OSTYCOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OSTYCOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.162.719

Publication

03/02/2014 : KOA013099
12/04/2013 : KOA013099
06/03/2013 : KOA013099
23/01/2012 : KOA013099
21/12/2011 : KOA013099
17/01/2011 : KOA013099
12/02/2010 : KOA013099
13/04/2015 : KOA013099
13/04/2015 : KOA013099
03/02/2009 : KOA013099
30/04/2008 : KOA013099
05/02/2008 : KOA013099
30/03/2006 : KOA013099
03/02/2006 : KOA013099
10/07/2015
ÿþ ria

: 1~~19G~WI~~~I011~NII~1~

lliurePl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3EL

N

ONITEUR E ELGE NEERGELEGD



0 3 -07- 2015

SISCH STAATSBLAD

REG HTBrC'a.ttiffeOPHAPlDEL

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0453.162.719 Benaming (voluit) : OSTYCOM

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 12

8760 Meulebeke

!! Onderwerp akte :Splitsing waarbij OSTYCOM bepaalde activa en passiva overneemt van TRANSPORT VEYS - Splitsing waarbij OSTYCOM bepaalde activa en passiva overneemt van TRIMMOVAN

il Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken!

(Dentergem) op 10 juni 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone;

algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

Verslagen en voorafgaande verklaringen

1. Verslagen

Met eenparigheid van stemmen verklaart de algemene vergadering afstand te doen van de! verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en del bedrijfsrevisor, zoals vereist door de artikelen 730 en 731 Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichtingen voorzien door artikel 733 Wetboek van Vennootschappen en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de overige verslagen vermeld in de agenda. !! Alie aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle! voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en! ! dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2. Voorstel van partiële splitsing

Vervolgens wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het voorstel van partiële; splitsing en de vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel goed.

!! 3. Belangrijke wijziging van het vermogen

! De voorzitter verklaart, in naam van de raden van bestuur van beide vennootschappen, dat; sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing en de datum van! huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van zowel het vermogen van de! overnemende vennootschap als het vermogen van de overdragende vennootschap, geen! belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Hij bevestigt dat de raden van bestuur van zowel de overnemende vennootschap als de overdragende vennootschap eveneens deze informatie hebben verkregen, overeenkomstig; artikel 732 Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart tenslotte, in naam van de raden van bestuur van zowel de overnemende als de! !! overdragende vennootschap, dat hij door deze laatsten werd ingelicht dat sinds het; opstellen van het voorste! van partiële splitsing en de datum van huidige algemene;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

C r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan Itet

Belgisch

Staatsblad

vergadering, zich in de activa en passiva van hun beider vermogens, geen belangrijke'

wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Met splitsing gelijkgestelde verrichting

1. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS", zonder ontbinding, door overgang van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de plichten en meer bepaald tot overgang van de bedrijfstak "aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende en roerende goederen om ter beschikking te stellen aan handels en productievennootschappen", waaronder het hierna omschreven onroerend goed te Meulebeke, Steenovenstraat 96, naar de NV "OSTYCOM", overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1.1 hierboven.

2. Beschrijving van het overgegane vermogen

Voor wat betreft de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de overnemende vennootschap wordt verwezen naar het voorschreven splitsingsvoorstel met de bijlagen, naar voorschreven verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva die worden afgesplitst en worden overgedragen door de partieel te splitsen vennootschap "TRANSPORT VEYS" in de overnemende vennootschap "OSTYCOM" uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen -- onroerende zakelijke rechten  bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van de onroerende goederen

Het deel van het vermogen van de overdragende vennootschap dat aan de overnemende vennootschap wordt overgedragen betreft onder meer volgend onroerend goed:

1) De overdragende vennootschap "TRANSPORT VEYS" is eigenares van het hierna omschreven onroerend goed, dat krachtens goedkeuring van de partiële splitsing overgaat naar de NV "OSTYCOM", overnemende vennootschap:

GEMEENTE MEULEBEKE - tweede afdeling

Een magazijn op en met grond en afhangen gelegen te Meulebeke, tweede afdeling, Steenovenstraat 96, gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie D, nummer 1312P, met een oppervlakte van eenentachtig are negen centiare (81a 9ca).

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besluit dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap, in de overdragende vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de overnemende vennootschap,

De mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op gebeurtenissen voor datum van één januari tweeduizend en vijftien komen ten laste van de overdragende vennootschap.

3. Toekenning van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap

De heer OSTYN Paul, en zijn echtgenote, mevrouw VIAENE Greet, beiden voornoemd, aandeelhouders van de overdragende vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS", zuilen in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen één (1) nieuw te creëren aandeel van de NV "OSTYCOM" verwerven in verhouding van één (1) aandeel van de overnemende vennootschap, de NV "OSTYCOM", voor één (1) aandeel van de overdragende vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

C k~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

pbehouden

aan flet

Belgisch

Staatsb lad

Er dient bijgevolg één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap "OSTYCOM" te worden gecreëerd dat zal worden toegekend aan de echtgenoten OSTYN -- VIAENE, beiden voornoemd, aandeelhouders van de overdragende vennootschap.

Er zullen geen aandelen toegekend worden aan de overige aandeelhouder aangezien de overige aandeelhouder, de NV "OSTYCOM" (verkrijgende vennootschap) is.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat het nieuwe aandeel van de NV "OSTYCOM" onmiddellijk in de winst deelneemt, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de overdragende vennootschap voor rekening van de overnemende vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en vijftien. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen uitgevoerd door de overdragende vennootschap sinds één januari tweeduizend en vijftien, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, die het afgesplitste vermogen verkrijgt, op last evenwel voor deze laatste al de verplichtingen en verbintenissen van de overdragende vennootschap uit te voeren die betrekking hebben op deze overgegane bestanddelen. DERDE BESLUIT

Vaststelling vermindering van het kapitaal van de overdragende vennootschap

VIERDE BESLUIT

Goedkeuring van de wijzigingen van de statuten als gevolg van de met splitsing

gelijkgestelde verrichting  Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweeëntachtig euro en zesennegentig

cent (¬ 82,96) om het te brengen van één miljoen zevenendertigduizend vierennegentig euro

en achttien cent (¬ 1.037.094,18), op één miljoen zevenendertigduizend

honderdzevenenzeventig euro en veertien cent (¬ 1.037.177,14) en dit mits uitgifte van één (1) nieuw aandeel zonder aanduiding van nominale waarde, dat dezelfde rechten en voordelen heeft als de bestaande aandelen.

Dit nieuwe volledig volgestorte aandeel zal worden toegekend aan de echtgenoten OSTYN VIAENE, beiden voornoemd, aandeelhouders van de NV `TRANSPORT VEYS" en zal delen in de winst, zoals hiervoor gezegd.

VIJFDE BESLUIT

Vaststelling dat de met splitsing gelijkgestelde verrichting volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd is

De vergadering verzoekt ons, notaris, vast te stellen dat ten gevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van alle bij deze met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen, gezegde met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting volledig werd verwezenlijkt en dat bijgevolg:

- een deel van het vermogen van de NV "TRANSPORT VEYS" is overgegaan naar de

NV "OSTYCOM";

- de kapitaalverhoging voorzien in het vierde besluit hierboven, volledig is verwezenlijkt

en het kapitaal werkelijk gebracht is op één miljoen zevenendertigduizend honderdzevenenzeventig euro en veertien cent (¬ 1.037.177,14), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdvierennegentig (3.294) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één drieduizend tweehonderdvierennegentigste (1.13.2945te) van het kapitaal.

ZESDE BESLUIT

Bevestiging van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op dertien december tweeduizend en elf werden de aandelen aan toonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan iet

Belgisch

Staatsblad

t

,

rrsod 11.1

omgezet in aandelen op naam. Daaropvolgend werd het aandelenregister van de vennootschap geregistreerd te Izegem op vijftien december tweeduizend en elf, Reg. 6, Boek 41, Blad 11, Vak 6, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00).

Deze omzetting wordt in onderhavige buitengewone algemene vergadering bevestigd. ZEVENDE BESLUIT

Doelwijziging

ACHTSTE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "TRANSPORT VEYS", overdragende

vennootschap, aan de genomen besluiten hiervoor

NEGENDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "OSTYCOM", overnemende vennootschap, aan

de genomen besluiten hiervoor

De vergadering besluit vervolgens om de tekst van artikel vijf van de statuten van de NV

"OSTYCOM", overnemende vennootschap, aan te passen aan de genomen besluiten

hiervoor, en aldus te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen

zevenendertigduizend honderdzevenenzeventig euro en veertien cent (¬ 1.037.177,14),

verdeeld in drieduizend tweehonderdvierennegentig (3.294) gelijke aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

TIENDE BESLUIT

Machten

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan het boekhoudkantoor "MAKEL", die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de KBO, de ondememingsioketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

ELFDE BESLUIT

Goedkeuring van de gecoördineerde tekst van de statuten

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten van zowel de NV "TRANSPORT VEYS", als van de NV "OSTYCOM", en keurt deze goed.

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 10 juni 2015, ter registratie neergelegd, (volgend op voormelde akte) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist: EERSTE BESLUIT

Verslagen en voorafgaande verklaringen

1. Verslagen

Met eenparigheid van stemmen verklaart de algemene vergadering afstand te doen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor, zoals vereist door de artikelen 730 en 731 Wetboek van Vennootschappen en van de verplichtingen voorzien door artikel 733 Wetboek van Vennootschappen en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de overige verslagen vermeld in de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Alle aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2. Voorstel van partiële splitsing

Vervolgens wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het voorstel van partiële

splitsing en de vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel goed.

3. Belangrijke wijziging van het vermogen

De voorzitter verklaart, in naam van de raden van bestuur van beide vennootschappen, dat sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing en de datum van huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van zowel het vermogen van de overnemende vennootschap als het vermogen van de overdragende vennootschap, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Hij bevestigt dat de raden van bestuur van zowel de overnemende vennootschap als de overdragende vennootschap eveneens deze informatie hebben verkregen, overeenkomstig artikel 732 Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart tenslotte, in naam van de raden van bestuur van zowel de overnemende als de overdragende vennootschap, dat hij door deze laatsten werd ingelicht dat sinds het opstellen van het voorstel van partiële splitsing en de datum van huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van hun beider vermogens, geen belangrijke Wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Met splitsing gelijkgestelde verrichting

~. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap, de NV "TRIMMOVAN", zonder ontbinding, door overgang van de bedrijfstak "aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende en roerende goederen om ter beschikking te stellen aan handels en productievennootschappen", waaronder de hierna beschreven onroerende goederen te Meulebeke, ter plaatse genaamd "Zengingboschhoek", naar de NV "OSTYCOM", overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1.1 hierboven.

2. Beschrijving van het overgegane vermogen

Voor wat betreft de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de overnemende vennootschap wordt verwezen naar het voorschreven splitsingsvoorstel met de bijlagen, naar voorschreven verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva die worden afgesplitst en worden overgedragen door de partieel te splitsen vennootschap "TRIMMOVAN" in de overnemende vennootschap "OSTYCOM" uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen  onroerende zakelijke rechten  bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van de onroerende goederen

Het deel van het vermogen van de overdragende vennootschap dat aan de overnemende vennootschap wordt overgedragen betreft onder meer de volgende onroerende goederen: 1) De overdragende vennootschap "TRIMMOVAN" is eigenares van de hierna omschreven onroerende goederen, die krachtens goedkeuring van de partiële splitsing overgaan naar de NV "OSTYCOM", overnemende vennootschap:

GEMEENTE MEULEBEKE - tweede afdeling

Ben perceel grond gelegen te Meulebeke, tweede afdeling, ter plaatse genaamd "Zengingsboschhoek", gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie D, nummers 1447E en 1458B, met een oppervlakte van één hectare zesenvijftig are zevenendertig centiare (1 ha 56a 37ca).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan`het Belgisch Staatsblad

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besluit dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap zijn gebleven, in de overdragende vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de overnemende vennootschap.

De mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op gebeurtenissen voor datum van één januari tweeduizend en vijftien komen ten laste van de overdragende vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 3. Toekenning van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de

aandeelhouders van de overdragende vennootschap

De heer OSTYN Paul, voornoemd, aandeelhouder van de overdragende vennootschap, de NV "TRIMMOVAN", zal in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen één (1) nieuw te creëren aandeel van de NV "OSTYCOM" verwerven in verhouding van één (1) aandeel van de overnemende vennootschap, de NV "OSTYCOM", voor één (1) aandeel van de overdragende vennootschap, de NV "TRIMMOVAN".

Mevrouw VIAENE Greet, voornoemd, aandeelhouder van de overdragende vennootschap, de NV "TRIMMOVAN", zal in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen één (1) nieuw te creëren aandeel van de NV "OSTYCOM" verwerven in verhouding van één (1) aandeel van de overnemende vennootschap, de NV "OSTYCOM", voor één (1) aandeel van de overdragende vennootschap, de NV "TRIMMOVAN".

Er dienen bijgevolg twee (2) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "OSTYCOM" te worden gecreëerd die zullen worden toegekend aan de heer OSTYN Paul, en mevrouw VIAENE Greet, beiden voornoemd, aandeelhouders van de overdragende vennootschap.

Er zullen geen aandelen toegekend worden aan de overige aandeelhouder aangezien de overige aandeelhouder, de NV "OSTYCOM" (verkrijgende vennootschap) is.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat de nieuwe aandelen van de NV "OSTYCOM" onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de overdragende vennootschap voor rekening van de overnemende vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en vijftien. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen uitgevoerd door de overdragende vennootschap sinds één januari tweeduizend en vijftien, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, die het afgesplitste vermogen verkrijgt, op last evenwel voor deze laatste al de verplichtingen en verbintenissen van de overdragende vennootschap uit te voeren die betrekking hebben op deze overgegane bestanddelen. DERDE BESLUIT

Vaststelling vermindering van het kapitaal van de overdragende vennootschap

VIERDE BESLUIT

Goedkeuring van de wijzigingen van de statuten als gevolg van de met splitsing gelijkgestelde verrichting - . Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierentwintig euro en tweeënveertig cent (¬ 24,42) om het te brengen van één miljoen zevenendertigduizend honderdzevenenzeventig euro en veertien cent (¬ 1.037.177,14) op één miljoen zevenendertigduizend tweehonderd en één euro en zesenvijftig cent (¬ 1.037.201,56) en dit



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

mits uitgifte van twee (2) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend aan de heer OSTYN Paul, en mevrouw VIAENE Greet, beiden voornoemd, aandeelhouders van de NV "TRIMMOVAN" en zullen delen in de winst, zoals hiervoor gezegd.

VIJFDE BESLUIT

Vaststelling dat de met splitsing gelijkgestelde verrichting volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd is De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van alle bij deze met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen, gezegde met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting volledig werd verwezenlijkt en dat bijgevolg:

- een deel van het vermogen van de NV "TRIMMOVAN" is overgegaan naar de NV "OSTYCOM";

- de kapitaalverhoging voorzien in het vierde besluit hierboven, volledig is verwezenlijkt en het kapitaal werkelijk gebracht is op één miljoen zevenendertigduizend tweehonderd en één euro en zesenvijftig cent (¬ 1.037.201,56), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdzesennegentig (3.296) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één drieduizend tweehonderdzesennegentigste (1./3.2965fe) van het kapitaal.

ZESDE BESLUIT

Doelwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "TRIMMOVAN", overdragende vennootschap,

aan de genomen besluiten hiervoor

ACHTSTE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "OSTYCOM", overnemende vennootschap, aan

de genomen besluiten hiervoor

De vergadering besluit vervolgens om de tekst van artikel vijf van de statuten van de NV

"OSTYCOM", ovememende vennootschap, aan te passen aan de genomen besluiten

hiervoor, en aldus te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen

zevenendertigduizend tweehonderd en één euro en zesenvijftig cent (¬ 9.037.201, 56),

verdeeld in drieduizend tweehonderdzesennegentig (3.296) gelijke aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

NEGENDE BESLUIT

Machten

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan; aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

aan het boekhoudkantoor "MAREL", die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de KBO, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

TIENDE BESLUIT



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Goedkeuring van de gecoördineerde tekst van de statuten

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten van zowel de NV

"TRIMMOVAN", als van de NV "OSTYCOM", en keurt deze goed.

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent -- afdeling Kortrijk:

Voor de splitsing van Trimmovan (overdracht naar Ostycom) :

expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de raad van bestuur,

revisoraal verslag.

Voor de splitsing van Transport Veys (overdracht naar Ostycom) :

expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de raad van bestuur,

revisoraal verslag.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan`het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2005 : KOA013099
05/12/2003 : KOA013099
30/01/2003 : KOA013099
10/02/2016 : KOA013099

Coordonnées
OSTYCOM

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 12 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande