ORTHOTAAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHOTAAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.081.184

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 20.05.2014 14129-0371-015
06/05/2013
ÿþI^`~- MOC WOcd 11.1

v , 111111~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



bel ae Be Sta 1 069610II







Ondernemingsnr : 849.081.184

Benaming

(voluit) : Orthotaal

(verkort) :

NEERL _ =._EGp 1

.__.

2 3. 04. 2013

RECHTBANK KOOPHh, Griffie KORTRIJK

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat, 126 - 8830 Hooglede-Gits

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de bevoegdheden en mandaten

De leden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Orthotaal', in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen te Gits, op 8 maart 2013, hebben met algemeenheid van stemmen beslist om volgende bevoegdheden en mandaten te wijzigen:

- de heer Staelens Koen, wonende te 8810 Lichtervelde, Bontenhondstraat, 22 wordt gedelegeerd bestuurder

- de heer De Muynck Marc, wonende te 8600 Diksmuide, Alfons Van Heestraat, 5 wordt ontslagen als gedelegeerd bestuurder en blijft gewoon bestuurder

De Raad van Bestuur wordt als volgt samengesteld:

Voorzitter: Dhr. Philip Vanneste als vertegenwoordiger van de Sociale Werkplaats Molendries en

Dienstencentrum Gl(t)S vzw

Gedelegeerd bestuurder: Dhr. Koen Staelens als vertegenwoordiger van Mariasteen vzw

Bestuurder: Dhr. Marc De Muynck ais vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap

Mobiel Kwestie

Gits, 8 maart 2013

Echt verklaard,

De gedelegeerd bestuurder

Staelens Koen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Verso : Naam en handtekening.

08/10/2012
ÿþV beh

aa

Bel Sta

111J11111!piluIjII!ïl

mod 11.1

1K BELGE NEERGELEGD

J- 2012 11. 09: 2012

..uAA i S^LF, r,.

feci~f3~llf l{OOF'~IANDEL

r' ~1=1=4i~l~....._

-- ._.



MONlTE D f -1 ELGISCH

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,;----

Ondernerningsnr : * ~~g p$4. Ail Benaming {voiuit} : ORTHOTAAL

(verkort) ;

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationstraat,126

8830 Hooglede (Gits)

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

;.Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe; ;;Defauw te Kortrijk op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf,; ;,geregistreerd in het eerste kantoor der registratie te Kortrijk op 3 september 2012, tien bladen, 3 renvooien, Boek 961, Blad 3, Vak; Ontvangen: vijfentwintig euro (25 E), Cristelle DE GRAEVE, e.a. ;;Inspecteur a.i.

;Dat er door .

De vereniging zonder winstoogmerk "Sociale Werkplaats? ;;Molendries" met zetel te 8830 Gits, Koolskampstraat, 24. Belasting

;op de toegevoegde waarde nummer BE

;!rechtspersonenregister Kortrijk.

,;2. De vereniging zonder winstoogmerk "Mariasteen", met zetel te;

8830 Hooglede-Gits, Koolskampstraat, 24. Belasting op de

i,toegevoegde waarde nummer BE 0407.079.207 rechtspersonenregister

Kortrijk. ?3. de gewone commanditaire vennootschap "MOBIEL KWESTIE DE MUYNCK",

met zetel te 8600 Diksmuide - Beerst, Alfons Van Heestraat, 5. ;;Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0817.460.372; ;;rechtspersonenregister Veurne.

jk. De vereniging zonder winstoogmerk "Dienstencentrum GID(t)S", met ;zetel te 8830 Gits, Koolskampstraat, 24. Belasting op de ;i toegevoegde waarde nummer BE 0807.408.697 rechtspersonenregister

Kortrijk.

,;Een handelsvennootschap onder de vorm van een coöperatieve; ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "ORTHOTAAL" met zetel te 8830 Gits, Stationsstraat, 126.

iiDe vennootschap heeft tot doel:

E De productie en handel zowel in groothandel als detailhandel, ;i import en export van alle orthopedische en paramedische toestellen, ;bmobiliteitsmiddelen, apparatuur, prothesen, orthesen, bandagist (;artikelen. Het vervaardigen en handel in orthopedisch schoeisel,; Ihet vervaardigen van en handel in alle benodigdheden erij ;hulpmiddelen voor zieken, personen met beperkingen, verpleging,; ;:verzorgend personeel en hospitalisatie. liet uitvoeren van alle; ;vormen van lichaamsverzorging. Het geven van vorming, opleiding,;

;;training en advies rond het vervaardigen of gebruiken van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

0466.308.692

mod 11.1

apparatuur, prothesen, orthesen, bandagist artikelen, orthopedisch schoeisel, benodigdheden en hulpmiddelen voor zieken, personen met beperkingen, verpleging, verzorgend personeel en hospitalisatie, en rond alle vormen van lichaamsverzorging.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), verdeeld in duizend (1.000) aandelen met een nominale waarde van vijftig euro (50,00 EUR) ieder.

Boven het vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging, als gevolg van toetreding

van nieuwe vennoten, van het inschrijven op nieuwe aandelen door bestaande vennoten, of van het uittreden, uitsluiten of overlijden van vennoten, telkens binnen de door deze statuten bepaalde grenzen. De nominale waarde van de aandelen die zijn uitgegeven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voo~r-

behouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

boven het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, bedraagt' eveneens vijftig euro (50,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 50.000,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE36 7380 3638 0981 bij de KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 augustus 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Indien er twee of meer bestuurders zijn, vormen deze een raad van bestuur. De samenstelling van de raad van bestuur kan verder worden omschreven in het Reglement van Inwendige Orde.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, voor de bij de benoeming bepaalde termijn. De bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde ontslagen worden door de algemene vergadering.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen van bestuur en beschikking te verrichten die binnen het doel van de vennootschap vallen, zoals bepaald in artikel 4.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet, deze statuten of het Reglement van Inwendige Orde aan de commissaris of aan de algemene vergadering voorbehouden is, valt onder zijn bevoegdheid.

Indien slechts één bestuurder werd benoemd, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door de bestuurder.

Indien twee of meer bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd-bestuurder, afzonderlijk optredend, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

De gewone algemene vergadering zal plaatshebben in de zetel der vennootschap, of op elke andere plaats vermeld in de oproeping, ieder jaar in de maand mei.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het bestuursorgaan mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven volle dagen voor de vergadering het bestuursorgaan dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De algemene vergaderingen hebben alle bevoegdheden haar toegewezen door de wet en deze statuten en beslissen wettig, uitgenomen wanneer de wet of deze statuten anders zouden bepalen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten zij.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Vogt.

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van de stukken en eindigt op 31 december 2013.

Na aftrek van alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt het positief saldo van de resultatenrekening de nettowinst van de vennootschap.

Deze zal verdeeld worden als volgt:

a) van de nettowinst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het vaste gedeelte van het kapitaal bereikt.

b) de bestemming van het overschot van de winst of de omslag van het verlies wordt jaarlijks door de gewone algemene vergadering vastgelegd, met gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het bestuursorgaan kan tot de uitkering besluiten van één of meerdere interimdividenden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die gelden voor de naamloze vennootschap.

Benoeming bestuurders

Tot bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer De Muynck Marc Marie Dominique Valère Denis, wonende te 8600 Diksmuide

- de heer Vanneste Philip, Louis Marie, wonende te 8480 Ichtegem, Engelstraat, 88.

- de heer Staelens Koen, wonende te 8810 Lichtervelde, Bontenhondstraat, 22

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden. De bestuurders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- te benoemen tot voorzitter de heer Vanneste Philip, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Stgat"sbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Dit mandaat is kosteloos.

-- te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder de heer De Muynck Marc,

voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Dit mandaat is kosteloos.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 28 augustus 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþ Moa Wrnd 11.1

í sxTM:.i~é i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





1111 81111,111111 111

Voc

behoi. aan I Belgi

Staats

NESRCELcCU

26 rei 713

Rechtbank van KOOPHAAn Gent, aïe. KORTRfJi,

Griffie

Ondernemingsnr : 849.081.184

Benaming

(voluit) : Orthotaal

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat, 126 - 8830 Hoogiede-Gits

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurder

De leden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Orthotaal', in bijzondere

algemene vergadering bijeengekomen te Gits, op 19 februari 2015, hebben met algemeenheid

van stemmen beslist om volgende bevoegdheden en mandaten te wijzigen:

- de heer De Muynck Marc, vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap Mobiel Kwestie;

en wonende te 8600 Diksmuide, Alfons Van Heestraat, 5 wordt ontslagen als gewoon bestuurder van de

vennootschap

- mevrouw De Rammelaere Magda, wonende te 8810 Lichtervelde Burgemeester Callewaertlaan 14

wordt benoemd als gewoon bestuurder van de vennootschap

De Raad van Bestuur wordt als volgt samengesteld:

Voorzitter: Dhr. Vanneste Philip als vertegenwoordiger van de Sociale Werkplaats Molendries vzw en

Dienstencentrum GID(t)S vzw

Gedelegeerd bestuurder: Dhr. Staelens Koen als vertegenwoordiger van Mariasteen vzw

Bestuurder: mevrouw De Rammelaere Magda

Gits, 19/02/2015

Echt verklaard,

De gedelegeerd bestuurder

Staelens Koen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden, : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ORTHOTAAL

Adresse
STATIONSTRAAT 126 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande