OTREBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OTREBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.950.149

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.01.2014 14025-0010-012
17/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

r rte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0437.950.149

Benaming

(voluit) : Otrebo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold II laan 225 bus 0403 te 8670 Koksijde-Oostduinkerke (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - VERKORTING BOEKJAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te ingelmunster op twintig juni tweeduizend en dertien, geregistreerd te Izegem op vierentwintig juni daarna, boek 263, blad 47, vak 2, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Otrebo, met zetel te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Leopold II laan 225 bus 0403, de volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan elk jaar te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgend Jaar.

De vergadering beslist de eerste alinea/zin van arti-kel achtentwintig (28) van de statuten te vervangen door de vol-g ende tekst:

« Het boekjaar begint op één juli en wordt telkenjare op dertig juni afgesloten.».

Tweede beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wij-zigen en deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand december om elf uur.

De vergadering beslist de eerste alineatzin van arti-kel vierentwintig (24) van de statuten te vervangen door de vol-gende tekst: «Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden.».

Derde beslissing

Overgangsbepalingen

1 °De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en dertien, vervroegd af te sluiten op dertig juni tweeduizend en dertien.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2013, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december van het jaar 2013 om 11 uur.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, over-eenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Grillet Francis te 8500 Kortrijk, Ramskapellestraat 3, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- coördinatie van de statuten

1,13111.111

- rt JULI 20t3

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0312-013
10/07/2012
ÿþV. beh

aa

Bel Staa

Mod word 11.1

Ondernemingsnr : 0437.950.149

Benaming

(voluit) : Soenen Travel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Roeselaarsestraat 28, 8770 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Vlegels te ingelmunster op acht juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Izegem op twaalf juni tweeduizend en twaalf, boek 260, blad 57, vak 2, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Soenen Travel, waarvan de zetel gevestigd is te 8770 Izegem, Roeselaarsestraat 28, volgende besluiten nam:

Eerste beslissing  Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2012.

De aanwezige vennoten/aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of partioulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze wettelijk voorbehouden aan depositiebanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën -vennootschappen of -ondernemingen;

2, het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel,technisch,juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak dit zowel met betrekking tot onroerende als roerende goederen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen, verenigingen of ondernemingen,

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies dit alles in eender welke vorm.

4, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologiën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

hn_o_tiN_h4h+_gn aanvgrWante_ rtnigter%ë[e_açtiva;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-biiTie ee-fi scli Staatsblad- 1J18'r/2U12 - Annexes du Moniteur belge

fLüik~$ ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NI



iz aiaaa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen of diensten alsmede de handelsbemiddeling in dat verband.

6. De organisatie het adviseren en de uitvoering van culturele- en bedrijfsevenementen.

IIL Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders/zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng,fusie, splitsing,deelneming, financiële tussenkomst, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel van haar maatschappelijk doel."

Derde beslissing - Naamswijziging

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Soenen Travel" in "Otrebo", Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om de tweede zin van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : "De naam van de vennootschap luidt: "Otrebo"".

Vierde beslissing - Zetelverplaatsing

Wijziging van de zetel vanaf 1 januari 2013 naar Leopold Il laan 225 bus 0403 te 8670 Koksijde -Oostduinkerke.

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd tot 31 december 2012 te 8870 Izegem, Roeselaarsestraat 28 en vanaf 1 januari 2013 te 8670 Koksijde - Oostduinkerke, Leopold Il laan 225 bus 0403."

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om volgende clausule toe te voegen aan de statuten:

" Artikel 36 Arbitrageclausule - Algemene schikkingen

Alle geschillen in verband met deze vennootschap, tussen de vennootschap en haar aandeelhouders, gewezen aandeelhouders en erfgenamen, haar zaakvoerders en/of vereffenaars en gewezen zaakvoerders en/of vereffenaars, directeurs en gewezen directeurs alsook aile geschillen tussen voormelde personen onderling, zullen definitief beslecht worden bij middel van arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door aanstelling van één enkele scheidsrechter aangewezen door partijen.

Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. ln geval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste scheidrechter gekozen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meeste gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet zou gekozen hebben binnen een termijn van 14 dagen na aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal er in bestaan de geschillen te beslechten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee hebben, en welke partijen gemeend hebben te moeten voorleggen,

Bij het ontstaan van een geschil en na aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak moet worden bekend gemaakt binnen het jaar na de aanstelling van de scheidsrechter of in voorkomend geval het scheidsrechterscollege. Nochtans , ingeval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van dit college zal de voormelde termijn met ten hoogste zes maand verlengd worden.

De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten bekend gemaakt worden. Deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een "in laatste aanleg uitgesproken vonnis" gelijk staan.

in geval een der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze voor exequatur neergelegd worden, overeenkomstig de bepalingen van artikel 586 van het gerechtelijk wetboek, en alle hoegenaamde onkosten voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen worden door de partij die de neerlegging van de beslissing nodig zal gemaakt hebben.

De voormelde arbitrageclausule geldt echter niet in geval van dringende en voorlopige maatregelen waarvoor de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel en van Eerste Aanleg in kortgeding bevoegd blijven.

Bij aanstelling van één scheidsrechter worden de kosten gelijk verdeeld tussen de partijen. Wijst elke partij een scheidsrechter aan, dan zijn de kosten ten laste van de partij die de scheidsrechter aangesteld heeft. De kosten van de derde scheidsrechter worden gelijk gedeeld tussen de partijen."

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

" e.

I i)Tagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-,,behQuclFen

aan het

Belgisch Staatsblad

t

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit' te voeren,

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Grillet Francis te 8500 Kortrijk, Ramskapellestraat 3, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- coördinatie van de statuten

- verslag zaakvoerder

- staat van activa en passiva

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.06.2012 12171-0153-013
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.06.2011 11157-0054-013
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 08.06.2010 10156-0287-013
10/03/2010 : KO119037
11/06/2009 : KO119037
12/06/2008 : KO119037
28/06/2007 : KO119037
10/06/2005 : KO119037
16/06/2004 : KO119037
09/07/2003 : KO119037
25/09/2002 : KO119037
12/01/2002 : KO119037
25/06/1999 : KO119037
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 11.12.2015 15691-0023-013
19/11/1998 : KO119037
04/07/1997 : KO119037
01/01/1993 : KO119037
25/08/1989 : KO119037

Coordonnées
OTREBO

Adresse
LEOPOLD II LAAN 225, BUS 0403 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande