OLLINI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLLINI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.962.394

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.08.2014, NGL 30.09.2014 14622-0074-013
17/09/2013
ÿþMod POP 11.1

3 { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 141682*

. .~ . 1 . .,

NEERrELE ..

 6. 09. 2013

RàPlt7'[QAE"~I'. kJC~RhIAN!]Et_ KORTRIJK,

Ondernemingsnr : 05 - 3C1.. 354

Benaming (votuit): OLLINI

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8790 Waregem, Garenstraat 9

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 21 augustus

2013,

BLIJKT DAT;

1. De heer DEWAELE Johan Joseph, geboren te Waregem op zesentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig (identiteitskaartnummer 591,1748435.15, nationaal nummer 590326-363-20), echtgenoot van mevrouw Remmerie Hilde, wonende te 8790 Waregem, Garenstraat 9;

2. Mevrouw REMMERIE Hilde Emmanuel, geboren te Kortrijk op negenentwintig mei

negentienhonderd zevenenvijftig (identiteitskaartnummer 590.8960260.08, nationaal nummer 570529-34220), echtgenote van de heer Dewaele Johan, wonende te 8790 Waregem, Garenstraat 9;

Gehuwd te Kortrijk op twintig april negentienhonderd tweeëntachtig onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Van Hauwaert te Waregem op twintig april negentienhonderd tweeëntachtig, gewijzigd- doch niet wat de aard van het stelsel betreft, ingevolge akte verleden voor notaris Stéphane Saey te Deerlijk op veertien december tweeduizend en zeven, sindsdien niet meer gewijzigd, zo zij verklaren.

een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "OLLINI".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten..

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen! alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi5 van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent. Het is ook mogelijk om het vastgoed ter beschikking te stellen aan de zaakvoerder van de vennootschap ais alternatieve bezoldiging voor de zaakvoerder.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in BeIgië als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Garenstraat 9 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt één miljoen vijfhonderdzestienduizend euro (L516.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend vijfhonderd zestien (1.516) aandelen met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderd zestiende (1/1.516d`) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters die ze hebben volgestort door inbreng in natura, en weI als volgt:

INBRENG IN NATURA

A. Inbreng in natura van aandelen

De verschijner sub I verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Johan Dewaele", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Garenstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0454.365.321, met een waarde van één miljoen honderd vijfentachtigduizend euro (1.I85.000,00 EUR).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het hierna vermeld verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lelieut, Van Ryckeghem & C°", gevestigd te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, alhier vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten

waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden. 2, De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht, Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap "Accountancy Johan Dewaele" en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van één miljoen honderd vijfentachtigduizend euro (1.185.000,00 EUR), worden aan de heer Johan Dewaele, voornoemde oprichter sub 1, duizend honderd vijfentachtig (1.185) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld,

B. Inbreng in natura van onroerend goed

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lelieur, Van Ryckeghem & C°", gevestigd te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, alhier vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag Iuiden als volgt :

" 6. Besluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ` OLLINI ` bestaat uit de inbreng in natura door de heer en mevrouw Johan Dewaele - Hilde Remmerie, beiden voornoemd van de volgende vermogensbestanddelen : - 749 aandelen van de BV ovv BVBA Accountancy Johan Dewaele (0454.365.321) voor een inbrengwaarde van 1.185.000, 00 £;

- vruchtgebruik voor een periode van 17 jaar van de accountantspraktijkruimte voor een inbrengwaarde van 331.000, 00 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

J. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud dat de exploitatieomstandigheden van de vennootschap waarvan de aandelen ingebracht worden niet fundamenteel gewijzigd en onder voorbehoud dat de gebudgetteerde resultaten 2013 gerealiseerd worden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de vergoeding in lopende rekening, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.516 aandelen zonder nominale waarde voor een kapitaal van 1.516.000,00 ¬ van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLLINI".

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het wetboek vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 31 juli 2013.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg.venn. ovv. bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C°".

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte,

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen van het vruchtgebruik voor een duur van zeventien (17) jaar, ingaand en eindigend zoals hierna vermeld, op hierna gemeld onroerend goed, waarvan de overdracht moet worden overgeschreven,

Beschrijving van het goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

STAD WAREGEM

In een villa met garage-carport op en met grond en aanhorigheden, Garenstraat 9, bekend op het kadaster onder Waregem/derde afdeling, sectie F", nummer 219/C/4, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van achttien are vierentachtig centiare (18a 84ca);

EEN ACCOUNTANTSPRAKTIJKRUIMTE, omvattende volgens de basisakte :

In privatieve en uitsluitende eigendom

Op het gelijkvloers ; inkom, toilet, bureau, bureau, personeels- en archiefruimte.

Op de eerste verdieping : overloop, vergaderzaal en archiefruimte.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

Vierhonderd/duizendsten (400/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

Voor de beschrijving van de gemene delen worden partijen verwezen naar de hierna vermelde basisakte. Statuten van het gebouw

De basisakte waarbij het goed onder het regime van de mede-eigendom werd gebracht met de juridische verdeling ervan en het bijgevoegde reglement van mede-eigendom werd verleden voor notaris Ignace Saey te Deerlijk op 30 december 1997, overgeschreven op het 2d' hypotheekkantoor te Kortrijk op 20 januari 1998, boek 5695 nummer I.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1  Vrij en onbelast

Het hierboven beschreven goed werd ingebracht voor vrij en onbelast van alle schulden, bezwarende in- en overschrijvingen en/of kantmeldingen.

2  Eigendomsrecht

De verkrijgende vennootschap bekomt het vruchtgebruik van het ingebrachte goed voor een duur van zeventien (17) jaar, ingegaan op 30 december 2012 en eindigend van rechtswege op 29 december 2029.

Alle verrichtingen door de inbrengers gesteld sinds 30 december 2012 met betrekking het de ingebrachte vruchtgebruik van de accountantspraktijkruimte worden geacht gesteld te zijn voor rekening van de vennootschap.

3  Staat van het goed

Het goed wordt ingebracht in zijn actuele toestand

De verkrijgende vennootschap kan geen aanspraak maken op vergoeding of prijsvermindering wegens de toestand van de gebouwen, de beplantingen en de ondergrond.

Het goed wordt ingebracht zonder waarborg vanwege de inbrenger wegens onjuistheid van oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de in deze akte opgegeven oppervlakte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs al overtrof dit verschil één/ twintigste.

4  Vrijstelling van vrijwaring

De inbrenger is niet gehouden tot vrijwaring voor de gebreken van het ingebrachte goed die zichtbaar zijn en die de verkrijgende vennootschap zelf heeft kunnen waarnemen.

De inbrenger is evenmin gehouden tot vrijwaring van de verkrijgende vennootschap voor de verborgen gebreken die later zouden blijken, althans voor zover niet komt vast te staan dat de inbrenger die verborgen gebreken gekend heeft en aan de verkrijgende vennootschap heeft verzwegen.

5  Erfdienstbaarheden

Het goed wordt ingebracht met het voor- of het nadeel van alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen die op het goed betrekking hebben.

De inbrenger verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd of toegestaan ten laste van het goed en niet op de hoogte te zijn van voordien gevestigde erfdienstbaarheden, met uitzondering van deze vermeld in de hierna gemelde basisakte verleden voor notaris Ignace Saey te Deerlijk op 30 december 1997, die hierna letterlijk worden overgenomen :

"Door de juridische verdeling van het onroerend complex ontstaan er erfdienstbaarheden en gemeenschappen tussen de verschillende privatieve kavels. Deze erfdienstbaarheden spruiten voort uit de aard en de indeling van het gebouw of vinden hun oorsprong hetzij in de bestemming van de huisvader voorzien in artikel 692 en volgende van het Burgerlijk Wetboek hetzij in de bijzondere overeenkomsten met de partijen die door hun akte van aankoop onderhavige akte onderschrijven. Zulks geschiedt onder meer voor de zichten die zouden bestaan van een privatieve kavel op een andere privatieve kavel, en in het algemeen voor alle erfdienstbaarheden en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

gemeenschappen die ontstaan uit de aard van de constructies en het normaal gebruik dat ervan wordt gemaakt."

De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger in alle rechten en verplichtingen voortvloeiende uit voormelde bedingen, voor zover ze nog van toepassing zijn, en zij verplicht zich zelf de bedingen op te leggen aan haar rechthebbenden en rechtverkrijgenden mocht zij in de toekomst het bij deze verkregen goed vervreemden ten gelijk welke titel.

6  Genot en gebruik

De verkrijgende vennootschap heeft het genot en het vrij gebruik van het ingebrachte goed bekomen vanaf 30 december 2012, om te eindigen van rechtswege op 29 december 2029.

Zij zal gehouden zijn het goed te gebruiken in overeenstemming met diens bestemming en als een goed huisvader, onder verplichting om de zaak zelf in stand te houden.

7  Belastingen en taksen

Alle zakelijke belastingen en taksen die betrekking hebben op het ingebrachte goed, hieronder begrepen de onroerende voorheffing en eventueel de belasting op de niet-bebouwde percelen en leegstaande en/of verwaarloosde gebouwen en woningen, zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden vanaf de ingenottreding.

Alle verhaalbelastingen met betrekking tot het onroerend goed, voorwerp dezer, ingekohierd voor het verlijden van de onderhavige akte, zelfs al geldt het periodieke betalingen, blijven ten laste van de inbrenger. Alle verhaalbelastingen ingekohierd vanaf heden, zelfs voor reeds uitgevoerde werken vallen ten laste van de verkrijgende vennootschap.

De inbrenger verklaart op heden evenwel geen kennis te hebben van enige verhaalbelasting, of van enig infrastructuurwerk uitgevoerd of uit te voeren, waarvoor een verhaalbelasting zou worden geheven.

8  Verzekeringen

De verkrijgende vennootschap is gehouden de aan haar vruchtgebruik onderworpen delen van het gebouw te laten verzekeren voor huurgevaren bij een door de blote eigenaar aanvaarde verzekeringsmaatschappij en de verzekeringspremie ervan te betalen en dit gedurende de gehele looptijd van het vruchtgebruik. De vruchtgebruiker moet deze verzekering zelfs uitbreiden op eerste verzoek van de blote eigenaar.

Indien de premies niet binnen de gestelde termijn zouden betaald zijn, dan behoudt de blote eigenaar het recht de vervallen en niet-betaalde premies zelf te betalen in plaats en ten Laste van de koper.

Ingeval van brand zal de door de verzekeraar uit te keren vergoeding betaald worden aan de blote eigenaar, die gehouden zal zijn dit bedrag onmiddellijk aan te wenden tot de heropbouw van het volledige gebouw.

Mocht de inbrenger in gebreke blijven, binnen de twee jaar na het schadegeval tot heropbouw over te gaan, zal de verkrijgende vennootschap recht kunnen doen gelden op het genot van het door de verzekeraar uitbetaald kapitaal en dit vanaf de dag van uitbetaling door de verzekeraar.

9 -- Onteigening -- Voorkooprecht

Partijen komen overeen om ingeval van onteigening ten algemene nutte van het gebouw, afstand te doen van eventuele vorderingen tegenover elkaar. Inbrenger en verkrijgende vennootschap zullen gezamenlijk hun rechten doen gelden tegenover de onteigenende overheid.

De inbrenger verklaart dat het ingebrachte goed met geen enkele voorkooprecht, voorkeurrecht of recht van wederinkoop is bezwaard,

10  Nutsvoorzieningen - Reclamepanelen

Tellers, Ieidingen en andere inrichtingen die zich in het ingebrachte goed bevinden en toebehoren aan concessiehoudende maatschappijen zijn in de inbreng niet begrepen.

De inbrenger verklaart dat met betrekking tot het ingebrachte goed geen overeenkomst werd gesloten met een publiciteitsfirma.

11  Kosten

Alle rechten, kosten en erelonen van deze akte zijn voor rekening van de vennootschap.

VOORWAARDEN EN MODALITEITEN VAN HET VRUCHTGEBRUIK

Artikel I

Het vruchtgebruik is ingegaan op 30 december 2012 om van rechtswege te eindigen op 29 december 2029.

De vruchtgebruiker wordt vrijgesteld van borgstelling en van het opstellen van een inventaris van het onroerend goed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij het einde van het vruchtgebruik zal de vruchtgebruiker het goed overdragen aan de blote eigenaar in goede staat van onderhoud en hersteIIingen.

Artikel 2

De vruchtgebruiker heeft het volledige en uitsluitende genot van het onroerend goed en is titularis van alle rechten die aan de vruchtgebruiker toekomen.

Hij kan ondermeer het vruchtgebruik vervreemden, hypothekeren, het onroerend goed verhuren, voor zover de termijn van de afgestane rechten de duur van deze overeenkomst niet overschrijdt.

Zonder dat er een beperking bestaat, kan de vruchtgebruiker om het even welk geding in rechte instellen in verband met het vruchtgebruik, met inbegrip van vorderingen tegen een onteigenende overheid, van de vordering tegen de verstoorders van zijn genot.

Hij zal zich bovendien in rechte kunnen verdedigen op om het even welke eis in verband met het onroerend goed.

Artikel 3

De vruchtgebruiker zal het goed onderhouden als een goed huisvader.

Hij zal op zijn kosten alle noodzakelijke herstellingen doen, ten einde het goed terug te kunnen overdragen in de staat waarin het zich bevindt op het ogenblik van de ingebruikname.

De grove herstellingen die onder meer de stabiliteit van het gebouw betreffen, in verband met funderingen of niet-volledige daken, blijven evenwel ten laste van de blote eigenaar.

De eventuele bouwwerken tijdens de duur van het vruchtgebruik worden gerealiseerd door de vruchtgebruiker voor wat het vruchtgebruik betreft en door de blote eigenaar voor wat de blote eigendom betreft. Voor zoveel als nodig doet de vruchtgebruiker bij deze afstand van haar recht van natrekking voor wat de blote eigendom van deze bouwwerken betreft.

De kostenverdeling van de eventuele bouwwerken zal plaatsvinden aan de hand van dezelfde waarderingsmethodieken van het vruchtgebruik en de blote eigendom zoals deze werden gehanteerd bij aanvang van het vruchtgebruik.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen met betrekking tot de verdeling van de kosten zal de kostenverdeling worden vastgesteld door een deskundige, aangesteld door partijen.

Artikel 4

De vruchtgebruiker zal aansprakelijk zijn voor elke schade aan de blote eigendom of aan derden wanneer er een rechtstreeks of onrechtstreeks oorzakelijk verband bestaat tussen de schade en het gebruik van het onroerend goed dat het voorwerp uitmaakt van het vruchtgebruik

De vruchtgebruiker verbindt er zich bovendien toe aan de overheid elke toelating of vergunning te vragen die desgevallend vereist is voor de uitoefening van zijn werkzaamheden.

Artikel 5

Het vruchtgebruik zal voor het verstrijken van de termijn eindigen na een termijn van vijftien dagen volgend op een aangetekend schrijven van de blote eigenaar wanneer de voorwaarden van de huidige overeenkomst niet worden nageleefd en meer in het bijzonder in de volgende gevallen

- wanneer de vruchtgebruiker in gebreke blijft het onroerend goed te onderhouden;

- wanneer de vruchtgebruiker nalaat, wanneer zulks bepaald is, de blote eigenaar te verwittigen.

Het vruchtgebruik zal van rechtswege eindigen voor het verstrijken van de overeengekomen termijn wanneer de vruchtgebruiker in faling of in vereffening wordt gesteld.

In de overige gevallen van vroegtijdige beëindiging van het vruchtgebruik zal de blote eigenaar behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen een vergoeding verschuldigd zijn aan de vruchtgebruiker die gelijk is aan de netto boekwaarde, zijnde de aanschaffingswaarde na afschrijvingen, van het vruchtgebruik op datum van beëindiging.

Artikel 6

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze overeenkomst is bepaald en voor zover er niet uitdrukkelijk wordt van afgeweken, zijn de artikelen 578 tot en met 624 van het Burgerlijk Wetboek van toepassing.

Vergoeding van de inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

AIs vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd zesenzestigduizend euro (166.000,00 EUR), worden aan de heer Johan Dewaele, voornoemde oprichter sub 1, honderd zesenzestig (166) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd vijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR), worden aan mevrouw Remmerie Hilde, voornoemde oprichter sub 2, honderd vijfenzestig (165) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

In aansluiting op het voorgaande hebben de comparanten, ons notaris verzocht akte te verlenen van de statuten. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

- een belastingconsulent zijn,

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

- een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is,

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervuIlen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien, Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Als statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Johan Dewaele, voornoemd.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor, Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één zaakvoerder hierom verzoekt,

Het college van zaakvoerders komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen véôr het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

college van zaakvoerders opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle zaakvoerders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen aIs hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de " meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

Het is het college van zaakvoerders die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder-geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 24, 6de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen,

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

T Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (desgevallend een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AAN WEZIGHEIDSLIIST - BUREAU - NOTULEN

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een Iid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

JAARREKENING

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Eén maand v66r de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een verslag, aan de commissaris(sen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen v66r de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen (of vennoten belast met de controle) ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door het bestuursorgaan.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar,

VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

De vennootschap mag tevens ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen

J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B -Vervolg

in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zaI (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeldi

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN le NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds dertig december tweeduizend en twaalf,

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan,

VOLMACHT

De heer Johan Dewaele, voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), heeft verklaard volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Accountancy Johan Dewaele' met zetel te Waregem, Garenstraat 9, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "I<ruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Indien de vennootschap "OLLINI" als zaakvoerder zou warden aangeduid van de BVBA "Accountancy Johan Dewaele" met zetel te 8790 Waregem, Garenstraat 9, ondernemingsnummer 0454.365.321, zal de heer Johan Dewaele, voornoemd, vaste vertegenwoordiger zijn,

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichters.

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16536-0109-013

Coordonnées
OLLINI

Adresse
GARENSTRAAT 9 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande