OLIVANDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLIVANDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.995.083

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0366-011
27/06/2011
ÿþmod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 5 JUNI 2011

De griffier,

Griffie

111.1!110131,11J111

V beh aa Bef Stai lU

Rff36995 0 83

Ondernemingsnr :

Benaming : OLIVANDE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikendreef 17

8490 JABBEKE

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op 11 juni 2011 blijkt dat de besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "OLIVANDE" werd opgericht door:

1.De Heer OLIVIER Philip Michel Hendrik geboren te Varsenare op negen februari negentienhonderd

negenenvijftig,

en zijn echtgenote,

2.Mevrouw VANDEWALLE Chantal Maria Gerarda. geboren te Varsenare op twee februari;

negentienhonderd negenenvijftig,

samen wonende te 8490 Jabbeke, Eikendreef 17.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Henry Van Caillie te;

Brugge op negenentwintig juni negentienhonderd vijfentachtig.

Gewijzigd zonder invloed te hebben op de samenstelling der vermogens bij akte verreden voor notaris Henry!

Van Caillie voornoemd op vijfentwintig februari tweeduizend en zes.

*De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam;

"OLIVANDE".

`De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8490 Jabbeke, Eikendreef 17.

*De vennootschap heeft tol doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;

rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke;

bepalingen of reglementeringen:

A. De uitbating, het beheer en de inrichting van een bed-and-breakfast, overige slaapgelegenheden, hotels,; verbruikssalons, drankgelegenheden, tavernes, tearooms, snackbars, restaurants, traiteurdiensten, alsook het; inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel in, import en; export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en: alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke resorteren onder de benaming; horeca;

B. De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten culinaire: manifestaties, theater, optredens, tentoonstellingen, allerhande klank- geluid- en lichtspelen, alsmede de; aankoop, verkoop, huur en verhuur van alle goederen daarmee verband houdend en dil alles in de meest ruime zin;

C. Het uitvoeren van studies, het geven van advies en het organiseren van allerhande opleidingen, cursussen, seminaries, excursies, het organiseren van allerhande workshops, groepslessen, enz; het verzorgenj en het geven van voedingsadvies, het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten bv het ter beschikking stellen van de nodige lokalenlzalen, het schrijven en uitgeven van cursussen, handboeken, catalogi en andere geschreven media, dit alles in de ruimst mogelijke zin.

D. De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in voedingswaren,; dranken, kookgerei en toebehoren, kookboeken, vaat-en glaswerk, huishoudartikelen, horeca-artikelen, sport-; en kampeerartikelen, geneesachtige kruiden en oliën, textiel, enz. Dit alles in de ruimste zin.

E. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

F. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren van roerende goederen aan: derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden ,

aan het Belgisch Staatsblad

Het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop , huur en verhuur van roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

G. Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen, alsook alle activiteiten van projectontwikkeling.

H. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

I. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. *De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/driehonderdste(1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

-De Heer Olivier Philip, tekent in op honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde of 15.000,00 eur;

-Mevrouw Vandewalle Chantal, tekent in op honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde of

15.000,00 eur;

Het maatschappelijk kapitaal is volstort.

Het bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening, op naam van de BVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

`In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregiser gehouden.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

`ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

`Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

`Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de dertigste van de maand juni om negen uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid,00k al valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. *Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

'In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

*VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 mei 2011,onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

*BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1.De Heer OLIVIER Philip, voornoemd, wonende te 8490 Jabbeke, Eikendreef 17.

2.Mevrouw VANDEWALLE Chantal,voornoemd, wonende te 8490 Jabbeke, Eikendreef 17,

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf 11 juni 2011, met dien verstande, dat zij vanaf 11 juni 2011 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf 11 juni 2011 tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste juni van het jaar tweeduizend en dertien om negen uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de BVBA Joost Verminck-Stijn Demesmaeker te 8340 Damme,Halvemaanstraat 1A aan wie de macht verfeend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde aile nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0511-011

Coordonnées
OLIVANDE

Adresse
EIKENDREEF 17 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande