OMHEININGEN DEPREZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMHEININGEN DEPREZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.564.910

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0383-016
20/10/2014
ÿþ- Mod Word 111

--_,,Voor- . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ,..

(

<Y"beh oiaden ,

i', - lefreecth F \

1.. Staatsblad.. i

...e.,...

1111111!MMINIII

bef

aa

Be Sta,

Ondernemingsnr : 0837.564.910

Benaming

(voluit) : OMHEININGEN DEPREZ

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8980 Zonnebeke, Kraalveldstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 17/09/2014, gehouden ten zetel, wordt met éénparigheid van stemmen beslist dat met ingang van 01/10/2014 De Heer Erwin GHEYLE, wonende te 8830 Gils, Bollestraat 9, wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder.

Getekend,

DEPREZ Karel,

Zaakvoerder

rkeeate::eitetierPiimefiesiiiimdeiiittromiesesieWelleip,.itteimcdfflpereeell) 6effleirdietegatisefewstefgeimedsteeteemtesievemlet

ere49::egnevegtitteteretst

30/08/2011
ÿþn+od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IBAIVk

18 AU6. 2011

Griffie

1111111.11.112111.1p111

111

bet



Be Sta,

Ondernemingsnr : 0837.564.910 tePER

Benaming

(voluit) : OMHEININGEN DEPREZ

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8980 Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 12

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag d.d. 19 juli 2011 van het bestuursorgaan en van het controleverslag d.d. 19 juli 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare,

vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Karel DEPREZ, zaakvoerder

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþna neerlegging ter griffie van de akte Q,G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbla

Mol 2.17

OqA

aken kopie

V,

behi

aat Bell Staal

Ó

Cà 0 5 JULI 2011

OrillepER

*11108273

Ondernerningsnr : 8375649 1 4 Benaming

(voluit) : OMHEININGEN DEPREZ

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kraaiveldstraat 12, 8980 Zonnebeke (Passendale)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-'LE' Zonnebeke, op ZEVENENTWINTIG JUNI TWEE DUIZEND ELF "Geboekt zes bladen een verzending te IEPER de 29 JUNI 2011 boek 176 blad 26 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger A.I. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE ", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

BENAMING: OMHEININGEN DEPREZ

- ZETEL: 8980 Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 12.

VENNOTEN:

1/de heer DEPREZ Karel Geert Victor, geboren te Roeselare op tweeëntwintig juni negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 810622-021.92, wonende te Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 12 EN

2/mevrouw GHEYLE Hannelore Marie-José Alice, geboren te Roeselare op drie juni negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 810603-312.80, wonende te Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 12;

-DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van

derden:

- Activiteiten inzake het plaatsen van omheiningen, poorten, afsluitingen, hekkens, carports en tuinhuizen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen & parken, alsook het leggen van opritten en terrassen. Het snoeien en vellen van bomen en heggen. Onderneming voor het aanbrengen van chape, het plaatsen van gyproc wanden en het plaatsen van allerhande isolatiematerialen. Het plaatsen en aanleggen van tuin- & zwemvijvers alsook het plaatsen van zwembaden en jacuzzi's. Kleinhandel in allerhande tuinmeubilair en tuindecoratie.

De vennootschap kan ook optreden als tussenpersoon in de handel. Installaties van zonneschermen, luiken, screens en luifels. Montage van buiten- en binnenschrjnwerk in metaal zoals deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens en winkelinrichtingen. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

Het voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audiovisuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal, enz.

Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en kredietondernemingen.

Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin. Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen. handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijnde verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR : onbeperkte duur vanaf haar oprichting;

KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en hel uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel,met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen,welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen,tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er :

a. twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren;

b. meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de

gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor

verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover

derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting:

- werd de heer DEPREZ Karel, voornoemd voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder van de

" vennootschap benoemd, die verklaart heeft te aanvaarden.

- De bedrijfsleiders hebben recht in vergelding van hun werk en hun verantwoordelijkheid op een wedde, te boeken onder de algemene kosten, en op een vergoeding van hun vertegenwoordigings-, reis en verplaatsingskosten. Het bedrag der wedde zal telkenjare vastgesteld worden door de algemene vergadering der bedrijfsleiders die ingesgelijk het bedrag der voorschotten kan bepalen ttz de periodieke bezoldiging dat elke bedrijfsleider tot de volgende algemene vergadering maandelijks kan afnemen en te verrekenen op het bedrag van zijn wedde of aandeel.

 ALGEMENE VERGADERING : de laatste maandag van de maand juni om negentien uur en voor de eerste maal in twee duizend en dertien;

BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot éénendertig december tweeduizend twaalf.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1. tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. ,

" Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

-VOLMACHT

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan het boekhoudingskantoor Frank Lagae-Vandenbroucke te Roeselare lepersestraat 389 en de eventuele bedienden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hel

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OMHEININGEN DEPREZ

Adresse
KRAAIVELDSTRAAT 12 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande