OHIS

Société en commandite simple


Dénomination : OHIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.618.796

Publication

27/08/2012
ÿþ mod 11.1



- 1 bt~.ti

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0897.618.796

Benaming (voluit) :OHIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Faliestraat 28

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :BUITENGWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 1 augustus 2012 :

I/ OVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag; van de zaakvoerders dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de externe accountant aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen afgesloten per 30/6/2012 van Ohis' Comm.V, aan een beperkte controle onderworpen, overeenkomstig de normen van het Instituut van; Accountants en Belastingconsulenten, dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap; met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerders zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden waren er enkel op gericht na te gaan of enige overwaardering van het: netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die de zaakvoerders hebben: opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden bleek dat geen enkele overwaardering van het netto actief is vastgesteld.

Het netto-actief (met uitsluiting van het resultaat van het lopende boekjaar) volgens de staat van 30 juni 2012 bedraagt ¬ 6.586,68 en is ¬ 15.413,32 klein er dan het maatschappelijk kapitaal van E 22.000, 00.

Het netto-actief is kleiner dan het minimumkapitaal van ¬ 18,550,00 vereist voor de oprichting; van een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid. Het netto-actief stemt tenminste'; overeen met het minimum te volstorten kapitaal van ¬ 6.200,00.

V14j wensen te wijzen op de aansprakelijkheid bij de omzetting van het bestuursorgaan: overeenkomstig artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikelen 333 en 634 Wetboek van Vennootschappen).

lMj wensen erop te wijzen dat na de omzetting de vennootschap zich bevindt in de situatie zoals omschreven in artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het verlies van het maatschappelijk kapitaal.

Opgemaakt te Gistel op 25 juli 2012,

Voor de Burg. BVBA Ramboer-Steen

Steen Accountants & Belastingconsulenten BVBA

Zaakvoerder, Steen Ward, Vaste vertegenwoordiger."

Financiële toestand vennootschap  akkoord betrokken partijen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iia i a 111!11111

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

13eeCebgd tee griffe., yen Io rec#1t~Áaank va* koehandel Brugge - aldeling te OarTGIvD-E

°P ~AUG.2112

Griffie

4frj'r ,

Jr'

î

l" ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Alle bij de verrichting betrokken partijen, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, verklaren volledig op de' hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de geplande verrichting zoals hierboven beschreven.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen,

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wiizioen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid aan te nemen.

Het eipen vermogen blijft onveranderd en ook de passiva, de afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten onder voorbehoud van de hiervoor genomen beslissing tot kapitaalvermeerdering,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

Het kapitaal wordt niet gewiizigd.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De TIEN (10) aandelen, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, blijven aan de vennoten toekomen volgens hun aandelenbezit door toedoen van de voorzitter,

Ingevolge deze omvorming heeft de gewone commanditaire vennootschap "OHIS" opgehouden te bestaan, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan, vermits alle lopende verbintenissen van welke aard ook, ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden.

Deze beslissing wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

III Het ontslact van de zaakvoerders (respectievelijk statutair en niet-statutair) de heer OHIWEREI Austin, geboren te Afuse (Nigeria) op 10 augustus 1965 en zijn echtgenote, mevrouw D'HOORE Vera, geboren te Zwevezele op 8 januari 1961, wonende te 8210 Zedelgem, Faliestraat 28 wordt aangenomen. Er wordt hen kwiiting verleend voor hun bestuur tot op heden.

Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

III/ GOEDKEURING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten verder aan te passen aan de genomen beslissingen alsook aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe statuten aan te nemen, als volgt

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "OHIS", De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8210 Zedelgem, Faliestraat 28.

De vennootschap heeft als doel :

- aannemer plafonneerder-cementwerker

- stukadoorswerk

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

- bouwrijp maken van terreinen

- Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige

werkzaamheden in verband met ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de

ontginning

De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen

De drainage van land- en bosbouwgrond

De bouw van spoorwegen: aanleggen van de bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren van

herstell ingswerken

De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en

voetgangers

De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

- Management en consultancy

- Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is;

- De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1



van alle onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

ln binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van psychologie

- Het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEE EN TWINTIGDUIZEND EUR (¬ 22.000,00), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen op naam% met ieder een fractiewaarde van één/tiende van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurliike personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun funktie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wcrdt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 13efgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de één en dertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 enlof 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen,

IV/ Nu de vennootschap is omgevormd, verklaren de comparanten bijeen te komen in algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, om de heer OHIWEREI Austin voornoemd en mevrouw D'HOORE Vera voornoemd, beiden hier aanwezig, tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen conform artikel 12 der statuten, hetwelk mandaat zij aanvaarden.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allebei hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de accountant

- Verslag van de zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~,-'r i

` Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012
ÿþ Mod word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l 1IIlIl Il II 1111

*12098175*

v

beh

aa

Be

Staz

d



vi

Ondernemingsnr : 0897 618 796

Benaming

(voluit) : Ohis

(verkort) :

iveaergeie8d ter griffie van Ets rechtbank van kooptfflidei

Brugge -- afdeling 0,Gencts

`'p 2 1 MEI 20

l)n rTrr `" to

~

Rechtsvorm : gewone commaditaire vennootschap

Zetel : Faliestraat 28 te 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ë Kapitaalverhoging

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 15 mei 2011 dat :

-De vergadering beslist heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 21.000,00 (eenentwintigduizend) EUR, om het huidige kapitaal, zijnde 1.000,00 (duizend) EUR te brengen op 22.000,00' (tweeentwintigduizend) EUR, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vennootschap beschikt derhalve over een geplaatst kapitaal van 22.000,00 (tweeentwintigduizend) EUR, vertegenwoordigd door 10 (tien) aandelen op naam met elk een fractiewaarde van 1/108.

De tekst van artikel V van de statuten integraal vervangen wordt door volgende tekst:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 22.000,00 (tweeentwintigduizend) EUR,

vertegenwoordigd door 10 (tien) aandelen op naam met elk een fractiewaarde van 1110de

Ze zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de,

maatschappelijke zetel.

Getekend

Ohiwerei Austin D'hoore Vera

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
OHIS

Adresse
FALIESTRAAT 28 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande