O2 HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O2 HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.512.252

Publication

02/01/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 26.12.2013, NGL 27.12.2013 13702-0155-033
01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.09.2013, NGL 26.09.2013 13596-0249-035
29/12/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 28.11.2014, NGL 16.12.2014 14696-0445-033
11/01/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A~TC'r1:++MUlki#lIN "O'1~3f,# t4tESl'S+atil RECHTBANK VAN KOOPlie£NDEL

31 DEC. 2012

leiffeRIVE

*13007711*

Ondememingsnr : 0837.512.252

Benaming

(voluit) : "02 HOLDING"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  (HER)FORMULERING MODALITEITEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING  AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN  OPDRACHT TOT COORDINATIE - VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Nathalie DESIMPEL, geassocieerd notaris met standplaats te Waregem, in datum van zesentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "02 HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Emilei Verhaerenlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.512.252, gerechtelijk arrondissement Veurne, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag commissaris;

De enige vennoot heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, BTW BE 0433.608.707, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Nikolas VANDELANOTTE, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, hiertoe aangesteld door de enige vennoot, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

" Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA 02 Holding, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat;

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap', uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura in de gegeven omstandigheden bedrijfseconimisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.416 volledig volstorte aandelen van de BVBA 02 Holding, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/16.416ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

Verslag zaakvoerders

De enige vennoot heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders,

.Neerlegging. verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

6 Luik B Vervolg --.-.- ___...-...----

door- Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

behouden aan het ileigisch Kapitaalverhoging

Staatsblad De enige vennoot heeft vervolgens beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeven miljoen driehonderdvijfenzeventig duizend euro (¬ 7.375.000,00) om het te kapitaal te brengen van achtenzeventig miljoen eenennegentigduizend eenennegentig euro (¬ 78.091.091,00) op vijfentachtig miljoen vierhonderdzesenzestig duizend éénennegentig euro (¬ 85.466.091,00) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend vierhonderd zestien (1.416) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeven miljoen driehonderdvijfenzeventig duizend euro (¬ 7.375.000,00).

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

De heer Luc RENSON, voornoemd, hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht hier aangehecht door mevrouw Sarah VERKIMPE, voornoemd, heeft verklaard de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

De volle eigendom van zevenhonderd drieënnegentig (793) volledig volgestorte aandelen op naam, van de naamloze vennootschap "RESO", met zetel te 9771 Kruishoutem, Hofstraat 5, BTW BE 0429.275.775, RPR ;Oudenaarde, met een waarde van zeven miljoen driehonderdvijfenzeventig duizend euro (¬ 7.375.000,00), Der naamloze vennootschap "RESO" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op dertig juni negentienhonderd zesentachtig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juli daarna, onder nummer 860724-366; waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op achtentwintig juni tweeduizend en zes, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad : van vierentwintig juli daarna onder nummer 06120142.

Verklaring van de inbrenger

De heer Luc RENSON, vertegenwoordigd zoals voormeld, heeft verklaard rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en heeft bevestigd deze aandelen vrij te kunnen overdragen. Hij heeft verklaard dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat hij niet gebonden is door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Algemene voorwaarden van de inbreng(en) in natura

Voormelde inbreng(en) geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de, dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering van de vennootschap.

Aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte East, in pandgeving of beslag.

41 Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de heer Luc RENSON, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van zeven miljoen driehonderdvijfenzeventig duizend euro (¬ 7.375.000,00).

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de heer Luc RENSON, voornoemd, duizend vierhonderd zestien (1.416) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Deze duizend vierhonderd zestien (1.416) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Pro-fisco verklaring

1/ De verschijner heeft verklaard dat de waarde van de ingebrachte aandelen gelijk is aan de

inbrengwaarde, zoals hiervoor bepaald. "

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dat luidt ais volgt : "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd."

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is. zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfentachtig miljoen vierhonderdzesenzestig duizend éénennegentig euro (¬ 85.466.091,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestienduizend vierhonderd zestien (16.416) aandelen,

DERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN ; VEREFFENING

' De enige vennoot heeft besloten de modaliteiten van ontbinding en vereffening te (her)formuieren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna,

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, heeft de enige vennoot besloten de statuten aan te passen als volgt: De enige vennoot heeft besloten artikel vijf, alinea één van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:







Bijlàgen. bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Mbniteur belge







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentachtig miljoen vierhonderdzesenzestig duizend éénennegentig euro (¬ 85,466.091,00) en is verdeeld in zestienduizend vierhonderd zestien (16.416) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Vervolgens heeft de enige vennoot besloten artikel drieëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien evenwel op het ogenblik van de ontbinding de vennootschap geen schulden meer heeft, kan de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één (1) akte gebeuren op voorwaarde evenwel dat de beslissing hieromtrent genomen wordt door alle vennoten met eenparigheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIJFDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering heeft de opdracht en volmacht gegeven aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en heeft volmacht gegeven aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder heeft de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Renijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Mevrouw Myriam DIETENS

- Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE

- Mevrouw Sarah VERKIMPE

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Desimpel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 26/12/2012;

- verslag van de zaakvoerders d.d. 2111212012;

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 21112/2012;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012
ÿþ Mad Werd 97.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i III~IIIIIIIR III

*12199076

BKOBDRCHTÂNVAN KO A L

29 NOV. 2012

Griffie

VETYRIVE

Ondernemingsnr : 0837.512.252 Benaming

(voluit) (verkort) :

02 HOLDING

V beh

aa

Bel Stae

i

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emile Verhaerenlaan 40, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21/09/2012 blijkt dat de vergadering kennis genomen heeft van het ontslag als zaakvoerder aangeboden door mevrouw Marie José Van Oost, wonende te 9771 Kruishoutem (Nokere), Hofstraat 5, en dit met ingang van 21/09/2012.

De vergadering heeft dit ontslag aanvaard.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering beslist heeft orn in haar vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, met ingang van 21/09/2012 en dit voor onbepaalde duur: de heer Thibault Renson, wonende te 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40.

Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vergadering heeft tevens beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0876.286.023, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelenotte, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar en dit voor de controle op de statutaire jaarrekening en de geoonsolideerde jaarrekening.

Haar mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 11)

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd dcor

aile zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Gedaan te Nieuwpoort, op 21/09/2012.

Getekend:

De heer Luc Renson

Zaakvoerder

De heer Henri Renson

Zaakvoerder

De heer Thibault Renson

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2012
ÿþ4

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wuxi 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nrm:tctxm6 .m a.a ',11.`e.et. trítJE.til'ie.1 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 AUG. 2012

Vniffligin

Luik B

Voor. behoud

aan he

Beigist Staatsbl

Ondernem ings nr : 0837.512.252

Benaming

(voluit) : 02 HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emile Verhaerenlaan 40, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15/12/2011 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de volgende personen te benoemen tot bijkomende zaakvoerders, met ingang van 15/12/2011 en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Henri Renson, wonende ie 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40;

mevrouw Marte José Van Oost, wonende te 9771 Kruishouten (Nokere), dolstraat 5.

Hen mandaat zal onbezoldigd zijn.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 11)

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Gedaan te Nieuwpoort, op 15/12/2011.

Getekend:

De heer Luc Renson

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012
ÿþMod ware tt.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN~~III~VWMIINpI~Y~ll~l~

*iaia~eis

Ondernemingsnr : 0837.512.252 Benaming

(voluit) : 02 HOLDING (verkort) :



.aronum*NrommeneR.F.Medhl.W. i

NEERGELEGD TER GRIME RECIITEANE VAN KOOPFIANDMi

2 0 AUG. 2012

velan

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emile Verhaerenlaan 40 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 16 augustus 2012, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "02 HOLDING", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40, beslist heeft om:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit in artikel 11 van de statuten uitdrukkelijk te voorzien dat Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap dienen genomen te worden met unanimiteit van alle zaakvoerders en dat de vennootschap extern wordt vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van aile zaakvoerders.

Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 11 van de statuten aan te passen als volgt:

" Artikel ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOEF2DER(S)

Bestuursbevoegdheld

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stelten en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij samen over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

De beslissingen worden genomen met unanimiteit van aile zaakvoerders.

Ai wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, word de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd-heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden'

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om de paragraaf Inzake het vraagrecht omschreven in artikel 19 van de statuten betreffende verloop algemene vergadering, als volgt aan te passen:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van, gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap_ of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

A á ~(

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of dé commissarissen zich hébbén

verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun

taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering

ontvangen."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb. van Ltwik6 vcrrncldcn ' Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumcntoronde notaris, hot>ij van de porse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

14/07/2011
ÿþ '1=PË~s~ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_.._ _ _

in mli 8iiiw iii iiiiim lII

*11107700*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : 02 HOLDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emile Verhaerenlaan 40 te 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Verklaringen - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 30 juni 2011, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk.

1.A. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.B. Naam : 02 HOLDING

2. Zetel : Emile Verhaerenlaan 40 te 8620 Nieuwpoort

3. Duur : onbepaalde tijd

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters :

De heer Luc Louis RENSON, geboren te Waregem op zestien april negentienhonderd drieënzestig,

rijksregistemummer 630416-283-06, wonende te 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : achtenzeventig miljoen eenennegentigduizend eenennegentig euro (¬ 78.091.091,00)

5.B. Gestorte bedrag : achtenzeventig miljoen eenennegentigduizend eenennegentig euro (¬ 78.091.091,00)

6. Samenstelling van het kapitaal :

Inbreng in natura

Verslag bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE 0462.836.191, RPR Brugge (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 N42, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichter, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hiema vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd 30 juni 2011, luiden letterlijk als volgt :

"VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "02 HOLDING" bestaat uit de inbreng van aandelen ten belope van 78.091.091,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit vijftienduizend (15.000) volgestorte aandelen van de BVBA "02 HOLDING" zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 30 juni 2011

(getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

"VANDER DONCKT - ROUBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Verslag oprichter

De oprichter heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van

Inbreng van aandelen

De heer Luc RENSON, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in natura in de vennootschap in te brengen, te weten:

- Honderd vierentwintig (124) aandelen van de naamloze vennootschap "VERO DUCO", met zetel te 8630 Veurne, Handelsstraat 19, BTW BE 0456.974.225, RPR Veume, met een waarde van éénenzeventig miljoen drieënvijftigduizend negenhonderd veertien euro (¬ 71.053.914,00);

- Honderd drieëntwintig (123) aandelen van de naamloze vennootschap "DUCO PROJECTS", met zetel te 8630 Veume, Bedrijvenlaan 2, BTW BE 0475.856.957, RPR Veume, met een waarde van zeven miljoen zevenendertigduizend honderd zevenenzeventig euro (¬ 7.037.177,00).

De naamloze vennootschap "VERO DUCO", met zetel te 8630 Veurne, Handelsstraat 19, BTW BE 0456.974.225, RPR Veume, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op twee januari negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staasbiad van zevenentwintig januari daarna onder het nummer 1996-01-271525, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op achttien juni tweeduizend en twee, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien juli daarna onder het nummer 20020713-86.

De naamloze vennootschap "DUCO PROJECTS", met zetel te 8630 Veurne, Bedrijvenlaan 2, BTW BE 0475.856.957, RPR Veurne, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op twee oktober tweeduizend en één, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staasblad van zesentwintig oktober daarna onder het nummer 20011026-293, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Stephan MOURISSE te Roesbrugge  Haringe/Poperinge op tweeëntwintig april tweeduizend en acht, gepubliceerd in de' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht mei daarna onder het nummer 08068776.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De ingebrachte aandelen vertegenwoordigen een globale waarde van achtenzeventig miljoen één-ennegentigduizend éénennegentig euro (E 78.091.091,00):

-De honderd vierentwintig (124) ingebrachte aandelen van de naamloze vennootschap 'VERG DUCO", voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van éénenzeventig miljoen drieënvijftigduizend negenhonderd veertien euro (E 71.053.914,00).

-De honderd drieëntwintig (123) ingebrachte aandelen van de naamloze vennootschap "DUCO PROJECTS" vertegenwoordigen een globale waarde van zeven miljoen zevenendertigduizend honderd zevenenzeventig euro (E 7.037.177,00).

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de heer Luc RENSON, die aanvaardt, vijftienduizend (15.000) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, genummerd van één (1) tot en met vijftienduizend (15.000).

Plaatsing kapitaal

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

7. Begin en einde van het boekjaar :

Eén januari  éénendertig december

Eerste boekjaar : dertig juni tweeduizendenelf  éénendertig december tweeduizendentwaalf

8. Bepalingen betreffende :

A. Aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarre-'kening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. De verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De heer Luc Renson, wonende te 8620 Nieuwpoort, Emile Verhaerenlaan 40, is als niet-statutaire zaak-

voerder van de vennootschap benoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder, verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve be-voegdheidsbeperkingen die de algemene-vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegen-werpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10. Aanwijzing van de commissarissen : geen

11. Doel :

De vennootschap heeft als doel:

Al Hel verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Dl Het waamemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor hei goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die hei genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bi Hei aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de .zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen

13. BIJZONDERE VOLMACHT

De verschijner stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hiema genoemde personen aan

als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats

stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting

over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met

name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-

Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Sarah Verkimpe;

- Myriam Dietens;

- Liesbeth De Bruyne.

Voor analytisch uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke.

-expeditie oprichtingsakte

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15569-0222-031
08/09/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15569-0290-032
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.09.2016, NGL 30.09.2016 16640-0223-030

Coordonnées
O2 HOLDING

Adresse
EMILE VERHAEGENLAAN 40 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande