OCKIER HOLDING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OCKIER HOLDING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.358.373

Publication

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0576-011
06/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301440*

Neergelegd

04-03-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0844.358.373

Benaming (voluit): Ockier Holding

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8510 Kortrijk, Pieter Breughelstraat(Mar) 14 bus C

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 1 maart 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OCKIER HOLDING met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14 bus C, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder, evenals van het verslag van de bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door bvba Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt :

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA OCKIER HOLDING door inbreng van een pakket aandelen van de BVBA PIETER BREUGHEL, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op de aanwezige percelen grond, aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Verder dien ik, alhoewel deze mij redelijk lijken op basis van ervaringcijfers van de onderneming, een principieel voorbehoud te formuleren nopens de omvang van de geraamde toekomstige kosten van de projecten in voorraad.

Ik dien tevens een voorbehoud te formuleren voor de waarde van de deelneming in de NV Manchester II, gezien de latente meerwaarde op voorraad ten belope van 345.086,00 EUR afhankelijk is van het bekomen van een verkavelingsvergunning.

Tot slot dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3.730 nieuw uit te geven aandelen van de BV ovve BVBA OCKIER HOLDING met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR, dewelke worden toegekend aan de heer Ludo Ockier (3.665 aandelen) en mevrouw Kristien Bauwens (65 aandelen). Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksstelsel.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 28 februari 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

- De vergadering besluit het adres van de maatschappelijke zetel zoals opgenomen in de oprichtingsakte van de vennootschap en bekendgemaakt alsvoren recht te zetten in die zin dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14 en niet te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14 bus C zoals verkeerdelijk opgenomen in de oprichtingsakte.

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van drie miljoen zevenhonderd dertig duizend euro (¬ 3.730.000,00), om het te brengen van twee miljoen achthonderd twintig duizend euro (¬ 2.820.000,00) op zes miljoen vijfhonderd vijftig duizend euro (¬ 6.550.000,00), door uitgifte van drie duizend zevenhonderd dertig (3.730) nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng door de Heer Ludo Ockier, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14, van 20.999 aandelen die hij aanhoudt in de besloten vennootschap de met beperkte aansprakelijkheid  Pieter Breughel te Kortrijk (Marke) en door inbreng door Mevrouw Kristien Bauwens, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14, van 374 aandelen die zij aanhoudt in de besloten vennootschap de met beperkte aansprakelijkheid  Pieter Breughel te Kortrijk (Marke).

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de Heer Ludo Ockier en Mevrouw Kristien Bauwens gedane inbreng in natura, worden in het totaal drie

Luik B - Vervolg

duizend zevenhonderd dertig (3.730) volledig volstortte aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OCKIER HOLDING toegekend aan de Ludo Ockier en Mevrouw Kristien Bauwens, in de volgende verhouding :

- Drieduizend zeshonderd vijfenzestig (3.665) aandelen worden toegekend aan de Heer Ludo Ockier, voornoemd waarvan deze kwijting verleent.

- Vijfenzestig (65) aandelen worden toegekend aan Mevrouw Kristien Bauwens, voornoemd waarvan deze kwijting verleent.

- De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zes miljoen vijfhonderd vijftig duizend euro (¬ 6.550.000,00), vertegenwoordigd door zesduizend vijfhonderd vijftig (6.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zesduizend vijfhonderd vijftigste (1/6.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De vergadering besluit aan ondergetekende de zaakvoerder de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- De vergadering en de zaakvoerder verlenen tevens volmacht aan Ludo Ockier, voornoemd, alsmede aan al zijn aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-identificatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301577*

Neergelegd

13-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844358373

Benaming (voluit): Ockier Holding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8510 Kortrijk, Pieter Breughelstraat(Mar) 14 bus C

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te Ieper 7 maart 2012, eerstdaags

ter registratie neer te leggen, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt :  Ockier Holding .

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk, Pieter Breughelstraat(Mar) 14 bus C. Deze

mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde

taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap,

zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af.

4-Oprichter :

De Heer OCKIER Ludo Jan Dominique Gerard, geboren te Roeselare op 15 februari 1963 (nationaal nummer

63.02.15-167-41) echtgenoot van mevrouw Kristien Bauwens, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Pieter

Breughelstraat, 14.

Gehuwd te Kortrijk op 6 augustus 1988 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op

heden ongewijzigd zoals hij het verklaart.

5-Kapitaal :

Het kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderdtwintigduizend euro (2.820.000 EUR) en wordt

vertegenwoordigd door 2.820 aandelen elk met een fractiewaarde van 1/2.820ste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

6-Samenstelling van het kapitaal :

De oprichter schrijft in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaart zijn inschrijving te volstorten

door inbreng van alle aandelen (75) van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Advokatenkantoor Ludo Ockier B.V.B.A. met zetel te 8510

Kortrijk-Marke, Pieter Breughelstraat, 14, Ondernemingsnummer 0452031480  RPR Kortrijk, met een

waarde van ¬ 2.820.000,00.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de BVBA

Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te Wevelgem, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin,

bedrijfsrevisor.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

 Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA OCKIER HOLDING door inbreng van een

aandelenpakket bestaande uit 75 aandelen (op een totaal van 75 aandelen) van de BVBA

ADVOCATENKANTOOR LUDO OCKIER, kan ik besluiten dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; 3.De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 2.820 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA OCKIER HOLDING, wordt toegekend aan de heer Ludo OCKIER, voornoemd. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de Heer Ludo OCKIER.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Onderhavig verslag wordt opgesteld onder voorbehoud van de goedkeuring van de verrichting door de Orde van Advocaten.

Wevelgem, 17 februari 2012.

(getekend) BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede van het bijzonder verslag van de oprichter zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de rechtbank van koophandel. Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort.

Als vergoeding voor zijn inbreng, worden 2.820 aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder. 7-Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op 1 januari 2012.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigen op 30 juni 2013.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk na onderhavige oprichting wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ockier Holding" waaraan voormelde vennoot deelneemt en die beslist :

1-Dat de vennootschap bestuurd zal worden door één zaakvoerder;

2-Dat als zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur :

De Heer Ludo Ockier voornoemd.

Hij verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat niets hem belet dit mandaat op te nemen.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. 10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; -het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen waarin zij enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties, het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand december om 18 uur op de

maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een

wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in 2013.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk

uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf

geen stemgerechtigde vennoot is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting  bijzonder verslag van de oprichter 

verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Michaël MERTENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.01.2016, NGL 26.01.2016 16028-0597-010

Coordonnées
OCKIER HOLDING

Adresse
PIETER BREUGHELSTRAAT 14 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande