ONI ONIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONI ONIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.867.230

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 29.11.2013 13673-0220-014
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 06.09.2012, NGL 25.02.2013 13050-0295-015
25/01/2013
ÿþMod Wad 11.1

:,823" :{ ~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«" r#>.,;,,;

"

10101111 Ni

*13015399*

U

I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge ,

tindernemingsnr : 1)445.867.230

Benaming

(voluit) : ON! ONIK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 55 te 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 30/09/2012 dat vanaf heden ontslag gegeven wordt als zaakvoerder aan

Mevrouw Vanhoutte Eliane, wonende te 8620 Nieuwpoort, Henri Crombezlaan 2.

Goedgekeurd door het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 30/09/2012.

Vanhoutte Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lurlç,B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2012
ÿþn .,

Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 111111 11111 1111111111 fl111 li lii 11111110111

*saosasss"

On dernem ingsnr : 0445.867.230

Benaming

(voet} : ONI ONIK

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :1840 Staden, Roeselarestraat 55

Onderwerp akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 22 december 2011, BLIJKT DAT:

- Het doel van de vennootschap werd geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als' tussenpersoon, alle activiteiten als holding, beheermaatschappij, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar,. expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstem-ming met de wettelijke reg lementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-gingsad-vies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negen-tig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en, betreffen onder meer:

" De exploitatie van vaartuigen, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de transitohandel, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissiehandel, de behandeling, fabricatie, herstelling van machines, schepen, werktuigen, motoren en allerhande mechanische voorwerpen en artikelen hiermede in verband.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkun-dige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-feuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbij-stand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

6. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commer-cialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouw-promotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtin-gen van roerende en onroerende aard; agent en I of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-gen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhu-ren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroe-rende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, wonin-gen, studen-tenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen,

Op de laatste blz. van Link B vermetder, : Recto l4aaen en hoedanegneíd van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

Levoegd de rc-*Itz,petuuri aa,tzien v. Liel. ,o te vitegerwoordiger

1; pr o . Naam ea harrel kaieiny.

i~Tagën bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

9. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

- De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "ON1 ONIK" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ONI ONIK' is de voortzetting van de naamloze vennootschap "OM ONIK", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aange-tracht wordt aan de activa- en passiva posten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, 'BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "'ONI ONIK', worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ONI ONiK'.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONI ONIK".

De som van het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONI ONIK" behoudt het ondeme-mingsnummer, hetzij BTW BE 0445.867.230.

De honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegen-Iwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap "OM ONIK".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "ONI ONIK" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet ouder is dan drie maanden, alsook van het voormelde verslag van 13 december 2011, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 september 2011, hetzij niet meer dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

"5. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en elf die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV ONI ONIK werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 379.015,70 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 150.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (109.115,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen andere inrichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden

in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen omzetting van de NV ONl ON1K in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden

gebruikt

Brugge, 13 december 2011-12-22

BDO BEDRIJFSREVISOREN, Burg Ven CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vendewalle."

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank

van koophandel te leper samen met de uitgifte van deze akte.

- De vergadering verleent ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ONl ONIK", te weten:

-De heer Jan Vanhoutte;

-Mevrouw Benedicte Vanhoutte;

-Mevrouw Effane Vanhoutte, allen voornoemd.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de bestuurders bekomen de uittredende bestuurders onvoorwaardelijk kwijting voor het door hen gevoerde bestuur.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam: "ONl ONIK".

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, beheermaatschappij, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstem-ming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-gingsad-vies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negen-tig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

" De exploitatie van vaartuigen, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de transitohandel, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissiehandel, de behandeling, fabricatie, herstelling van machines, schepen, werktuigen, motoren en allerhande mechanische voorwerpen en artikelen hiermede in verband.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkun-dige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-feuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbij-stand, het waarnemen van mandaten ais bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit ailes in de meest ruime zin.

5. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

6. Aile handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commer-cialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouw-promotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; aile bemiddeling, dienstverlening en service bij venichtin-gen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-gen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhu-ren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroe-rende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, wonin-gen, studen-tenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

9. Trading in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

De zetel is gevestigd te 8840 Staden, Roeselarestraat 55 (gerechtelijk arrondissement leper).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 61.419,98 vertegenwoordigd door 125 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 11125ste van het maatschappelijk kapitaal.

Ais niet-statutaire zaakvoerder zijn de heer Jan Vanhoutte, mevrouw Benedicte Vanhoutte en mevrouw Eliane Vanhoutte aangesteld voor onbepaalde duur:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het boekjaar loopt van 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste donderdag van de maand maart om 14,00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, niet aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevohge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

- De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel en beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit het hierna beschreven vermogen van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ONI ONIK FASHION CREATIONS', met maatschappelijk zetel te 8840 Steden, Roeselarestraat 55, op te richten, de

+ ~ Y

statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afslui-tingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

- De algemene vergadering van de voornoemde vennootschap "ONI ONIK", stelt vast dat ingevolge de partiële splitsing en de overdracht van de activa en passivabestanddelen, het kapitaat van de vennootschap verminderd is met éénenzestigduizend vierhonderd en negentien euro, achtennegentig cent (¬ 61.419,98) en dat het thans achtentachtigduizend vijfhonderd tachtig euro, twee cent (¬ 88.580,02) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen, met elk een frac-tiewaarde van één/honderd vijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal.

kapitaalverhoging:

Zijn alhier tussengekomen:

De heer VANHOUTTE Jan Oscaar, geboren te Kortrijk op 29 september 1931 en zijn echtgenote, mevrouw VAUTERIN Kristiana Angeline Julius, geboren te Kortrijk op 22 april 1933, samenwonende te 8840 Staden, Roeselarestraat 57, verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hierna beschreven onroerende goederen.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, 'BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, op datum van 13 december 2011.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV ON1 ONIK, bestaat uit de inbreng van een onroerend goed, door de heer Jan VAN HOUTTE en mevrouw Kristiana Vauterin, voor een inbrengwaarde van 380.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuurorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeengekomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaan uit 112 aandelen van de NV ONI ONIK, zonder vermelding van nominale waarde.

Op het onroerend goed dat wordt ingebracht, rusten hypothecaire inschrijvingen. Er worden geen schulden in de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de kredietnemers niet aan verplichtingen zouden voldoen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV ONI ONIK en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Brugge, 13 december 2011-12-22

BDO BEDRIJFSREVISOREN, Burg Ven CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle"

Overeenkomstig de wet hebben de zaakvoerders eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerders zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

GEMEENTE STADEN/ tweede afdeling / OOST-NIEUWKERKE

1.Artikelnummer : 01639.

FABRIEKSGEBOUW op en met grond en alle aanhorigheden, Roeselarestraat 55, bekend volgens het kadastraal uittreksel afgeleverd op 08/12/2011 onder Staden/Tweede afdeling/Oostnieuwkerke, sectie C, nummer 0145/N2, met een oppervlakte van 8a 87ca

3.Artikelnummer : 03557.

PERCEEL GROND BELAST MET EEN RECHT VAN OPSTAL, Roeselarestraat 55+, bekend volgens het kadastraal uittreksel afgeleverd op 08/12/2011 onder Staden/Tweede afdeling/Oostnieuwkerke, sectie C, nummer 0145/B/2, met een oppervlakte van 13a 32ca.

- Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden aan de heer Jan Vanhoutte en zijn echtgenote mevrouw Kristiana Vautrin, voornoemd, toegekend:

Honderd en twaalf (112) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde van voornoemde bvba 'ONI ONIK';

die verklaren te aanvaarden.

De vergadering van de voornoemde vennootschap 'ONI ONIK' stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap ¬ 468.580,02 bedraagt, vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

p

tweehonderd zevenendertig (237) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/tweehonderd zevenendertigste (1/237ste) van het kapitaal.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tachtig euro twee cent (¬ 468.580,02).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd zevenendertig (237) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénitweehonderd zevenendertigste (1I237ste) van het maatschappelijk kapitaal"

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende, nieuwe vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, tenzij deze specifiek betrekking hebben op de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen

" bestanddelen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en coordinatie statuten.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op ûG laatste biz. vun Luits b vermelden . Recto . Naam en hoedenieeici van de instiumerneiencie notons, helsg van de perso(o)ir(en)

bevoegd t:::i acnzien van deiten te ..1N%.gesn vcordi,)vn

Verso : Naam handtel:cning

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 18.11.2011 11614-0060-015
08/11/2011
ÿþ1EPER

,t1\

'i111 1lI1 tII I'1 1iI llI llh1 II 11

" iiiseov

Mod 2.1

 .,BANk

(cg 25 OKT. 2011 ~

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.867.230

Benaming

(voluit) : ONI ONIK

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ROESELARESTRAAT 55-57 - 8840 STADEN

Onderwierp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL D.D. 5 OKTOBER 2011

Jan VANHOUTTE

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 02.09.2010, NGL 15.10.2010 10581-0316-015
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 03.09.2009, NGL 30.10.2009 09838-0242-015
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 28.11.2008 08831-0328-015
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 26.09.2007 07740-0019-014
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.09.2006, NGL 26.10.2006 06851-2273-015
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 01.09.2005, NGL 28.10.2005 05844-1145-015
05/11/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 02.09.2004, NGL 29.10.2004 04771-4990-015
25/11/2003 : KO125410
27/10/2003 : KO125410
28/11/2002 : KO125410
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 03.09.2015, NGL 01.10.2015 15631-0333-013
03/10/2000 : KO125410
10/12/1994 : KO125410
21/01/1992 : KO125410
24/12/1991 : KO125410

Coordonnées
ONI ONIK

Adresse
ROESELARESTRAAT 55-57 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande