OK CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OK CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.113.822

Publication

11/07/2014
ÿþ MoI Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iIONITEUR

111111111!!1111111111111 GISCH ST

BELGE



NEERGELEGD

2014 1 b. JUNI 1014

A-rsni_ -)Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent afterifflTRIJK

Voor behoul aan h Belgis Staatst

Ondernerningsnr : 0895.113.822

Benaming

(voie : OK CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dokter Vannestestraat 1A, 8510 Kortrijk (Marke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging - wijziging boekjaar en datum jaarvergadering - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUVV, Notaris met standplaats te Kortrijk, op elf juni tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OK CONSULTING", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Dokter Vannestestraat, 1A (B.T.W. BE-0895:113.822; RPR Kortrijk), onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan het door de zaakvoerder genomen besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap met ingang van 1 februari 2011 naar het huidige adres te 8510 Kortrijk (Marke), Dokter Vannestestraat 1A (besluit bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari daarna, onder het nummer 11030367), en dit door vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 2 door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Dokter Vannestestraat, 1A.".

2/ -De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00), om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op achtenveertig duizend tweehonderd dertig euro (¬ 48.230,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de creatie en uitgifte van honderd zestig (160) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die delen in de winsten pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk a pari in geld ingeschreven op deze honderd zestig (160) nieuwe aandelen tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50) per aandeel, hetzij tegen de totale prijs van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00).

Deze honderd zestig (160) nieuw uitgegeven aandelen zijn volledig volgestort op het ogenblik van inschrijving voor een totaal bedrag van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00).

Gezegd bedrag van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00) werd gestort op de bijzondere rekening met het nummer BE37 0017 2976 5028 geopend bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis (kantoor Marke) op naam van de vennootschap "OK CONSULTING". Een attest van deponering betreffende deze storting voor gezegd bedrag van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00) werd in toepassing van artikel 311 van het wetboek van vennootschappen afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 11 juni 2014.

De totale intekenprijs ten belope van negenentwintig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 29.680,00) is volledig geboekt op de rekening "Kapitaal".

Als vergoeding voor de gedane inbreng zijn aan de inbrenger, die verklaarde te aanvaarden, honderd zestig (160) nieuwe, volledig volgestorte kapitaalsaandelen van de vennootschap "OK CONSULTING" toegekend.

-De vergadering stelde vast dat de vooropgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig werd onderschreven. De vergadering stelde achtereenvolgens vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt

werd en het kapitaal van de vennootschap aldus gebracht werd op achtenveertig duizend tweehonderd dertig: euro (¬ 48,230,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zestig (260) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd zestigste (1/260ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het genomen besluit tot: kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenveertig duizend tweehonderd dertig euro (¬ 48.230,00). Het is verdeeld in tweehonderd zestig (260) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd zestigste (11260ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4/ De vergadering besloot het lopend boekjaar dat een aanvang nam op één oktober tweeduizend en dertien te verlengen om dit te laten eindigen op eénendertig december tweeduizend en veertien.

Vervolgens besloot de vergadering de looptijd van het boekjaar te wijzigen om dit voortaan te laten ingaan ' op één januari van elk jaar en telkens te laten eindigen op éénenclertig december van dat zelfde jaar.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 24 van de statuten door wijziging van de eerste alinea van gezegd artikel als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.".

5/ De vergadering besloot tot wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze te brengen naar de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

De vergadering stelde aldus vast dat de eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden de derde vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en vijftien om achttien uur.

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 18 van de statuten door wijziging van de eerste zin van gezegd artikel als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.".

6/ De vergadering besloot tot aanpassing van de artikelen 18 en 27 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

- artikel 18: invoegen in fine van gezegd artikel van de volgende tekst:

"Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.";

- artikel 27: vervangen van de volledige tekst van gezegd artikel door de volgende tekst:

"Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het wetboek van vennootschappen.".

71 De vergadering stelde vast dat de statutair zaakvoerder de heer VERSCHELDE Patrick thans woonachtig is te 8510 Kortrijk (Marke), Dokter Vannestestraat 1A.

De vergadering besloot daarop tot dienovereenkomstige aanpassing van de vierde alinea van artikel 12 van de statuten ais volgt:

"Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer VERSCHELDE Patrick, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Dokter Vannestestraat, 1A..

8/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 11/06/2014; gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

4 aan het

Belgisch

Staatslatad

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 19.03.2014 14068-0333-014
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 12.04.2013 13088-0534-014
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.02.2012, NGL 04.04.2012 12081-0393-014
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.02.2011, NGL 18.03.2011 11061-0204-014
24/02/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11030367*

V beh aa Be" Stat

Ondernemingsar : 0895.113.822

Benaming

(voluit) : OK CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Orner Devosstraat 8, 8510 MARKE

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op 1 februari 2011 is besloten om de zetel van de vennootschap, tot: heden gevestigd te 8510 KORTRIJK (MARKE), Pater Orner Devosstraat 8, met ingang van 1 februari 2011 over: te brengen naar 8510 KORTRIJK (MARKE), Dokter Vannestestraat la, dit conform de statutaire bepalingen.

De zaakvoerder geeft volmacht aan Sofie LANNAU, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat ï 29a, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondernemingsloket;

- de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde` Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel.

Patrick VERSCHELDE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de"laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid "van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.02.2010, NGL 12.03.2010 10065-0527-012
25/06/2015
ÿþAsad 27

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU ELGE

ELGISCH STAATSBLAD

18 -06- 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

NEERGELEGD 1 JUNI 2015





-



*15090418*

Ondernemingsnr : 0895.113.822

Benaming

(voluit) : OK CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 'polder Vannestestraat 1Ate 8510 Marke

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATS1NG - VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op 4 mei 2015 is besloten om de zetel van de vennootschap, tot heden gevestigd te 8510 KORTRIJK (MARKE), Dokter Vannestestraat 1A, met ingang van 4 mei 2015 over te brengen naar Accent Business Park, Kwadestraat 149/32, B-8800 ROESELARE, dit conform de statutaire bepalingen.

De zaakvoerder geeft volmacht aan Sotie LANNAU, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK, Beneluxpark 23, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondememingsloket;

- de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen, ten dien einde ook eRe stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen.

Voor éénsluidend ulttreksel.

Patrick VERSCHELDE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 14.06.2016 16177-0279-014

Coordonnées
OK CONSULTING

Adresse
KWADESTRAAT 149/32 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande