NOVUS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOVUS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.250.359

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0244-014
24/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,iEERnaFGD ter GRIFFIEder

z

ONITEUR

17 -07-G1SCH STA

B E edHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (A?daº%ng Baffle) 2013p:

aT3E1A9 JU~.I n1a" Y: ,ee

Griffie

iu Un!!

BE

Ondernemingsnr : 0847250.359

Benaming : Novus Holding

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheepsdalelaan 60

8000 Brugge

Onderwerp akte :NOTULEN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 5 juli 2013.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen als nieuwe zaakvoerder te benoemen: Heer DESCHEEMAECKER Marc August Edmond, wonend te 8750 -Wingene, Beememsteenweg 118.

Zijn mandaat gaat in op 5 juli 2013 en heeft een onbepaalde duur.

Overeenkomstig de statuten is iedere zaakvoerder bevoegd om alleen de bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Descheemaecker Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr

BRUGGE (Afdefing Brume)

op: o 6 Amie

Peeieel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ttlI1lUtllIï1IlUtliUllllIl1llIl1Ulillllhltl1

*12125982*

Ondernemingsnr : 08/17 25R359

Benaming : Novus Holding

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheepsdalelaan 60

8000 Brugge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Piet Denys, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", met zetel te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op twee juli tweeduizend en twaalf, "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 3 juli 2012, twaalf bladen, een verzendingen, boek 226, blad 52, vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Euro). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (Get.) Billiau B.", blijkt dat:

Heer DESCHEEMAECKER Luc Valeer Antoon, wonende te 8300 - Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute', 82910031.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming NOVUS HOLDING.

De zetel is gevestigd te 8000  Brugge, Scheepsdalelaan 60.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

I. VOOR EIGEN REKENING

1 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle'' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht' van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen," verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van: onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot. immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doe! in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door', inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of. andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle', handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan', depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde' rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, _die zij het best geschikt zou achten.__ _ _ _ _ _ _ _.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

" schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DERTIG MILJOEN EN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 30.100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door TIENDUIZEND (10.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INSCHRIJVING

De comparant verklaart dat het kapitaal wordt geplaatst deels bij wijze van inbreng in natura en deels bij wijze van inbreng in geld.

INBRENG IN NATURA

Verslagen

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter - Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Burg, BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, aangesteld door de oprichter, heeft op 26 juni 2012 een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen,

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"VI. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de BVBA NOVUS HOLDING om overeenkomstig artikel 218 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de eigendom van de heer Luc DESCHEEMAECKER, zijnde aandelen van de vennootschappen: NV NOVUS en NV EURIM - INVEST zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van de hypothecaire toestand van de onroerende goederen.

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is " voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uitte geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.989 aandelen van de BVBA NOVUS HOLDING zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 30.066.890,00 dewelke worden toegekend aan de heer Luc DESCHEEMAECKER.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2. De oprichter heeft op 26 juni 2012 een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inbreng in natura van aandelen

Heer Luc Descheemaecker voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen:

ZEVENHONDERDTACHTIG (780) aandelen in de naamloze vennootschap NOVUS, met zetel te 8000  Brugge, Scheepsdalelaan 60, met ondememingsnummer 0466.286,522, RPR Brugge, opgericht volgens een akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 7 juni 1999, bekendgemaakt in de " Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni daarna onder nummer 990629-568, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Piet Denys te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 21 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna, onder nummer 12014792,

- VIERHONDERD ACHTENNEGENTIG (498) aandelen in de naamloze vennootschap EURIM-INVEST, met zetel te 8000  Brugge, Scheepsdalelaan 60, met ondememingsnummer 0464.837.658, RPR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

)oor- Luik B - Vervolg

behouden Brugge, opgericht volgens een akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 18

aan het december 1998, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Bef isch Staatsblad van 5 januari 1999 daarna onder

Belgisch g9

Staatsblad nummer 990105-329, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Piet Denys te

Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 21 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna, onder nummer 12014791;

INBRENG iN GELD

De heer Luc Descheemaecker voornoemd brengt bovendien een bedrag in geld in van drieëndertigduizend honderdentien euro (¬ 33.110,00).

De instrumenterende Notaris bevestigt dat een bedrag van drieëndertigduizend honderd en tien euro (¬ 33.110,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 juni 2012, afgeleverd attest, dat aan de Notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

VERGOEDING VAN DE INBRENG

" Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van DERTIG MiLJOEN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 30.100.000,00), worden aan de heer Luc Descheemaecker, voornoemde oprichter, tienduizend (10.000) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

De comparant verklaart dat het kapitaal volledig is geplaatst en dat volledig is volgestort.

De jaarvergadering zal gehouden worden op tweede zaterdag van juni om 10u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Luc Descheemaecker wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ledere zaakvoerder kan, ook wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het

cre Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot

de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

eq De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de

N artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van

etonderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten

op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste zaterdag van juni 2014 om 10 u.

et

De comparanten-oprichters verklaren, dat zij geen commissaris wensen te benoemen.

Verbintenissen ten behoeve van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat

" de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 juli 2012, "

pq Volmacht

Volmacht werd verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonen register, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse ' administraties, aan BVBA Coene Accountants te 8450 Bredene, Rietveld 12, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

et formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

P: o~;e VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

era

( <Geass

óNotaris Piet Denys

.f r -' Tegelijk alhier neergelegd:

V-, jl expeditie + verslag bedrijfrevisor + "

/4" bijzonder verslag oprichter `4a

d

f~

lep RUde'N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en da" Bi eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0397-019
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0118-019

Coordonnées
NOVUS HOLDING

Adresse
SCHEEPSDALELAAN 60 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande