NOVALATI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOVALATI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.467.976

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13382-0285-013
18/03/2013 : VEA019512
04/09/2012 : VEA019512
29/07/2011 : VEA019512
20/07/2011 : VEA019512
02/09/2010 : VEA019512
26/03/2010 : VEA019512
24/07/2009 : VEA019512
30/04/2015
ÿþ'nad 11.1

IIIJII~~5~u 2~i~u0~ .uu11111g11,111(1,11111111111

BE

Ondememingsnr : 0474.467.976

Benaming (voluit) : NOVALATI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kleine Molenstraat 5A

8380 Brugge

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -OMZETTING IN BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT te Brugge op 26 maart 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NOVALATI te 8380 Brugge,Kleine Molenstraat 5a volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1.De Voorzitter en de aandeelhouders hebben kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA te Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 15315,vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en'' passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van twaalf maart tweeduizend vijftien van BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, luiden letterlijk ais volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV NOVALATI werd opgesteld;

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 126.489,25 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 100.001, 68 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

VVi dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (1.450,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV NOVALATI in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 maart 2015(getekend)BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE BDO Bedrijfsrevisoren".

De beide voormelde verslagen zullen worden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikel 73 van het Wetboek van vennootschappen.

2.De algemene vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de naam,de duur, het doel en de zetel dezelfde zijn en waarvan de activa-en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van eenendertig december tweeduizend veertien waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor BDO Bedrijfsrevisoren.

Alle verrichtingen die sedert die datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van honderdduizend euro (E 100 000,00) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de KEEHG LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel MONITEUR BELT E

2 3 -04- 2015 APR 2015

LGISCH ST kATSQLADGent Afde~rugge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

Elke aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal één aandeel van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze

vennootschap.

De honderd (100)aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid worden

toebedeeld als volgt:

-De heer MAHIEU Olivier Jules Denis, geboren te leper op 27 september 1982, wonende te 8380 Brugge,

Kleine Molenstraat 51A000 :negenennegentig (99)aandelen

-Mevrouw DE BLAUWE Sofie Nathalie, geboren te Torhout op 10 september 1982, wonende te 8380

Brugge, Kleine Molenstraat 5/A000: een (1) aandeel

Totaal: honderd (100) aandelen

3.De aandeelhouders beslissen het kapitaal te verminderen met eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬

81 400,00) om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro (¬ 100 000,00) op achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18 600,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders van een bedrag van eenentachtigduizend

vierhonderd euro (¬ 81 400,00) werkelijk volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het

Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan het bestuursorgaan van de omgezette vennootschap

om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum

door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

4.De bestuurders, met name:

- De heer MAH1EU Olivier,voomoemd

-Mevrouw DE BLAUWE Sotie, voornoemd

verklaren ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze

laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering stelt dit ontslag vast.

De algemene vergadering verleent de bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat

tot op heden.

5.Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, beslist de algemene vergadering de statuten van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

*De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

'NOVALATI'.

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8380 Brugge,Kleine Molenstraat 5a.

*De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I, Algemeen:

a) het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden : daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering en technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

b) het bestuur van vennootschappen, ongeacht hun doel.

Il. Voor eigen rekening:

a)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vomi ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a)het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c)het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d)het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VotIr-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Vo r-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

e)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f)het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g)de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t' kort tussenpersoon in de handel;

h)het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen,

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

*ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald,

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid..

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. *Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

*In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING ALS DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

*Alle bepalingen van deze statuten zijn van toepassing als de vennootschap slechts één vennoot telt, voor zover ze niet strijdig zijn met de hierna vermelde bepalingen inzake éénhoofdigheid.

*De enige vennoot kan zijn aandelen vrij overdragen.

*Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, tenzij de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vos~r-behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

r

mod 11.1

*Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, zijn de bepalingen inzake voorkeurrecht niet

van toepassing.

*Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

*Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot

aile bevoegdheden van commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

*Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in naam van de algemene vergadering, worden vermeld

in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

6.De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer MAHIEU Olivier Jules Denis, voomoemd,wonende te 8380 Brugge, Kleine Molenstraat 51A000.

Hier aanwezig die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd.

7.De vergadering beslist om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om de genomen besluiten uit te voeren en geeft volmacht aan

de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

8.De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk

afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt

om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank

van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren

jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Associatie van Accountants en

Belastingconsulenten Torhoutsesteenweg 300 -302 te 8400 Oostende.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der

Registratierechten, van artikel 211, paragraaf twee van het Wetboek op de Inkomstenbelasting, van artikel 11

van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 774 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag bestuurders

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/07/2008 : VEA019512
20/07/2007 : VEA019512
04/08/2006 : VEA019512
14/07/2006 : VEA019512
22/09/2005 : VEA019512
30/07/2004 : VEA019512
23/07/2003 : VEA019512

Coordonnées
NOVALATI

Adresse
KLEINE MOLENSTRAAT 5, BUS A 8380 DUDZELE

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande