OOSTENDE ICE CREAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OOSTENDE ICE CREAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.419.527

Publication

24/01/2014
ÿþ mod 11.1



ram In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

1 5 et,, 2014

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : . (1C.~.L jol ,9 .5 &

Benaming (voluit) : Oostende Ice Cream

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 63

1040 Etterbeek

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik Debucquoy, notaris met standplaats te Diksmuide, op 30. december 2013, geregistreerd te Diksmuide (acht bladen, twee verzendingen) op 3 januari 2014, boek 433,: blad 17, vak 3, ontvangen vijftig euro (50,00-eur), getekend de adviseur - de e.a. Inspecteur Koen Baert, dat:

1° Door:

A. De Naamloze Vennootschap IMMO-DALO met zetel te 1040 Etterbeek, Tervurenlaan 63 (1e verdieping) BTW-BE -- 0427.009.143 RPR Brussel,

B. De Naamloze Vennootschap Blankenbergse Investeringsmaatschappij, met zetel te 1040 Etterbeek,: Tervurenlaan 63 (1e verdieping) BTW BE 0464.191.124 - RPR Brussel.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,

2°De benaming van de vennootschap is: Oostende Ice Cream.

3°De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Brussel (Etterbeek), Tervurenlaan 63

4°Deze vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor: rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle activiteiten als; holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar,; aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en; waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de; activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december; negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime; :: onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van; alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en? betreffen onder meer

la. de groot- en kleinhandel in roomijs, consumptie-ijs, voedingswaren in het algemeen, suikergoed,; chocoladeproducten, evenals de productie van dergelijke producten

lb. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer,: uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

 onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten,. ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten,: urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

 beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende:

waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

2, Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

3. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen,; verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in. concessie nemen.

4. De coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie: van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de: meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende: aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen;: leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of

" ; nemen,, onderhuren of verhuren1verkopenen omvormen,,yerkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende;

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

B. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

7. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, seoretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9. Trading in de meest ruime zin.

10. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake:

5°Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijftigduizend (50.000) euro en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/vijfhonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

1.- de naamloze vennootschap Immo Dalo voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenenveertig duizend negenhonderd (49.900) euro, waarvoor haar vierhonderd negenennegentig (499) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk éénvijfhonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort;

2.- de naamloze vennootschap Blankenbergse Investerinusmaatschappit, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd (100) euro, waarvoor haar: één (1) aandeel toegekend wordt zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één/vijfhonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort.

bewijs van volstorting

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal vijftigduizend (50.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer BE23 0017 1494 9791, bij de BNP Paribas Fortis te Roeselare, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 27 december 2013.

6°De duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

7°De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

` behouden aan het Belgisch Staatsblad



Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandeliik de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening, De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

- Extern en intern bestuur !beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

8°Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december,

9°Verdeling van de winst  aanleggen van reserves -- verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

10°De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni van elk jaar om viiftien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Oostende lce Cream", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Zaakvoerders: benoeming  aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

F 4

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



- te benoemen tot zaakvoerders: voornoemde vennootschap NV Immo-Dato en voornoemde vennootschap

NV Blankenbergse Investeringsmaatschappij, die verklaren dit mandaat te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 15 en volgende van de statuten,

kennisname aanstelling vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap immo-Dato

De oprichtersvergadering neemt kennis van de beslissing van de raad van bestuur van voornoemde vennootschap Immo-Dalo (niet-statutaire zaakvoerder in huidige vennootschap) de dato 14 november 2013 houdende aanstelling van de heer Van Isacker Frederik Walter Luc Alfons Marie (geboren te Gent op 17 juli 1958, wonende te 4360 ESCH-SUR-ALZETTE (Luxemburg), 2C PORTE DE FRANCE), appartement 692, als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van nv lmmo-Dalo in huidige vennootschap Oostende Ice Cream, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen. De heer Frederik Van isacker heeft zijn benoeming aanvaard.

Een uittreksel van deze beslissing van de raad van bestuur van lmmo-Dalo NV zal samen met een uittreksel uit deze akte neergelegd worden in het dossier van de vennootschap Oostende Ice Cream, gehouden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, en die tevens onder naam en hoofding van Oostende lce Cream ter publicatie zal aangeboden worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

kennisname aanstelling vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap Blankenbergse investeringsmaatschappij

De oprichtersvergadering neemt kennis van de beslissing van de raad van bestuur van voornoemde vennootschap Blankenbergse investeringsmaatschappij (niet-statutaire zaakvoerder in huidige vennootschap) de dato 14 november 2013 houdende aanstelling van de heer Van Isacker Sébastien Patrick Colin, (geboren te Gent op 1 september 1988, wonende te 8300 Knokke-Heist, Noordzeelaan 22), als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van nv Blankenbergse Investeringsmaatschappij in huidige vennootschap Oostende Ice Cream, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen. De heer Sébastien Van isacker heeft zijn benoeming aanvaard,

Een uittreksel van deze beslissing van de raad van bestuur van Blankenbergse Investeringsmaatschappij NV zal samen met een uittreksel uit deze akte neergelegd worden in het dossier van de vennootschap Oostende lce Cream, gehouden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, en die tevens onder naam en hoofding van Oostende lce Cream ter publicatie zal aangeboden worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerders, de vennootschappen Immo-Dalo en Blankenbergse investeringsmaatschappij, duiden aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: voornoemde heer Frederik Van Isacker, die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen,

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van hun machten, ingevolge Artikel 15 van de statuten, verklaren de zaakvoerders verklaren de zaakvoerders de heer Stephan Martens, accountant, wonende te 8300 Knokke-Heist, Meerlaan 129, ais bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden het voeren van alle communicatie met en het vervullen van aile formaliteiten bij het ondernemingsloket, het rechtspersonenregister alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hendrik Debucquoy,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

- notulen Raad van Bestuur dd. 14 november 2013 van NV immo Dalo

- notulen Raad van Bestuur dd. 14 november 2013 van NV Blankenbergse investeringsmaatschappij.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþ"

~ º%.~~ *u'.r~i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanbgdlontvalagen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 3 KAUT 2015

ter griffie van de Nederlandstafige

rgef;ta.g.lan u,t?n tS5',4di0-19c-t~4e1 Rrnssef

rr

~iffi~ - _

Ondernemingsnr : 0544.419.527

Benaming

(voluit) : Oostende ice Cream

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 63, 1040 Etterbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders, zetelverplaatsing Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 februari 2015.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van NV Immo Dalo met als vaste vertegenwoordiger, de heer Frederik Van Isacker. Met éénparigheid van stemmen wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van NV Blankenbergse lnvesteringsmaatschappij met als vaste vertegenwoordiger, de heer Sebastien Van lsacker. Met éénparigheid van stemmen wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten tot de benoeming ais zaakvoerder van de heer Marion

Wilmotte, Avenue Winston Churchill 189 bus 10, 1180 Uccle.

Zijn mandaat, dat bezoldigd is, neemt een aanvang vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten tot de benoeming als zaakvoerder van mevrouw Stephanie

Galloy, Normandfaan 37 b 502, 8430 Middelkerke.

Haar mandaat, dat bezoldigd is, neemt een aanvang vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt de zetelverplaatsing van de Tervurenlaan 63 te 1040 Etterbeek naar de Ooststraat 25 te 8400 Oostende goedgekeurd.

Stephanie Gafloy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0078-015

Coordonnées
OOSTENDE ICE CREAM

Adresse
OOSTSTRAAT 25 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande