OPJ PROMOTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPJ PROMOTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.351.429

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.08.2013, NGL 23.08.2013 13475-0528-017
31/07/2013
ÿþ'

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill *131 0119*

'E

~

Ondernemingsnr : 0835351429

Benaming

(voluit) : OPJ PROMOTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JUTESTRAAT 55 _ 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 15/04/2013 gehouden op de maatschappelijke zetel werd met unanimiteit van stemmen beslist om met ingang van 16/04/2013 de maatschappelijke zetel van de onderneming over te brengen naar Sint-Jorisstraat 21 bus 4 te 8500 Kortrijk

Mehdi Devos

Zaakvoerder

ni

ONITEUR

2 4 -0?-

_GSCH STtiATSBLA`

NEERGELEGD

0 5. 07. 2013

RECFf ï KO ~ç(r,~~ANDEL

BELGE

2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.09.2012, NGL 27.09.2012 12593-0177-013
20/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoud: I 11111

aan he " 11060591"

Belgisc Staatsbl



Ondememingsnr : 0133S . 3S-1. 4at9

Benaming

(voluit) : OPJ PROMOTIONS



NEERGELEGD

G 8. 04. 2011

- -Gzi

.:r, KOOPHANDEL

RFGH i

#4G1RTR-14K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Jutestraat 55

Onderwerp akte : OPRICHTING NA SPLITSING

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Strypsteen te Knokke-Heist op vijf april tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist, achttien bladen, nul renvooien, op 06 APR 2011, Reg 5, boek 136, blad 99, vak 7, ontvangen; vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (Getekend) D. Tavernier, blijkt dat

(1) de Heer DEVOS, Mehdi Willem Lou Jean Jacques, rijksregisternummer 700411 263 32 geboren te Waregem op elf april negentienhonderd zeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Canadasquare 22 bus 02.

(2) Mevrouw WILMS, Sophie Marie Alex, rijksregisternummer 730829 262 69, geboren te Antwerpen op. negenentwintig augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8300 Knokke Heist, Morgensterpad 4,

de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPJ PROMOTIONS met zetel te Knokke-Heist, Morgensterpad 4, ondememingsnummer 0869.947.270, de volgende beslissingen genomen hebben in de buitengewone algemene vergadering:

Eerste besluit - Splitsingsvoorstel

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstel de dato 10 februari 2011 en de vennoten erkennen uiterlijk één maand vóór de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen met uitzondering van hetgeen hierna bepaald.

De vergadering heeft beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre deze artikelen op de verslagen betrekking hebben, zoals voorzien in de agenda.

Tweede besluit - Splitsing

De vergadering heeft het aangekondigde splitsingsvoorstel aanvaard. Zij heeft aldus besloten dat het gehele' vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS", zowel de' rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het' voornoemde splitsingsvoorstel op twee op te richten vennootschappen, namelijk de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" (nieuw).

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer dat:

a)De ruilverhouding van de aandelen worden bepaald als volgt:

- drieënnegentig (93) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap SOWI PROJECTS worden' uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap OPJ PROMOTIONS, hetzij drieënnegentig (93); aandelen van de vennootschap SOWI PROJECTS tegen drieënnegentig (93) aandelen van de vennootschap OPJ PROMOTIONS, vertegenwoordigend de helft van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen' vennootschap.

- drieënnegentig (93) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap OPJ PROMOTIONS (nieuw) worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap OPJ PROMOTIONS, hetzij drieënnegentig (93) aandelen van de vennootschap OPJ PROMOTIONS (nieuw) tegen drieënnegentig (93) aandelen van de, vennootschap OPJ PROMOTIONS, vertegenwoordigend de helft van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen vennootschap.

De ruilverhouding is derhalve 1 voor 1.

De splitsing trekt zich door op het niveau van de aandeelhouders waardoor de heer Mehdi Devos de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) zal verkrijgen en mevrouw Sophie Wilms de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS".

b)De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 31 december 2010. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de op te richten vennootschappen "SOWI PROJECTS" en "OPJ

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

PROMOTIONS" (nieuw) tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

c)De handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 januari 2011, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

d) De respectievelijke aandelen zullen vanaf hun creatie recht geven op deelname in de winst voor het lopende boekjaar, betreffende welk recht geen bijzondere regeling dient getroffen te worden.

Derde besluit - De overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap en de oprichting van de nieuwe vennootschappen

A. De overgang van het vermogen

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten dat het gehele vermogen van de vennootschap "OPJ PROMOTIONS" overgaat op de twee besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) die thans worden opgericht.

De vergadering heeft besloten dat de overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeurige beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste venn000tschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrijgende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden. Tegenover derden zullen alle nieuwe vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan "SOWI PROJECTS" die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

B. De oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOWI PROJECTS

C.De algemene vergadering van OPJ PROMOTIONS heeft beslist een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPJ PROMOTIONS op te richten waarin het vermogen van de gesplitste vennootschap deels wordt ingebracht zoals hierna bepaald en waarvan de statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM  BENAMING- ZETEL.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "OPJ PROMOTIONS".

De zetel wordt voor het eerste gevestigd te 8790 Waregem, Jutestraat 55.

KAPITAAL  AANDELEN  VOLSTORTING.

In het kader van de splitsing van de overdragende vennootschap de B.V.B.A "OPJ PROMOTIONS" bestaat de inbreng in natura ten bedrage van ¬ 28.065,72 in de thans op te richten vennootschap "OPJ PROMOTIONS", uit activa en passivabestanddelen die aan de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld zoals uitgebreid beschreven in het voormelde splitsingsvoorstel. Voormelde inbreng zal leiden tot een inbrengwaarde in het kader van de splitsing van ¬ 18.600 kapitaal en ¬ 9.465,72 verdeeld over reserverekeningen en overgedragen resultaat.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

Het is vertegenwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/drieënnegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag de dato 4 april 2010 door Mertens, Dewaele, Achten & Co, Bedrijfsrevisoren BV owe B.V.B.A. vertegenwoordigd door de heer Dirk Achten, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura ad Euro 28.065,72 in het kader van de splitsing van de overdragende vennootschap de B.V.B.A. `OPJ PROMOTIONS' bij oprichting van de verkrijgende vennootschap de B.V.B.A. 'OPJ PROMOTIONS' (nieuw) bestaat uit activa en passivabestanddelen die aan de verkrijgende vennootschap werden toebedeeld.

Als besluit van onze controlewerkzaamheden over de inbreng, zijn wij van oordeel dat: a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

b)dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

c)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde in het kader van de splitsing van Euro 18.600,00 kapitaal en Euro 9.465,72 verdeeld over reserverekeningen en overgedragen resultaat. Deze waardebepaling komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

e)dat de vergoeding van de inbreng bestaat uit 93 aandelen van de op te richten vennootschap 'OPJ PROMOTIONS' (nieuw), zonder vermelding van nominale waarde. De fractiewaarde bij oprichting bedraagt Euro 200,00 per aandeel.

f)dat aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap geen andere voordelen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Zandhoven, 4 april 2010

De bedrijfsrevisor,

(getekend)

Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren

BV ovve B.V.B.A

Vertegenwoordigd door Dirk ACHTEN"

Door de oprichter werd een bijzonder verslag opgesteld waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van voormeld verslag en het verslag van de bedrijfsrevisor zal ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Als vergoeding voor voormelde inbreng worden aan de aandeelhouders van de gesplitse vennootschap "OPJ PROMOTIONS" 93 aandelen uitgereikt van de nieuwe vennootschap "OPJ PROMOTIONS", die zoals bepaald in het voormelde splitsingsvoorstel, zullen worden toebedeeld aan de heer Mehdi Devos, voornoemd.

De aandeelhouders erkennen dat alle aandelen volledig afgelost zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van nu af ter beschikking is van de nieuw opgerichte vennootschap "OPJ PROMOTIONS"

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. FINANCIEEL PLAN  QUASI INBRENG  OPRICHTINGSKOSTEN

De vergadering heeft erkend:

- dat de notaris Philippe Strypsteen voorlezing gegeven heeft van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen; luidens dit artikel wordt de natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan. .

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het eerste lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt;

- dat de Notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichter van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (artikel 215 juncto artikel 229,5° van het Wetboek van Vennootschappen).

Voor het verlijden van deze akte werd aan Notaris Philippe Strypsteen een financieel plan overgemaakt, opgemaakt op 22 maart 2011. Dit financieel plan, waarin het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap wordt verantwoord, zal door Mij, Notaris, bewaard worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

- te weten dat omtrent enig, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste éénitiende deel van het geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft (artikels 220,221 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen);

- dat de notaris hen erop gewezen heeft dat, wanneer bepaalde activiteiten van het doel gereglementeerd zijn, de vennootschap alsook haar vertegenwoordigers onderworpen zijn aan de voorwaarden gesteld voor de uitoefening van de gereglementeerde activiteit;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Jutestraat 55.

Doel

De vennootschap zal tot doel hebben:

hetzij voor rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijke elke andere wijze, in

België of in het buitenland:

a) de studie en/of uitvoering van onroerende markten, van elke aard ook, onder andere de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en verbouwen, het afbreken en heropbouwen, ruiling, valorisatie, de leasing, inrichting, verkaveling, de uitbating, de promotie, het beheer van onroerende goederen. De vennootschap mag optreden als syndicus en als makelaar in onroerende goederen.

b) het afsluiten van verzekeringscontracten, het beheer van een verzekering portefeuille.

c) het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

d) het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

e) de aankoop, de ruiling, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

f) uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijk gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

g) leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking en  programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

h) verhuring aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

i) import en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar- en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbare of geljkaardige instellingen. Dit alles in de meeste ruime zin.

j) het regisseren, produceren, monteren, reportage- en studiowerk van video's en films.

k) reproductie van opgenomen media, realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking, voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de film- en videoproductie verwant zijn, oa. nasynchroniseren, toevoegen van speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben. Activiteiten van film- en videostudio, terbeschikkingstelling van technisch materiaal, productie van televisieprogramma's, productie en verdeling van films en video's, geluidsopnames, synchronisatie, montage en realisatie van montagebanden.

I) de vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven en op alle wijzen in volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staan of om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verleden, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieënnegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van juni om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de

bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

e

SLOTBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

e Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in

yq de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

r+ BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

NOnmiddellijk heeft de vergadering beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder en dit voor

ó onbepaalde duur: de heer Mehdi Devos, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen

ó te zijn door enige verbodsbepaling.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER VOOR HUIDIGE VENNOOTSCHAP

De vergadering heeft de heer Mehdi Devos, voornoemd, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van

et huidige vennootschap in het kader van al haar huidige en toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

et Dit mandaat is onbezoldigd en onbepaald in tijd, vanaf heden tot aan wijziging of herroeping. In dit geval zal

et een opvolger dienen benoemd te worden.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens aandersluidende beslissing van de algemene

" vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

P: Het eerste boekjaar neemt aanvang op 1 januari 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2011. BIJZONDER VOLMACHT

De vergadering heeft bij deze bijzondere volmacht gegeven aan de heer Eddy Delys, te 8531 Harelbeke, Kuipersstraat 1 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdients Financiën, met in het bijzonder de administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met

et de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm. de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Goedkeuring van de oprichting en van de statuten van de op te richten vennootschappen «SOWI PROJECTS» en «OPJ PROMOTIONS»

Overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen keurt de vergadering het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschappen «SOWI PROJECTS» en «OPJ PROMOTIONS» goed.

D. Andere bepalingen

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft het volgende vastgesteld:

Overeenkomstig artikel 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de gesplitste vennootschap.

E. Kwijting

De vergadering heeft beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de twee verkrijgende vennootschappen van de eerste jaarrekening die na de splitsing wordt opgesteld, zal gelden als kwijting aan de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap.

Vierde besluit  Ontslagen

De vergadering heeft het ontslag aanvaard van de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap "OPJ PROMOTIONS"

Vijfde Besluit - Bevoegdheden

Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel als mogelijk, verleend aan elke zaakvoerder van de verkrijgende vennootschappen, waarbij ieder afzonderlijk kan optreden wat betreft de vennootschap waarvan hij zaakvoerder is. Aan de heer Mehdi Devos en mevrouw Sophie Wilms wordt in het bijzonder de bevoegdheid verleend om:

1.alle formaliteiten bij de bevoegde overheden te vervullen met het oog op schrapping of overbrenging;

2.als vergoeding voor deze overdracht te aanvaarden:

 door mevrouw Sophie Wilms 93 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de nieuwe vennootschap «SOWI PROJECTS», zonder opleg;

 door de heer Mehdi Devos 93 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de nieuwe vennootschap «OPJ PROMOTIONS», zonder opleg;

3.de registers van de nominatieve aandelen bij te werken, waarbij de kosten van deze verrichtingen door de verkrijgende vennootschappen worden gedragen;

4.in het kader van deze overdracht door splitsing, voor zover nodig, de hypotheekbewaarder vrijstelling te verlenen om een ambtshalve inschrijving te nemen, te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot ontbinding, handlichting te verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan AMVG Accountants & belastingsconsulenten bvba, te 2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 28, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering heeft vastgesteld dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Notaris Philippe Strypsteen stelt bijgevolg vast dat de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS door oprichting van twee nieuwe vennootschappen met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Nota ris

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift van de akte buitengewone vergadering en verslag van de

bedrijfsrevisor bij de inbreng in natura en verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 15.06.2015 15181-0488-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 14.06.2016 16179-0536-014

Coordonnées
OPJ PROMOTIONS

Adresse
SINT-JORISSTRAAT 21, BUS 4 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande