OLLIVIER LV

Divers


Dénomination : OLLIVIER LV
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 879.221.460

Publication

10/04/2014
ÿþlee Mc,dWom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N'AN Ir

3 11HM1 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.221.460 Benaming

(voluit) : OLLIVIER LV

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

9111110







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort);

Rechtsvorm BURGERLIJKE LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel: SEULESTRAAT 134 TE 8950 HEUVELLAND (NIEUWKERKE) (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Op de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 29 januari 2014 werden volgende beslissingen genomen

1. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend de vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering, in overeenstemming met artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting, van een tussentijds dividend voor een bedrag van 200.000,00 euro. Dit dividend zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Alle vennoten besluiten vervolgens op individuele wijze met betrekking tot de wijze waarop de dividenduitkering geschiedt, dat deze niet cash wordt uitbetaald, doch wel via het boeken van een schuld van de vennootschap ten opzichte van de vennoten, ten bedrage van 180.000,00 EUR.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft ten opzichte van de in rand vermelde vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering, overeenkomstig artikel 637 Wetboek Inkomstenbelastingen, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% van het tussentijds dividend. De vergoeding voor deze kapitaalverhoging bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. Kapitaalverhoging door inbreng in nature

De vennoten verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van 180.000 EUR, bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend ingevolge voormeld eerste besluit van huidige algemene vergadering. Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen (na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992) van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van 180.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van 325.000,00 EUR op 505.000,00 EUR door inbreng in nature van de dividendvordering.

Ter vergoeding van de voormelde inbreng in natura warden geen nieuwe aandelen toegekend aan de inbrengers. De vergoeding voor de voormelde inbreng in nature bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de aandelen van de Inbrenggenietende vennootschap.

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de beslissing tot, kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 505.000,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 3250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, leder aandeel vertegenwoordigt 1/3.250ste van, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

OLLI VIER JURGEN

Beherende vennoot

GOEMAERE VEERLE

Beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
OLLIVIER LV

Adresse
SEULESTRAAT 134 8950 NIEUWKERKE

Code postal : 8950
Localité : Nieuwkerke
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande