ORTHOPAEDICS.BE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ORTHOPAEDICS.BE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.824.221

Publication

18/03/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken-kopie na neerlegging ter gri

NEERGELEND~~ ~Û~ I~~VDVAN

A ÉDC ,

`l ll AEC~º%TBA

~~I~~ II~~ 1111 BRUGGE (AFD BRUGGE)

~ I II à

1111111.1181011111 U1I~ 0 ~

1~* ~ ~ Ad griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.824.221

Benaming

(voiet) : INSTRULIFE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 8020 Oostkamp, Legeweg 1571

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 24.02.2014, dragende de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 26 februari 2014, twee bladen, geen verzendingen, boek 236, blad 19, vak 12. Ontvangen: vijftig Euro (¬ 50,00). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) Kurt Van Loo, Adviseur ai" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "INSTRULIFE" besloten heeft om de naam te wijzigen in Orthopaedics.be en bijgevolg de tweede zin van artikel 1 van de statuten te wijzigen als volgt: "Zij draagt de benaming 'Orthopaedics.be,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0471-038
27/06/2013
ÿþ1 "P`i

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Maa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIV 11111111111191àllUlll





Ondernemingsnr : 0871.824.221

Benaming

(voluit) : Instrulife

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Legeweg 157 Bus I, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoemingen

Uit de notulen algemene vergadering van 08.06.2012 blijken de volgende ontslagen en herbenoemingen

- de herbenoeming als commissaris van de Burg, BVBA Van Cauter  Saeys & Co, Gentse Steenweg 55,. 9300 Aalst, met als vaste vertegenwoordiger Willem Van Cauter voor een periode van 3 boekjaren.

- het ontslag van volgende bestuurder: de heer Lejaeghere Maarten.

- de herbenoeming van volgende bestuurders voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2018. De heer Cardon Christiaan, de heer Bastijns Jeroen en de heer Lejaeghere Maarten.

De raad van bestuur van 8.06.2012 duidt de heer Christiaan Cardon aan als gedelegeerd bestuurder.

Getekend

Christiaan Cardon

Gedelegeerd bestuurder

ter Clti~i'iC' ~er

RECHTBANK VAN 1400PHANqEi< TE

BRUGGE Urttçtac;)

QP'~21)1, 1 7 ~,~Ni: Griffie

NEERGELEGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2012
ÿþVoor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12160522* ~I

Ondernemingsnr : 0871.824.221

Benaming

(voluit) : INSTRULIFE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 I

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE (overnemende vennootschap)

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 24.08.2012, dragende de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 5 september 2012, zes bladen, één verzending, boek 226, blad 73, vak 8. Ontvangen : vijfentwintig Euro (E 25,00). De eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) Billiau B." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "INSTRULIFE" besloten heeft:

"EERSTE BESLUIT.

Verslagen en voorafgaande verklaringen.

1.1 Fusievoorstel.

De zaakvoerder / raad van bestuur van zowel de naamloze vennootschap 'INSTRULIFE, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 1, overnemende vennootschap en van de besloten vennootschap `Fleterna', overgenomen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit fusievoorstel werd neergelegd op de respectievelijke griffies van de rechtbanken, op 26 en 29/06/2012,; zowel door de ovememende vennootschap als door de overgenomen vennootschap.

1.2.Verslag door de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft eveneens een omstandig schriftelijk verslag opgesteld op 10/06/2012, omtrent voornoemd fusievoorstel, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.3. Verslag van de bedrijfsrevisor

De Burgerlijke BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Cauter, aangeduid door de zaakvoerder, heeft een verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen :

"VIII. Conclusies

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 695 voorlaatste en laatste 1id'; van het Wetboek van Vennootschappen van de NV Instrulife bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap BVBA Fletema via fusie door overneming, overneemt, zowel de rechten ais de; verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan op een andere vennootschap tegen de uitreiking van aandelen in de verkrijgende of overnemende vennootschap aan de, vennoten van de ontbonden vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdrging grug4e)

I 4 Sr.+" ~

~0~~`e:z- .----~..

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura voor een totaal boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 81.521,58 bij kapitaalverhoging bestaat uit de uitgifte van 1400 nieuwe aandelen van de NV Instrulife, zonder vermelding van nominale waarde, aan de aandeelhouder van de BVBA Fleterna,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doene betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 31 juli 2012

Burg, BVBA Van Cauter-Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de heer Willem Van Cauter. zaakvoerder."

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, daar elke aanwezige aandeelhouder erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen zal terzeifdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de desbetreffende griffies van de rechtbank van koophandel.

1.4 Geen wijziging

De voorzitter verklaart namens de raad van bestuur van de overnemende vennootschap dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, dat deze door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap niet werd op de hoogte gebracht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds zelfde datum.

1.5 Besluit van de overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap heeft besloten, overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gedagtekend op 24/08/2012, voorafgaandelijk dezer, voor ondergetekende notaris, tot haar ontbinding zonder vereffening en tot haar fusie door overneming van onderhavige vennootschap volgens het fusievoorstel overeenkomstig het voorstel waarvan hierboven sprake.

TWEEDE BESLUIT.

Fusie

De voorzitter geeft lezing van onderhavig fusievoorstel,

Overeenkomstig dit fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de overdracht, besluit de algemene vergadering tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap van de besloten vennootschap 'Fleterna', zijnde de overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de financiële toestand afgesloten op 31/12/2011.

Alle handelingen vervuld door de overgenomen vennootschap sinds 01/01/2012 zullen worden geacht, vanuit boekhoudkundig standpunt, te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap, mits het betalen door deze laatste van het hele passief van de overgenomen vennootschap, het uitvoeren van al haar verbintenissen, het dragen en betalen van alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamd ook, die zouden kunnen voortvloeien uit de fusie en het vrijwaren tegen alle vorderingen.

Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van duizend vierhonderd (1400) nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap Instrulife, zonder aanduiding van nominale waarde en uit te geven in het kader van een kapitaalverhoging waarvan hierna sprake, Deze nieuwe aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

2. Omschrijving van het overgedragen vermogen en voorwaarden van overdracht.

Is onmiddellijk tussengekomen ; de NV Ecuphar, voornoemd.

Handelend overeenkomstig machtiging hem verleend door de buitengewone vergadering van de besloten vennootschap 'Fleterna, en waarvan verslagschrift werd opgesteld door ondergetekende notaris op 24/08/2012, voorafgaandelijk dezer.

Die, na lezing te hebben gekregen van alwat voorafgaat, verklaren dat de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap 'Fleterna' bestaat uit wat volgt en dit op basis van de toestand afgesloten op 31/12/2011 ;

Algemene voorwaarden van de overdracht.

1.De goederen worden overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vennootschap verklaart volledige kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

2,Voorschreven overdracht is verricht op basis van tussentijdse cijfers afgesloten op 31/12/2011, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds deze datum door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd ais zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom en het genot van de overgedragen goederen vanaf 01/01/2012,

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 01/01/2012.

. ~

Voor-. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van 'Fleterna'. De naamloze ; vennootschap Instrulife, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4,In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of ander waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

5.1" iuidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om

-de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; dit passief bedraagt op datum van 31/12/2011 de som van 770,41 ¬ ; om alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te viceren;

-alle akkoorden of verbintenisen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten.

-alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Vergelding van de overdracht.

Ter vergelding van de overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de bvba 'Fleterna' , tengevolge van de ontbinding zonder vereffening, aan onderhavige vennootschap, besluit de algemene vergadering aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap duizend vierhonderd nieuwe aandelen toe te kennen, volledig volstort.

Deze aandelen zullen worden verdeeld onder hen als volgt ; 1.400 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap voor 1.500 aandelen van de overgenomen vennootschap.

DERDE BESLUIT

Ter vergelding van de overdracht van het vermogen van de besloten vennootschap 'Fleterna', besluit de ; algemene vergadering, onder hetzelfde voorbehoud zoals hierboven, het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van zevenendertig duizend vijfhonderd euro (37.500,00 ¬ ), om het te brengen van tachtig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (80.592,01 ¬ ) op honderd en achttien duizend en tweeënnegentig euro een cent (118.092,01 ¬ ), door het creëren van duizend vierhonderd aandelen, zonder aanduiding van " nominale waarde, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Deze aandelen zullen slechts delen in de winst vanaf één januari tweeduizend twaalf.

" Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort, aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en worden verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuurder%.van Instrulife en de zaakvoerders van Fleterna, a rato van 1.400 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap voor 1.500 aandelen van de overgenomen vennootschap.

De toekenning van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de inschrijving van de nieuwe aandeelhouders in het register van de aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT.

Onder het zelfde voorbehoud als hierboven, besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten alsvolgt aan te passen

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en achttien duizend en tweeënnegentig euro een cent (118.092,01 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vijftig (5.650) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één / vijfduizend zeshonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT.

De aanwezige bestuurders en aile leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken en dat bijgevolg

-de vennootschap'Fletema' heeft opgehouden te bestaan;

-de aandeelhouders van de vennootschap 'Fleterna', aandeelhouders zijn geworden van de naamloze vennootschap Instrulife.

-het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de vennootschap 'Fleterna', werd overgedragen aan de naamloze vennootschap instrulife.

-de kapitaalverhoging, voorzien in het derde besluit hierboven, is voltrckken en dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk werd gebracht op honderd en achttien duizend en tweeënnegentig euro een cent (118.092,01 ¬ ) en is vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vijftig aandelen (5650), zonder aanduiding van nominale , waarde.

ZESDE BESLUIT.

De algemene vergadering kent alle machten toe aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoërdineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.07.2012 12307-0009-035
05/07/2012
ÿþ--~

~~ ~ ' ~~  y --- 4 ~~s i 74-

_.... ~~~ ~ ~::.'--,,~-; sxT,. -Ca,' .

" . . _~~:, __ in=de_bi'lá -en=bf_h~tBef tsc¢'i-St~atsbiádbekend_te~rtá"ken=kó >le. ~

~" ,~:~,_

--- - _ -~~~~~ ~ - -______,T,:"~~ ~:,=;s ... J g 1 9~ P~

r 4r~==';~~ na neerlegging ter gr~ffie van de akte

~.:~~:.~-~

NkERG~t ~v~':a; tahir" i=ic

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling rt.t41012.l ~~~

Op. Griffie)

~~ 1 ,,e.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingstri' : 0871.824.221

Benaming

(voluit) : instrillife

(verkort) .

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Legeweg 1571, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 20 juni 2012 overeenkomstig artikelen 671 en 693

van het wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De naamloze vennootschap " Instrufife", met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 1571, ondememingsnummer 0871,824.221, (overnemende vennootschap)

2. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fletema`: met zetel te Westfleterendorp

25, 8640 Vleteren, ondememingsnummer 0450.030.411.

" - - De voorwaarden voor de fusie:

" Een fusie door overneming van het gehele vermogen  activa als passiva  , zowel rechten als verplichtingen van de BVBA Fletema door de NV Instrulife. De BVBA Fletema verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege.

De Raad van Bestuur / Zaakvoerders stellen de volgende voorwaarden voor aan de Algemene Vergaderingen der Aandeelhouders:

" - Deze operatie is gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2011.

- De ruilverhouding werd bepaald op 1.500 aandelen van de BVBA Fletema voor 1.400 aandelen van NV Instrulife.

- Er wordt geen opleg in geld toegekend.

- In de te fuseren vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben ais de bestaande gewone aandelen. De aldus gecreëerde aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA Fletema in de verhouding zoals hiervoor genoemd.

" - De bestuursorganen van de NV Instrulife en de BVBA Fletema zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen. De aandelen in de overgenomen vennootschap zullen worden uitgereikt door Inschrijving van deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap

" dient hiervoor het nodige te doen binnen de maand na het verlijden van de notariële akte.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen onderneming op

boekhoudkundig vaak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende onderneming.

- De nieuw uit te geven aandelen delen In de winst vanaf 1 januari 2012.

- Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

- AI de kosten voortvloeiende uit de fusie worden ten laste genomen van de NV Instrulife.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel

Christiaan Cardon

Gedelegeerd bestuurder

Mad Wo:d 11.1

bah: set

©El,

Staa

11111011111111

*12118465*

N

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11371-0258-035
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 22.06.2010 10213-0079-038
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 12.08.2009 09572-0169-032
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 25.07.2008 08490-0149-029
06/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.03.2007, NGL 02.04.2007 07102-0307-028
09/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 04.08.2006 06598-0144-019
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16551-0405-035

Coordonnées
ORTHOPAEDICS.BE

Adresse
LEGEWEG 157, BUS I 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande