ORXAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORXAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.644.484

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.05.2014, NGL 30.09.2014 14622-0236-011
25/09/2013
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bsig'sb-ît,ind \IBERGEI.EGB ter GRIFFIE daº%

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (AfdPling Brume)

'p~ 4 6 SEP. 2913

Grh °e, '





Ondernemingsnr:0859.644.484



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : ORXAN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaai 71

8000 Brugge

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 10 september 2013, blijkt dat:

De algemene vergadering van aandeelhouders van 1) naamloze vennootschap ""PAGUPA", waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Marke, Torkonjestraat 21 E, en 2) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71

I. De volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor luist erkend te hebben:

a) De respectieve zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen hebben op drie juli tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen op elf juli daarna op de griffies van de bevoegde rechtbanken van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de overnemende vennootschap "ORXAN" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli tweeduizend dertien onder nummer 0118330 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap "PAGUPA" als voren gepubliceerd op vijf augustus tweeduizend dertien onder nummer 0122348. Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", werden de zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

b) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen,

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénendertig december tweeduizend en twaalf van de over te nemen vennootschap "PAGUPA", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénendertig december tweeduizend en twaalf van de ovememende vennootschap "ORXAN", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de ovememende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recbtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t.

..ss

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

e) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch

schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

H. De volgende beslissingen hebben penomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "PAGUPA" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN".

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PAGUPA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "PAGUPA".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap "ORXAN".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één juli tweeduizend dertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "ORXAN".

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van naamloze vennootschap "PAGUPA", over op de overnemende vennootschap "ORXAN".

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden, VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat aangezien het doel van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijklopend is, er geen doelswijziging nodig is.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de ovememende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de ovememende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd,

Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerders, van de overnemende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Fiducaire Van Coppenolle & Associates', 8020 Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd ;

-afschrift van de akte fusie,

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaai 71 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel d.d. 3 juli 2013 conform artikel 17412 paragraaf 3 Venn.W.

Op de maatschappelijke zetel van de navermelde BVBA "Orxan", 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71 zijn bijeengekomen op 3 juli 2013:

Enerzijds:

De bestuurders van de naamloze vennootschap "PAGUPA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8510 Marke, Torkonjestraat 21e ingeschreven in het ondememingsloket te Kortrijk onder het nummer 0466.971.064: te weten de (i) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" vertegenwoordigd door de heer Frederic WILLEMS, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaar 71 en (ii) de heer Frederic WILLEMS, voornoemd. De naamloze vennootschap "PAGUPA"" wordt hierna genoemd de overgenomen vennootschap,

Anderzijds:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71, ingeschreven in het ondernemingsloket te' Brugge onder het nummer 0859.644.484 vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, enerzijds de heer Frederic; WILLEMS en anderzijds mevrouw Frédérique ROGIEST, beiden wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai',

71. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORXAN wordt hierbij de overnemende

vennootschap genoemd.

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

..~cicLO te, 3Krr-HE dei

R BELGE RECHTBANK VAN KOORHANDEL?

2013 BRUGGE (Afdeling Brume)

"

pp p rr.~ 1-:R1113

Griffie

Ondernemingsnr: 0859.644.484

Benaming

(voluit) : (verkort) :

L.

MONITEU

22 _07.

LGISCH S7

ORXAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat de bestuurders, resp. de zaakvoerders voor beide voormelde vennootscahppen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de naamloze vennootschap "PAGUPA", zijnde de overgenomen vennootschap, met toepassing van artikel 174/1 en volgende van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORXAN, zijnde de overnemende vennootschap, leggen de bestuurders, resp. de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

De naamloze vennootschap PAGUPA beschikt over honderd (100) aandelen die voor 100% (integraal) in eigendom en in bezit zijn van de besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid "ORXAN". Hierdoor worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" (overnemende vennootschap) gëën nieuwe aandelen gecreëerd.

De datum vanaf welkde de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

Naar aanleiding van de fusie zullen géén statutenwijzigingen doorgevoerd worden.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-tin

K



Voorbehouden aan. et Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", zijnde 69.514,48 Euro blijft verdeeld in duizend (1000) aandelen zijnde negenhonderdnegenennegentig (999) in eigendom (en bezit) van de heer Frederic Willems en voor één (1) in eigendom (en bezit) van mevrouw Frédérique Rogiest.

Nv Pagupa Bvba Orxan

Bvba Orxan, bestuurder, Frederic Willems, zaakvoerder vertegenwoordigd door Frederic WILLEMS

Frederic WILLEMS, bestuurder Frédérique ROGIEST, zaakvoerder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþOndernemingsnr : 0859.644.484

Benaming

(voluit) : ORXAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaai 71 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming

De buitengewone algemene vergadering d.d. 1 juli 2012 gehouden om 14h00 op de maatschappelijke zetel heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

1. Met ingang van heden 1 juli 2012 wordt mevrouw Frédérique ROGIFST, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaal 71 benoemd als zaakvoerder van de vennootschap.

Frederic Willems

Zaakvoerder

Mod 2.0

B

I VI V IIIUIIII 1111111 N

*12136388*

be

E St

ui

ï2GCLl_GD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 4 JULI tl .

Griffie glee

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.03.2012, NGL 29.06.2012 12237-0287-010
08/05/2012
ÿþ Mo0 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

R BELGE ~~~~c~~~~~ : :., ," -4-,,~ ~rt.

RIÁCH7BÁNEC :te! Ke14M5Êt, rE

` 2012 B RUG GE efrJeifí77opalme)

TAA7SSL AC n, eneAPiR,

MONITEL

3Q-a4

ELGISCH S

11111111.1211,)111j11,!IIIII

bel

a;

Be sta

E

re-a eeleief.



Ondernemingsnr : 0859.644.484 Benaming

(voluit) : ORXAN



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaai 71 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming - diversen

De buitengewone algemene vergadering d.d. 4 april 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel om 14h00 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1. Met ingang van heden 4 april 2012 wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Orxan vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger, m.n. de heer Frederic Willems, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71;

2. Voor zover als nodig worden de handelingen die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Orxan (voorheen de naamloze vennootschap Orxan) gesteld werden en dit sedert 27 mei 2010 door deze algemene vergadering alsook door de huidige zaakvoerders uitdrukkelijk bekrachtigd.

Voormelde beslissingen werden bevestigd door het college der zaakvoerders gehouden onmiddellijk naar de buitengewone algemene vergadering.

Frederic Willems

Zaakvoerder

23/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~1~ a~

g~~~~,~1.E~D t~~~~~~rt -r~. ~ELGE Feeemee~ (~,~~~l~g~~~ae~ g~u~n 0 4 pp~,.2

'Ger:

rEUR

D1z h.

~

STAAT,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~IIIIIIIIYIIIIIIY

*i~o~ezao*

hl

pndernemingsnr : 0859.644.484

Benaming (voluit) :Orxan

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noorweegse Kaai 71

8000 Brugge

Onderwerp akte : NV:omzetting in BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op 5013/2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ORXAN te 8000 BRUGGE, Noorweegse Kaai 71, Opgericht bij akte verleden voor notaris François Blontrock te Brugge op dertig juni tweeduizend en drie, in het kader van de splitsing van de naamloze vennootschap Willems Invest,

Gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juli daarna onder nummer 03080545.

Ondernemingsnummer 0859 644 484.

Waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1.De Voorzitter en de aandeelhouders hebben kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle, aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de heer Peter Vandewalle van BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, luiden letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV ORXAN werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen

de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 561.132,07 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 69.514,48 EUR vermeld in de staat van activa en passiva

r zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van omzettingsverrichting.

pit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV ORXAN in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 maart 2012

EDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle".

2.De algemene vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de naam,de duur, het doel en de zetel dezelfde zijn en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves'. onveranderd zullen behouden worden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_s ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mat 11.1

iie omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle.

Alle verrichtingen die sedert die datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kapitaal van negenenzestigduizend vijfhonderdveertien euro achtenveertig cent (¬ 69.514,48) zal vertegenwoordigd zijn door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elke aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

3.De vergadering aanvaardt het vrijwillig ontslag van de bestuurders in functie, met name van de heer Willems Frederic en Mevrouw Rogiest Frédérique, beiden voornoemd, wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering verleent de bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

4.Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

*De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam `ORXAN'.

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71.

*De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

BIHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Il.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Blhet toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Elhet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Flhet verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in. 't kort tussenpersoon in de handel;

H/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Ill.Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden ' aan het Belgisch 5taatsbEad



De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op NEGENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDVEERTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 69.514,48)vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen,

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De Heer WILLEMS Frederic voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71.

Hier aanwezig die verklaart te aanvaarden.

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn vocr het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

*Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap,

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de vierde donderdag van de maand mei om zestien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

*ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5.De vergadering beslist om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder va '

n de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om de genomen besluiten uit te voeren.

6.De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Christophe Van Coppenolle van de Fiduciaire Van Coppenolle & Ass. te Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 211, paragraaf twee van het Wetboek op de Inkomstenbelasting, van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

NOTARIS WOUTER BOSSUYT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-afschrift van de akte;

-verslag bedrijfsrevisor met balans;

-verslag bestuurders;

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 30.08.2011 11503-0148-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 31.08.2010 10503-0526-009
21/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 15.09.2009 09761-0257-009
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.05.2008, NGL 30.09.2008 08776-0145-009
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 04.09.2007 07712-0111-009
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 18.07.2006 06490-0698-012
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 17.06.2015 15184-0073-012
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 27.07.2005 05576-3491-013
23/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word til

J; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d " " kte

Ittgolon

Ondernemingsnr : 0859.644.484

Benaming

(voluit) : ORXAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NOORWEEGSE KAAI 71 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS + ADRESWIJZIGING

tilt de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 3 juli 2015 blijkt dat de vergadering kennis neemt

van het eervol ontslag als zaakvoerder vanaf heden van:

- De heer Frederic WILLEMS, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaal 71;

- Mevrouw Frédérique ROGIEST, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71.

De vergadering beslist om in hun vervanging te voorzien door de benoeming tot zaakvoerder vanaf heden

van:

- BVBA XAVIER VANNESTE, met zetel te 8000 Brugge, Walplein 25 (RPR 0824.450.411).

0e vergadering neemt kennis van de benoeming van de heer Xavier VANNESTE, wonende te 8000 Brugge, Walplein 25, als vaste vertegenwoordiger van de BVBA XAVIER VANNESTE, die in haar naam en voor haar rekening belast wordt met de uitvoering van de opdracht van het bestuursmandaat.

Meteen na de algemene vergadering beslist de zaakvoerder om de zetel van de vennootschap te wijzigen, nl.

ais volgt:

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 8000 Brugge, Walplein 26.

Voor eenvormig uittreksel

BVBA XAVIER VANNESTE

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Xavier Vanneste

E

NEERcELEGO

Griffie

Rechtbank Koophandel

MONITEUR BELG

1 5`0r- 2015 0 6JUL 2615

ELGISCH S TAATS R -. Gent Aret% Rrurrae

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaal 71

8000 BRUGGE

"

mad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e

NEERGEL

151 6 06*

11111111

kir» 1r ;..

,,~ti4

0 Dï

4 GI 208S~y T,~

q%

riffie Rechtbank Koophandel

10 JUL 2015

Gent Afdeiir~?~g~ Brugge

D~ ffier

Y,

Ondernemingsnr : 0859.644.484

iY

ii Benaming (voluit) : ORXAN

jY

: Y,,

Y

Onderwerp akte :Statutenwijziging (ontslag - benoeming)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge;

i (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van! Damme  Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)! op 25 juni 2015 , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog; op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene;

ii vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « ORXAN » te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71, waarbij volgende beslissingen werden; li genomen met eenparigheid van stemmen

;:1.. Ontslagen en benoemingen

- De vergadering besloot tot het ontslag van volgende statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf; heden:

De heer WILLEMS Frederic, geboren te Brugge op 28 december 1969, wonend te 8000 Brugge,! Noorweegse Kaai 71, benoemd tot statutair zaakvoerder, blijkens voormelde akte verleden voor! Notaris Bossuyr, te Brugge, op dertig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen! van het Belgisch Staatsblad op drieëntwintig april daarna, onder nummer 20120423-0078240. il De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting van zijn mandaat.

- De vergadering nam akte van de benoeming van volgende niet-statutair zaakvoerder met; ingang vanaf heden:

De heer WILLENS Frederic, voornoemd. i

2. De vergadering bevestigt het ontslag van de heer WILLEMS Frederic, voornoemd. Om de; statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot ontslag, beslist dei vergadering artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL TWAALF ,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet; deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan; :, herroepen en hernieuwen."

3. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om; volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met dei genomen besluiten en de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de; ;,statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

::1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ORXAN",

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Noorweegse Kaal 71.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op NEGENENZESTIGDUIZEND; ii VIJFHONDERDVEERTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (C 69.514,48) vertegenwoordigd door; :: duizend (1.000) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/duizendste van; :! het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van; ieder jaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Woor-.ehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

6. Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden. De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

7. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor elpen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r. 'Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad



zajelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

II Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet

een participatie aanhoudt;

B/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in. 't kort tussenpersoon in de handel;

H/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting,' inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10. Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de vierde donderdag van de maand mei om zestien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissarissen; ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven of na datum van enig ander wettelijk toegelaten

communicatiemiddel, dat, met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen, aan de

zaakvoerder is gericht.

De vennoten, de zaakvoerders, de eventuele commissaris(sen), de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J, 4

mod 11.1

voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief of enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich [aten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen, met inbegrip van de digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek. De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij de authentieke akte moeten worden verleden.

Er zal een verslagboek van de algemene vergadering bijgehouden worden dat, na afloop van iedere vergadering, door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken zal getekend worden Afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire Van Coppenolle & Associates bv ovv bvba, met kantoor te 8020 Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,iehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

03/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 29.07.2004 04544-3828-013

Coordonnées
ORXAN

Adresse
WALPLEIN 26 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande