OTOCRAAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OTOCRAAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.352.607

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[ 1:3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behoud

aan h(

Belgis Staatsb

1111111*!!!,!112111,11,1,1,!11.11111

VIONITEU BELGE

02 -07- 201ir

_GISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

12 in 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

neiffio

Ondernemingsnr : 0890.352.607

Benaming

(voluit) : OTOCRAAT

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 8530 HARELBEKE, DEERLIJKSESTEENVVEG 88

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTSLAG (NIET-STATUTAIR) ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 11/06/2014 blijkt

het vrijwillig ontslag van de heer Stefaan VAN WONTERGHEM, wonende te 8530 Harelbeke, Gulden-Sporenstraat 26/0202, als (niet-statutair) zaakvoerder, en dit niet ingang van 11/06/2014.

de zaakvoerder

voor de BV "BAKAI HOLDING B.V."

Paul VAN ETTEKOVEN

algemeen directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ~

In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.352.607

Benaming

(voluit) : OTOCRAAT

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deerlijksesteenweg 88 - 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - KENNISNAME EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris PatricklORRELLE te Harelbeke op 23 november 2011, inhoudende de buitengewone algemene vergade-Ting van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden:

1.a) De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderdvijftigduizend euro (150.000.00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op een bedrag van honderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (168.600,00 EUR).

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in natura door de besloten vennootschap BAKAI HOLO|NGB.V. van een schuldvordering die zij heeft in rekening-courant op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OTOCRAAT voor een bedrag van honderdvijftigduizend euro (150.000.00 EUR) mits creatie en uitgifte van in totaal duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De vergadering besluit dat de duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aonda|un, worden toegekend aan de besloten vennootschap BAKAI HOLDING B.V.

b) verslagen

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen doordo zaakvoerder opgemaakt op twintig november tweeduizend en elf, en door de bedrijfsrevisor,

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Buyck, Godefroidt & C", te 8580 Avelgem, Burchthof 8, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, opgemaakt te Avelgem, op zestien november tweeduizend en elf, die handelen over de hiervoor omschreven inbreng in natura, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bed rijfsrevisor luiden als volgt:

'De inbreng in natura bestaat uit: ^|nbnong gedeelte van de rekening-courant t.b.v. E 150.000.00 door de BV Bakai holdkxg, vennootschap naar Nederlands recht tegen een vergoeding van 1.500 nieuw te creëren aandelen BVBA^OTOCRAAT

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden meen ik te mogen besluiten dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandn|nn, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" De inbreng in nwtuno, gewaardeerd op honderdvijftig duizend euro (E 150.080.00) gebeurd is volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van E 150.000,00. Deze inbreng in natura wordt vergoed met 1.500 nieuw te creëren aondo|an8VBA^OTOOR/~\T''

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

-

Voor, behoud

aan h¬

Belgisi staatsb

StaatibTâd---28712/2-0I1 - Annexes du Moniteur belge

Pe

pps

ctm

OpUolaatste blz van Luit( B vernielden Recto :Nuamonhoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd æchtsp*rsoonmnaauden van dordena"anagemwoom|gon

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Na beraadslaging keurt de vergadering de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder integraal goed.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden in het vennootschapsdossier bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

c) voorwaarden van de inbreng

De vergadering besluit dat de inbreng gebeurt zonder bijzondere voorwaarden of lasten.

d) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezen-lijkt is

De vergadering verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de waarde van de hierboven beschreven inbreng, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de ondergetekende notaris van aile rechtvaardiging te ontslaan.

Zij verklaart de bovenvermelde inbreng alsmede de voorwaarden van de inbreng te aanvaarden.

De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk gebracht is op honderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 EUR), vertegenwoordigd door duizendzeshonderd zesentachtig (1.686) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Vaststelling van het kapitaal en aanpassing van de statuten

Teneinde de statuten aan te passen aan voornoemde afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

en de kapitaalverhoging, besluit de vergadering het artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Het kapitaal bedraagt honderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 EUR), vertegenwoordigd

door duizendzeshonderdzesentachtig (1.686) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

2. De vergadering neemt kennis van het overlijden van de heer van der Heijden Henri Ferdinand Maria, geboren te Haarlem (Nederland) op 25 februari 1942 en overleden op 15 februari 2011, waardoor zijn mandaat als zaakvoerder van de vennootschap van rechtswege werd beëindigd.

Volledige kwijting wordt hem verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. De vergadering besluit te benoemen als bijkomend niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap:

- De besloten vennootschap BAKAI HOLDING B.V. met maatschappelijke zetel te 3544NA Utrecht (Nederland), Utrechtseweg 109/C, met KVK nummer 34128721, voornoemd.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer vAN ETTEKOVEN Paul Christian, voornoemd, werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap BAKAI HOLDING B.V. (besturende vennootschap) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OTOCRAAT (bestuurde vennootschap) door de beslissing van de besloten vennootschap BAKAI HOLDING B.V. van drie oktober tweeduizend en elf, waarvan de notulen alhier worden aangehecht.

De opdracht van de vaste vertegenwoordiger zal gelden voor de hele duur van het mandaat als zaakvoerder van de BV Bakai Holding in BVBA Otocraat.

Het mandaat van de besloten vennootschap BAKAI HOLDING B.V. als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OTOCRAAT wordt aanvaard door de heer vAN ETTEKOVEN Paul, voornoemd.

4. De vergadering besluit om artikel 30 van de statuten aan te passen aan de vigerende wetgeving en als volgt te vervangen:

"De vennootschap kan op gelijk welk ogenblik ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijzigingen van de statuten.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding."

5.De vergadering verleent aan de zaakvoerder machti-ging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 23/11/2011 met aangehechte notulen van de algemene vergadering van de BV

Bakai Holding;

- Verslag van de zaakvoerder van 20/11/2011;

- Verslag van de bedrijfsrevisor van 16/11/2011;

- Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþ Maf Worci 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



`l l MONITEUR BELGE

l j`1~~11111II1 1 s-Oz- 2315 ~LT I,~~I~Y r~

111 ~11111111

~~1~111~1I~11

fllll1llU1111 ~ }

*15030163* ~~

3ELGISCH STAATSBLAD t<schtnanit`C3eaQ''~~';'t

Gent, afd. YORTiI.~K







Ondernemingsnr : 0890.352.607

Benaming

(voluit) : OTOCRAAT

(verkort)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8530 HARELBEKE, DEERLIJKSESTEENWEG 88

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder de dato 09/01/2015 blijkt de verpiaatsing van de maatschappelijke zetel naar 8580 Avelgem, Burchthof 8 en dit met ingang van 09/01/2095.



de zaakvoerder

voor de besloten vennootschap naar Nederlands recht `BAKAI HOLDING B,V."

Paul VAN ETTEKOVEN, vaste vertegenwoordiger

































Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenwoordiaen

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 11.07.2011 11273-0513-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 28.07.2009 09476-0168-010

Coordonnées
OTOCRAAT

Adresse
DEERLIJKSESTEENWEG 88 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande