OSTEOKINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OSTEOKINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.759.351

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0075-010
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12365-0156-010
24/01/2011
ÿþ Mod 2.1

!ILL 1J13 C ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr

behi

aai

Bel: Staa

MON~ É R B

DIRECTIO

17.01_

BELGISCH STAAT BESTJUR

ELEGD TER GRIFFIE VAN DE

HTBANK VAN KOOPHANDEL TE RUGGE (AFDELING BRUGGE)

1-12- 2010_ N. NÀUWA

éRT

De griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : -- 0 8 3 2^^7 5

Benaming

{voluit) : OSTEOKINE

vII

*11012225*

1

N

u

A

u

II I

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Rozendalestraat 20

i. Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 30 december 2010, eestdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "OSTEOKINE"

1.VENNOTEN : 1. De heer JANSSENS Jeroen Marie André, geboren te Gent op dertien januari negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.01.13-355.82,

En zijn echtgenote

2. Mevrouw DECORTE Ilse Karen Agnes, geboren te Torhout op drie december negentienhonderd tachtig, rijksregistemummer 80.12.03-116.06, samenwonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 20.

i Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen krachtens akte verleden voor notaris De Vlieger Eveline te Ichtegem op acht maart tweeduizend en twee.

2.NAAM en VORM :"OSTEOKINE", BVBA;

3.ZETEL: 8750 Wingene, Rozendalestraat 20

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

-Uitbaten van een kinesistenpraktijk en osteopathie, verstrekken van diensten in verband met fysiotherapie, behandelen van mobiliteitsstoornissen, orthopedische manuele therapieën, verstrekken van massages en aanverwante therapieën, en alle met het kinesitherapieberoep en osteopathie aanverwante beroepen en niet onverenigbare disciplines;

-Uitbaten van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking houdt; persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxatieoefeningen, verzorgen en alle daarmee verband houdende activiteiten;

-Samenwerking met andere personen uit medische en paramedische beroepen;

-Het verstrekken van medische training- en bewegingstherapie;

-Het geven van colleges, workshops en cursussen aan bedrijven, privé-personen en instellingen in verband met kinesitherapie, osteopathie, gezondheid en relaxatie;

-De aan- en verkoop, het huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen en producten die noodzakelijk zijn of nuttig zijn voor de exploitatie van een kin esitherapeutische praktijk;

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding in verband met de hiervoor genoemde activiteiten;

Op de laatste.biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het uitbaten van een of meer dieetzaken;

-De oprichting en ontwikkeling van particuliere gezondheidscentra, de oprichting, de ontwikkeling en verkoop van particuliere preventie- en rehabilitatieprogramma's op medische vlak alsook voor andere nauw hiermee aansluitende materies, de advisering van bestaande particuliere en openbare gezondheidscentra, ontwikkeling en verkoop van trainingsconcepten en  instrumenten die betrekking hebben op gezondheidsbevorderende maatregelen en producten;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in, de ontwikkeling, de productie en de bereiding van voedingsproducten, voedingssupplementen, alsmede aanverwante producten, afgeleide producten en ingrediënten;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in de ontwikkeling, de productie en de bereiding van voedingsmiddelen en verzorgingsproducten ter ondersteuning van de bestaande of nog te ontwikkelen preventie- en rehabilitatieprogramma's;

-Voedingsbegeleiding en  advies;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in, de ontwikkeling en productie, het onderhoud en herstel, de huur en verhuur van apparaten in de gezondheidssector, van bewegingsapparaten, van medische apparatuur ter ondersteuning van bestaande of nog te ontwikkelen preventie- en rehabilisatieprogramma's op medisch vlak alsook voor nauw hiermee aansluitende materies, alsmede aanverwante apparaten, onderdelen, bijhorende producten enzovoort.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toe-'staan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels-,re-,gis ter.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) volledig geplaatst is ; het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, dat het volledig volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro).

7.SAMENSTELLING : 1. De heer Janssens Jeroen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 euro), volstort ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 euro), waarvoor hem negenennegentig {99) aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van één (1) tot negenennegentig (99) als vergoeding toegekend worden.

2. Mevrouw Decorte Ilse, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd zesentachtig euro (166,00 euro), volstort ten belope van tweeënzestig euro (62 euro), waarvoor haar één (1) aandeel zonder vermelding van waarde, genummerd honderd (100) als vergoeding toegekend worden.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwe-'ren-'de partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder be-'naarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-'vohgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf om 10 uur in de maatschap-'pelirike zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met eenendertig december tweeduizend en elf.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : Janssens Jeroen, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebe'voegd'heid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BEL-'GISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 30 december 2010 met bankattest, eensluidend uittreksel

' .4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0116-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 24.08.2016 16498-0078-012

Coordonnées
OSTEOKINE

Adresse
ROZENDALESTRAAT 20 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande