslist of het mandaat van een zaakvoerder al dan niet onbezoldigd uitgeoefend zal worden.

Indien het mandaat van een zaakvoerder bezoldigd is, bepaalt de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste en/of veranderlijke vergoeding die aan de zaakvoerder(s) zullen toegekend worden, afgezien van alle eventuele kosten van vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen.

Artikel 12: Controle

Behalve indien de wet de benoeming van een commissaris oplegt, kan, op facultatieve wijze, de controle op de vennootschap worden opgedragen aan een of meer commissarissen. Wanneer geen commissaris is benoemd, oefent elke vennoot individueel de bevoegdheid uit tot onderzoek en controle, die door de wet aan de commissaris wordt voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VIER: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar de laatste woensdag van de maand februari om veertien uur dertig minuten wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14: Beraadslaging  Besluitvorming -Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

De beslissingen van de algemene vergadering dienen genomen te worden met unanimiteit van de stemmen van aile aandeelhouders.

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een andere persoon, vennoot of niet, om hem/haar te vertegenwoordigen op de aandeelhoudersvergadering en in zijn/haar naam te stemmen.

Artikel 15: Schriftelijke besluitvorming

Binnen de grenzen van de wet, kunnen de vennoten schriftelijk en eenparig alle beslissingen nemen die onder de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen.

Artikel 16: Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot aanwezig.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

Indien de vergadering het nuttig acht, kiest zij onder haar leden één of meerdere stemopnemers.

Artikel 17: Processen-verbaal

De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom vragen.

De afschriften van de processen-verbaal, of uittreksels in rechte of eiders voor te leggen worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF: BOEKJAAR

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober, en eindigt op 30 september van het jaar daarna,

TITEL ZES: VEREFFENING

Artikel 19: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

,

e

Luik B - Vervolg

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

TITEL ZEVEN: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 20: Gemeen recht

Alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet uitdrukkelijk is afgeweken, worden geacht in deze statuten te zijn opgenomen en de bepalingen in deze statuten die strijdig zijn met de dwingendrechtelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden voor niet geschreven gehouden.

Artiket 21: Woonstkeuze

Voor de uitvoering der statuten kiest elke vennoot, obligatiehouder, houder van" certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap, elke zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, wonende in het buitenland, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan worden.

Artikel 22: Forumkeuze

Voor aile betwistingen tussen de vennootschap, haar vennoten, obligatiehouders, houders van certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, wordt exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan zou verzaken.

DAT de voorzitter vastgesteld heeft dat aile punten van de agenda besproken zijn en dat aile besluiten genomen werden telkens met eenparigheid van stemmen;

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal dd. 08.09.2014, samen met: i) het verslag van het bestuursorgaan en ii) het bedrilfsrevisoraal verslag.

Luc NOBELS, notaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-behoeden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/04/2012 : BGT000068
05/05/2011 : BGT000068
04/05/2010 : BGT000068
13/10/2009 : BGT000068
06/04/2009 : BGT000068
26/03/2008 : BGT000068
10/03/2008 : BGT000068
05/01/2007 : BGT000068
28/03/2006 : BGT000068
21/03/2005 : KOT000068
29/09/2004 : KOT000068
11/03/2004 : KOT000068
03/03/2004 : KOT000068
11/04/2003 : KOT000068
06/12/2000 : KOT000068
04/11/1999 : KOT000068
08/07/1997 : KOT68
01/01/1988 : KOT68
26/06/1986 : KOT68
01/01/1986 : KOT68

Coordonnées
NOVA-IMMO

Adresse
(verkort): Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap. 8420 De Haan, Rubenslaan 2

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande